perjantai 28. helmikuuta 2014

CLOTHING ISSUE










Ihanat kiitokset teille todella voimaannuttavista kommenteistanne...minusta tuntuu, kuin niillä olisi parantava voima! Olen maannut täällä koko päivän ja on niin TYLSÄÄ! Lupasin odottaa,  kun mies tulee kotiin töistä, otan hänet tuekseni lääkäriin, on kivempi mennä yhdessä. Minäkö siis itsenäinen nainen, kun en osaa lääkärinkään mennä yksin...syy on ehkä siinä, että monet monet kerrat, kun olen tarvinnut lääkäriä on mies toisessa maassa tai jopa eri mantereella. Vieraassa maassa on mukava kun on seuraa lääkärin odotushuoneessa vähän niinkuin henkisenä tukena :-))

Kävimme alkuviikosta ostamassa Matildalle tämän vaalean paidan täältä (American Eagle).  Pari vanhempaa paitaa olen itse lyhentänyt, kun ovat olleet liian pitkiä. Lapseni on vain 153 senttinen, eikä ole kasvanut enää pariin vuoteen. Matildan täyttää tänä vuonna 15 ja ihailee aina mallityttöjä ja pitkiä sääriä ja olisi toivonut itselleen lisää pituutta ainakin sen 10 senttiä, mutta minkäs teet. Hän oli syntyessään pieni, vain 1,2 kiloa ja vielä puolitoistavuotiaana käytettiin 74 senttisiä vaatteita. Tyttöhän lähti siitä sitten hyvin kasvamaan. Nyt on saavutettu kuitenkin lakipiste kasvussa ja sekös lastani harmittaa.

Käsillä on se ikä, kun pitää tarkkaan punnita mitä aamulla päälleen vetäisee. Minä saan olla makutuomarina ja antamassa neuvoja, sillä samoja vaatteitahan ei saa liian usein perkkäin käyttää, värien on soinnutava toisiinsa ja on olemassa muitakin lainalaisuuksia joista en oikein tiedä. Tavallisestihan Matildan vaattet ovat aika pitkälti sitä valkoista, harmaan eri sävyjä, tummaa sinistä ja mustaa, poikkeuksen tekevät nämä ruutupaidat. 
Hiusten pitää olla myös tietyllä tavalla, ei liian suorat, eikä liian kiharat, täytyy löytyä oikea LOOK ja nyt lapseni on keksinyt, ettei hiuksia harjata pesun jälkeen, jolloin ne näyttävät luonnollisilta ja pöyheiltä, mene ja tiedä.
Muistan vanhemman tyttäreni Aino-Kaisan samassa iässä, olimme muuttaneet Suomeen pariksi vuodeksi ja samalla piti kasvaa pikkutytöstä aikuiseksi. Äidin vaatekaappi oli myös kova sana, seiltä pengottiin lisävahvistusta päivän asuihin :-), laitettiin tukkaa ja meikattiin, joskus ihan liiallisuuksiin saakka.
No, tulee oma teiniaika mieleen, kun aamulla piti vetää kosteat farkut jalkaan, jotta ne mahtuivat ja äiti sulki vetoketjun käyttäen apuna pihtejä, kun itse makasin selälläni lattialla.

Kaikille lapsille ''SAAN'' vielä ostaa vaaatteita, joka tuntuu minusta tietysti mukavalta, että meillä on niin yhteneväiset maut. Usein kauppareissulla käy niin, että olen ostamassa itselleni jotakin, mutta sensijaan tulenkin nuortenvaatekassien kanssa kotiin. Olen ollut aika tarkka lapsieni vaatteista aina ja tykännyt kovasti pukea heitä ja usein olen luopunut mielummin jostakin omasta vaateostoksesta laittaakseni lasten vaatteet edelle...näin se lienee meidän äitien kanssa, ensin tulee lapset ja sitten muut.
Nyt ei muuta kuin hei sitten ja...
oikein mieluisaa viikonloppua!! 
XX Päivi

20 kommenttia:

  1. L O V E your pics! So beautiful daughter too. XX Nilla

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos AnuElina...itse ei oikein näe itseään sellaisena kuin me muut, kerron terveisiä... :-))
      'XX

      Poista
  3. Teidän nuori neiti on niin kaunis! Näitä sun kuvias on niin kiva aina katsella, tulee niin hyvälle mielelle itsekkin :)
    Hihii, vähä mua naurattaa tuo touhu kun sulle on vedetty farkkuja jalkaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet kiitokset Susanne!! Omassa nuoruudessa oli myös näitä niin tiukkoja farkkuja, kerran sitten vetoketju hajosi :-D
      XX

      Poista
  4. Minustakin tuo teidän nuori neiti on niin kaunis ja kuvauksellinen, terkkuja hänelle:)
    Voi, miten ihana äiti olet Päivi, panet lapsesi itsesi edelle vaatteissa! Tutulta kyllä kuulostaa, sama pätee kyllä täälläkin!
    En kyllä yhtään ihmettele, että saat valita lapsillesi/nuorillesi vielä vatteita, kun olet itse niin nuorekas ja muodikas!!!
    Mukavaa viikonloppua sinne<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mieluusti kerron terkkuja, sitä on niin epävarma itsestään tuossa iässä...äidit on äitejä ja aina sitä tulee ajateltua lapsia ensin,...
      XX

      Poista
  5. Kuulostaa niin tutulta. Nimim. kolmen neidin äiti.
    Tyttäresi on oikein soma ja nuo hiukset noin ovat todella upean näköiset.
    Terkkuja ja paranemisia sinne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina, tytöt ovat ihania ja välillä... voi niin haasteellisia :-))
      XX

      Poista
  6. Kiitos taas upeista kuvakulmista. Matilda on niin kuvauksellinen ja sopusuhtainen nuori nainen, vau!! Voimia!!!

    VastaaPoista
  7. Matilda on todellinen kaunotar!!! Eipä elämä pienikokoisenakaan ole ikävää tämän tiedän kokemuksesta (158 cm) ainut mikä on ollut ongelma ovat kengät.Jalan koko vain 34-35 ja tämän kokoisia kenkiä on näiltä nurkilta aika toivoton saada... Toivotan sinulle voimia lääkärikäynnille.Hyvää ja levollista viikonloppua koko teidän perheelle./t. Helena :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helena, sitähän olen yrittänyt sanoa Matildalle, ettei koko ja pituus ole mikään ongelma :-) Täällä vointi jo ihan taivaallinen, tauti taittunut...tällä kertaa. :-))
      XX

      Poista
  8. Se on rakkautta, että puoliso tulee mukaan lääkäriin, jos pyydät häntä. On meitä muitakin, jotka tekevät niin :) Kun hoidetaan jotain harvinaisempaa tai vakavampaa sairautta vieraalla kielellä, ei ole sen parempaa tukea ja turvaa kuin oma puoliso. Paranemista sinulle! Nina

    VastaaPoista
  9. Terkut aurinkoisesta Lontoosta. Olen ihme shoppailut nyt vain itselleni - useimmin tulee ostettua lapsille.
    Pikaista paranemista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, olet siis lomaillut Lontoossa, täytyy tulla katsomaan kuviasi. Oikein, että olet shoppaillut itsellesi, pienten lasten äitinä täytyy muistaa myös itsensä!
      XX

      Poista
  10. Terveiset Söldenistä, on se aina vaan ihana paikka. Vaikka loppuloma menikin hotellin sängyn pohjalla flunsassa (välillä oli karattava parvekkeelle makaamaan aurinkoon peittojenkanssa).
    Sun postaus on kuin meidän junioreista postattu, niin samat jutut. Toinen hikisesti 160cm, toinen ei ihan.
    Toivottavasti olosi on jo kohentunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että teillä on ollut siellä ihanat ilmat...onpa harmi että sinun piti sairastua!! Paranemisia!!! <3
      XX

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...