perjantai 21. helmikuuta 2014

BEDROOM stories


Hei ja terveisiä hiihtoloman loppupäästä...
Makuuhuone on tärkeä paikka monessakin mielessä...siellä tietysti nukutaan, levätään ja rentoudutaan, vietetään aikuisten aikaa. Siellä myös luetaan lehtiä ja kirjoja, syödään ehkä salaa lapsilta suklaata, siellä riidelläänkin ja sovitaan riidat, halataan ja suudellaan. Siellä nukutetaan lapsia, siirretään vuoteeseen yöllä hiipineitä pienokaisia omiin sänkyihinsä, varotaan jalkopäässä nukkuvaa koiraa tai kissaa. Siellä itketään kun oikein satuttaa tai ''hatuttaa''. Vuoteessa nautitaan äitienpäiväaamiaista tai isänpäiväkahveja. Vuode ja makuuhuone ovat meille kaikille tärkeitä paikkoja monessakin mielessä.
Viikonloppuaamuisin ei voi olla parempaa kuin loikoilla pitkään vuoteessa, vaihtaa ajatuksia rakkaan kanssa... 
Makuuhuoneillamme olisi siis monta, monta tarinaa kerrottavana...
Meillä jo isotkin lapset viihtyvät sängyssämme, kuten tässä nyt Matilda. Joku aina sukeltaa peittojen alle vain fiilistelymielessä...
Minulla on vuoteessamme monday TO sunday pellavavuodevaatteet...en halua tästä mitään mainospostausta, mutta olen niin innoissani, koska tuoteryhmään on tulossa uusia värejä, ei mitään maata mullistavaa; hillittyä, hienostunutta ja kaunista. Kesäksi pitäisi uusien tuotteiden olla valmiita. Suunnitelmissa on, että pakkaan laukkuni ensi viikolla ja lennän toiseen kaupunkiin, josta autoillen sitten tehtaalle katsomaan mitä siellä on saatu aikaiseksi.
Nyt haluan toivottaa jälleen hyvää viikonloppua...mihin tämä aika oikein lentääkään??
Nauttikaa viikonlopun kiirettömyydestä jos suinkin voitte ja halatkaa reilusti makuuhuoneissanne!
XX Päivi

24 kommenttia:

 1. Viime päivät olen viettänyt sängyssä vesipullojen,särkylääkkeiden ja kuumemittarin kanssa.Ei kovin hohdokasta! Tänään on jo parempi päivä kuumeputki on poikki! Sinulta ostetut pellavalakanat ovat olleet kyllä aivan ihanat odotan malttamattomana mitä ihanaa olet ideoinut. Korallikanukalta oksa näyttää minulla oli edellisessä puutarhassani ko. pensas. Oikein ihanaa viikonloppua sinulle ja lekottelua ihanassa sängyssäsi ja menestyksellistä työmatkaa./t. Helena :=))

  VastaaPoista
 2. Hei Helena...tiedän miten uuvuttavaa sairastaminen on ja jotenkin mielialakin kykeytyneenä sairaaseen kroppaan...hyvä kuulla, että kuumeilu ohi, nyt vielä otettava rauhallisesti topilaana...Oikein hyvää viikonloppua ja mukava kuulla, että lakanat ovat olleet mieleiset...
  XX

  VastaaPoista
 3. Oih, kun värit näyttävät yhdisteltynä hyviltä. Kunhan makuuhuoneet on rempattu, voi siirtyä ajattelemaan vaikka uusia liinavaatteita ;)
  Rentouttavaa ja tunnelmallista viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erja, nyt taitaakin olla makuuhuoneiden remonttiaika, koska tuntuu että aika moni kunnostaa makuuhuoneitaan, mikä on ihanaa!!
   XX

   Poista
 4. Voi nuo värit ovat ihania. Hempeitä - mutteivät imeliä. Sänky on juuri sellainen pesä, jonne tekisi mieli kömpiä piiloon pahaa maailmaa;)
  Oikein hyvää viikonloppua myös sinulle, Päivi!

  VastaaPoista
 5. Kaunista ja herkullista! Makuuhuone on tärkeä paikka. ♥ Odotan innolla uutuuksia!

  Viikonlopputerveiset Suomesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sally...kyllä se makkari vaan on tärkeä... :-))
   XX

   Poista
 6. Nämä sinun pellavaiset jutut ovat sitten kyllä ihania. Malttamattomana jo odotan toukokuun Pop Up Shoppiasi :)
  Mukavaa hiihtoloman loppua sinnekkin.

  halauksin. Sanna

  VastaaPoista
 7. Kaunista. Mukavaa viikonloppua. :)

  VastaaPoista
 8. Hei vaan ja täälläkin minulla pellavaisia tyynynpäällisiä - uusia värejä saan nyt katsella sitten vaan kuvista toukokuussa, mutta ehkäpä loppukesästä ihan livenäkin :-) Kovasto keväisen oloista siellä, tai sitten se on vaan mulla mielikuva. Talvisia terkkuja vaan meiltä täältä Atlantin rannikolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei sinne Amerikan maalle!! Olette siis selvästi menossa myös lomalle Suomeen jossakin välissä kesää, mukavaa!! Toivottavasti tavataan! Juu, täällä tosiaan on ollut niin keväistä.
   XX

   Poista
 9. Kauniita kuvia.
  Makuuhuoneremonttia tässä aloittaessa tekee sinne kyllä mieleni noita rouheita lakanoita ja tyynynpäällisiä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ainosofia, tsemppiä sinne makuuhuoneremonttiin...ja jos on toiveita pellavavuodevaatteista, niin laita vain sähköpostia tulemaan, menee kyllä sinne kesän korville :-))
   XX

   Poista
 10. Täällä flunssankourissa levätään pedissä, ja hyvien lakanoiden arvostus nousee! :) aivan ihania!!!
  Mukavaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, toivottavasti paranet pian, siellä Suomessa taitaa pyöriä sitkeä flunssavirus.
   XX

   Poista
 11. Viime kesänä huomasin, kun hankin pellavalakanat mökillekin , että eivät tunnu ihoa vasten kosteilta, kuten puuvillaiset lakanat helposti tekevät.
  Samoin meillä, tytöillä edelleen nukkumavuorot mun vieressä miehen ollessa reissussa, koirien lisäksi. Onneksi omaan mahtavat unenlahjat ;) Pellaviin ihastuneina, oli ostettava omat pellavat myös teinitytöillemme, kun alkoivat viemään lakanamme omaan käyttöönsä suoraan pyykkinarulta.
  Vihdoin loma...kunhan saisi vielä miehen kotiin, jumittaa Dubain kentällä sumun vuoksi ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tiina...toivottavasti saat sen miehesi sieltä kotiin ja pääsette viettämään ansaittua lomaa :-))
   XX

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...