lauantai 1. helmikuuta 2014

LOVE is in the air...

















Rakkauttako ilmassa...aloitin blogipäivitykseni tekemisen hyvin nukutun yön jälkeen, aamukahvi vieressä. Aurinko paistoi ikkunasta sisään täydellä terällä...teen päivitykset hyvin monimutkaista tietä ja päivitykseen kuluu tovi jos toinenkin...kun homma oli melkein valmis, niin että  olin jo etsinyt kansioistani kuvani...ja ladannut ne lähetettäväksi blogiini, kun mies sitten pahaa-aavistamatta viereisestä huoneesta huuteli, että missä on Suomen talomme pohjapiirustukset ja hän tarvitsisi ne heti...tein jonkun ratkaisevan painallusvirheen hypätessäni sohvalta hakemaan pohjapiirrustuksia lähettäen kuvat jonnekin avaruuteen...aurinko puikahti samalla piiloon paksujen pilvien taakse ja minä ihmettelin mihin se aamuinen rakkaus samalla hävisi...rakkaus jota juuri oli ilmassa, :-)) 
No elämähän on täynnä pientä kitkaa, pieniä ja suurempia epäonnistumisia ja me kestämme ne hyvin ja rakkaus on silti jossakin ja kun aurinko tulee taas esiin, tunnen rakastavani jälleen kaikkia!

Olen todella laiskasti käynyt viime aikoina blogeissa ja minun täytyy korjata tilanne, kun saan aikaa siihen, blogeihin uppoutuessa äkkiä hurahtaa aikaa, kuten tiedätte...

Kuvat ovat muuten eiliseltä, kun eräs ystäväni pistäytyi kahvilla. Piti keksiä nopeasti pientä purtavaa pöytään, kun talosta ei löytynyt kakkua, ei pullaa, ei viinereitä, joten mentiin juustoilla, päärynäviipaleilla, suolakekseillä ja viinirypäleillä, löytyipä muutama tryffelipalleroinenkin...
Nyt suloista viikonloppua sinne!



24 kommenttia:

  1. Voi miten kauniit kuvat. Jaksan aina ihastella tuota valoisuutta!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hymyilyttää, kun nyt sattuikin eilen taas aurinko pilkahtamaan, niin minä tietysti kameran kanssa heilumaan :-))
      XX

      Poista
  2. Ripaus kevättä, ihanaa valoa. Täällä on myös toinen, joka harmillisen vähän ehtii nykyisin vierailulle ja fiilistelemään muiden blogeihin. Tervetuloa taas takaisin Suomeen, ilmeisesti siihenkään ei enää kauan ole, kun tulette. Iloa viikonloppuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, juu eihän siihen kauan enää ole siihen Suomeen tuloon ja hyvin on ristiriitaiset tunnelmat, ihanaa ja kamalaa yhtä aikaa, iloista ja surullista...
      xx

      Poista
  3. Ihana elämän makuinen postaus - sitä se on, välillä rakkautta ilmassa hirmuisesti ja välillä taas pilvistä <3
    IHANAA VIIKONLOPPUA DEAR

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-)) :-)) Sehän onkin juuri näin, rakkaus on sellainen mokoma joka tulee ja menee niinkuin haluaa, hoitamalla hellästi sitä saa kyllä hyviä tuloksia aikaiseksi !!
      xx

      Poista
  4. Voi, kun ihania nuo narsissit, tuovat kevään tullessaan...kuvat ovat taas niin ihania ja herkun näköisiä juustoja näkyvissä!
    Ja miten ihana olkkari siellä näkyy myös... Olisi ihanaa nähdä se kokonaisuudessaan.
    Iloa ja hyvää oloa sinullekin Päivi sinne kauas:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari, oi, tuntuu, että kodista on ollut niin paljon kuvia, että kuka niitä jaksaa enää katsella :-))
      Ihanaa alkavaa viikkoa sinnne!! <3
      xx

      Poista
  5. Ihania,ihania kuvia.Toivat mukanaan kevään tuulahduksen.Niin,se on välillä on rakkautta ilmassa ja kaikki luistaa,välillä pilvistä ja kaikki tökkii.Elämän vuoristorataa... Edellisen kommentoijan kanssa samaa mieltä, olkkari olisi mukava nähdä kokonaisuudessaan.
    Oikein ihanaa viikonloppua ja rakkautta./t. Helena :)). p.s. lunta pyryttää aamulla on lumitöitä tiedossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helena...elämä on yhtä vuoristorataa, ylös ja alas ...hyviä hetkiä osaakin arvostaa juuri vastoinkäymisten kautta...Ihanaa alkavaa viikkoa!
      xx

      Poista
  6. Voi - valo ja kevät! Ne noista kuvista välittyvät. Ja kauneus. Ja kertomuksesta elämä. Ja tietenkin Love♥

    VastaaPoista
  7. Hienot tarjoilut loihdit "tyhjästä"!

    Kevään kukat ovat ihania, narsissit tuovat kertaheitolla kevään vaikka talven keskelle!

    VastaaPoista
  8. I'm looking forward to spring!
    Have a lovely weekend!

    VastaaPoista
  9. kauniita kuvia, kohta meilläkin saa keltaisia narsisseja. Ihanaa.
    Lepposaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
  10. Love is in the air -kappale saa aina hymyn huulille ja mielen aurinkoiseksi! Kuvat huokuvat kevättä. Juustot, päärynät ja tilpehöörit sopivat kukkasiisi loistavasti. Täällä etelä-Suomessa saatiin lunta lisää, siis vihdoin pääsee hiihtämään, joskin saisi sitten nopsasti jo sulaa pois, että kevät tulisi aikaisin:)
    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Leena...kiva kun tunnistat aina nuo kappaleet...miten se onkin niin... :-)) Mukavia hiihtoretkiä sinne, täällä tänään kovin keväistä.
      XX

      Poista
  11. You've got mail!
    Ja ihanat narsissit!


    VastaaPoista
  12. Ihanaakin ihanampia kuvia olit taas Päivi laittanut! Tuli niin kevät mieleen noista keltaisista väreistä, ja vihreästä myös. Elämä on jommoisen kiireistä, ei meinaa ehtiä edes blogiasi lukemaan saati kommentoimaan. Mutta aina virkistää katsoa ihania kuviasi! Maija

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...