maanantai 10. helmikuuta 2014

NATURAL COLOURS















Hei, minulta pyydettiin olohuonepäivitystä ja se tuntuu ehkä joistakin lukijoista hyvinkin turhauttavalta, sillä minulla on täällä blogissani sata kuvaa ainakin näistä yksistä ja samoista sohvista, sekä tyynyistä, pöydästä jne. Osa haluaisi ehkä laajempaa kuvaa, mutta se näyttäisi enemmänkin kiinteistövälittäjän perinteiseltä kuvalta osoittaa kuinka iso ja minkä mallinen on esim. olohuone. 
Talo muuttuu kodiksi sillä hetkellä kun tuomme omat tavaramme ja persoonallisen makumme taloon ja sen huoneisiin...
Haluankin tuoda tähän jotakin faktoja sisustukseen liittyen, kuten, että kauniin ei tarvitse olla kallista. 
Tärkeää on persoonallinen kosketus; minulle se on esim. mausteita maailmalta / ihmisläheistä designia ja pehmeyttä, klassista vapaaseen tyyliin,jopa välillä hyvinkin eleetöntä. Kun värit ovat yksinkertaisia mustasta harmaan kautta valkoiseen ja beigeen, voidaan antaa muodon ja materiaalin puhua. Luonnonmateriaalit ovat niin omaan mieleeni, puu, pellava, villa, keramiikka, lasi jne. 
Kuvissa näkyvät sohvamme ovat molemmat aika suuria ja muhkeita ja molemmisaa on irroitettavat pellavapäälliset, toisessa valkoinen ja toisessa beige. Mainitsinkin aiemmin, että molemmat olen hankkinut alennusmyynnistä ja todella edullisesti.Rakastan sohvien mukavuutta ja pehmeää syliä.
Sohvapöydän minulle rakensi nuori paikallinen puuseppä kierrätystammesta, pinta on valkovahattu. Pöytä on matala ja yksinkertainen, mutta puupinta on niin kaunis ja lämpimän oloinen. Olen hankkinut erilaisia pieniä jakkaroita, jotka toimivat sekä koristeena, että hoitavat samalla pikkupöydän virkaa erilaisten istuinten rinnalla, tarvitsen lähelle tason, jolle voin laskea kahvikuppini.
Koristeet ja muut sisustuselementit viimeistelevät unelmiemme kodin, joten emme voi ylenkatsoa ns. turhanpäiväisiä esineitä, joiden ainoa tehtävä on olla kaunis. Tietysti on hienoa, jos esineellä on jokin muukin funktio kuin vain olla kaunis, mutta kuitenkin...Minusta on ihanaa, että näen kauneutta ympärilläni, siksi kauniit esineet ja tavarat ovatkin tärkeitä minulle omassa kodissani.Viihdyn siis kodissa, jossa on tavaraa :-))
Nautitaan arjesta...
XX Päivi

40 kommenttia:

  1. Omia juttuja, persoonallisuutta josta asukkaiden mieltymykset heijastuvat. Niistä on koti tehty. Todella houkutteleva sohva ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se pitää olla, koti heijastelee asukkaidensa mieltymyksiä ja makua :-))
      XX

      Poista
  2. Ilosta tiistaiaamua kammarista ! Kyllä on niin ihanan seesteistä, kaunis matto ja koukuttava jakkara :)

    VastaaPoista
  3. Juu ja vielä koiruuvelle terkkuja...Onkos hän criffoni??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän Bea on Shih Tzu ja olemme pitäneet turkin suhteellisen lyhyenä, koska Bea ei ole näyttelykoira...ihana rotu muuten.
      Terveiset menevät perille. :-))

      Poista
  4. Kaunista ja niin valoisaa... kyllä tuolla viihtyisin :)

    VastaaPoista
  5. Mun lempparisohva! Mikä on ihanampaa, kuin uppoutua sohvaasi kutimen kanssa ihanassa seurassa lasi viiniä käden ulottuvilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisitpa täällä uppoutuneena sohvaamme kutimet kädessä ...<3
      xx

      Poista
  6. Todella lämmin tunnelma ja mikä valon määrä, ihana!!

    VastaaPoista
  7. Kaunista ja harmoonista...valoisaa ja muhkeaa...tykkään todella...:)

    VastaaPoista
  8. Mukavan seesteistä ja rauhallisen näköistä :) Kaunis kokonaisuus, jossa eri materiaalit erottuvat hienovaraisesti toisistaan. Niin totta, kauniin kodin ei tarvitse olla rahalla tehty, vaan kekseliäisyydellä ja uskalluksella kokeilla pääse pitkälle...harjoittelemalla oppii mikä toimii ja tuntuu omalta, mikä ei

    VastaaPoista
  9. Oi kun löytyi ihana blogi! Teillä on ihanan lämminhenkinen sisustus ja kahlasinkin koko blogisi kuvat läpi, välillä vähän lueskellenkin ;) Sain paljon kivoja vinkkejä, kun omakin sisustustyyli on alkanut kääntyä jälleen vähän runsaamman musta-valko-pellavan linjoille :)

    VastaaPoista
  10. Ihana olohuone.Sohvat suorastaan kutsuvat istumaan.Rauhallinen tunnelma.Eikä aina tarvitse ostaa uutta,kun järjestelee vanhoja kalusteita ja tavaroita uudelleen saa mukavia muutoksia aikaan.Sisustaminen on todella mukavaa... Bea on niin suloinen! Mukavaa viikkoa./t. Helena :)

    VastaaPoista
  11. Teillä on kaunis koti, mutta kuitenkin viihtyisä ja rennon kodikas. Haluaisin omaan kotiini juuri tuota tunnelmaa. Kekseliäisyys on sisustamisessa parasta eikä kaiken todellakaan tarvitse olla kalliilla ostettua :) Ja Bea sopii todella hyvin sisustukseen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos kommentistasi Ellen. Sisustaminen on mukavaa ja edullisten sisutusratkaisujen löytäminen on tietysti aina palkitsevaa sellaiselle joka siitä erityisesti pitää.
      XX

      Poista
  12. Ihana olkkari, kiva, kun saimme nähdä sen! Mukavan rento tunnelma vallitsee siellä, tykkään paljon!
    Ja samaa mieltä täysin siitä, ettei kaiken tarvitse aina olla uutta, vaan kekseliäisyydellä ja uutta ja vanhaa sekoitellen tulee hyvää jälkeä...
    Kivoja päiviä sinulle sinne :)

    VastaaPoista
  13. Awwwww..ai niin kaunista ja ihanaa...kiitos kuvista <3
    Hyvää Ystävänpäivää sinnepäin näin ennakkoon kun lähdemme pojun kanssa lappiin tai pohojoseen niin en paljon voi kommentoida mut käyn aika ajoin lukemassa postaukset ipad avulla..
    -Maria Turust

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria ja sinne myös hyvää Ystävänpäivää, sekä mukavaa reissua pohjoiseen!!
      XX

      Poista
  14. Rentoa, kodikasta, kaunista ja tyylikästä - määreitä, joita ei aina saa mahtumaan samaan tilaan, mutta sinä siinä onnistut! Allekirjoitan täysin sisustusfilosofiasi. Sisustuksessa ei tarvitse hakea kalleudella tai uutuudella silmäinpalvontaa, vaan persoonallisen kauneutta voi luoda luonnon materiaaleista ja uudesta ja vanhasta hyvinkin ekologisesti ja edullisesti, jos vähän suostuu nauttimaan vaivannäöstä. Iloa loppuviikkoosi!

    VastaaPoista
  15. Tosi kiva postaus ja niiiiin totta! Mukavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
  16. Aaah ♡
    Ihania valoisia inspiroivia kuvia. Ja tykkään niin tuosta jakkarasta :))
    Haleja äiti ♡

    VastaaPoista
  17. Dear Päivi,
    what a lovely blog!
    All the best
    Elisabeth

    VastaaPoista
  18. Kaunista. Ihanan rento fiilis, ja miten ihanan keväisiä kuvia. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...