torstai 27. helmikuuta 2014

Sick IN BED
Täällä ollaan, lento peruttuna ja todella mieli maassa...huonoa säkää... Luulin olevani parempaan päin sairauteni kanssa, mutta ei... kuka käski puolikuntoisena leipomaan, viemään ja hakemaan koiran trimmaukseen, ruokakauppaan kahteen kertaan jne jne. Vatsa äityi todella pahaksi eilen illalla, joten peruin matkani tehtaille ja ystäväni hoiti asian siirtämällä lentoni huhtikuun alkuun. Tarkoitus oli samalla viettää ystävän kanssa laatuaikaa En olisi mitenkään pystynyt perille päästyäni istumaan autossa monia tunteja ja kiertämään paikasta toiseen, päivä olisi herkästi venynyt kahteentoista tuntiin. Harmittaa tietysti. Usein kun on matka tiedossa ja lähtö lähenee, minä sairastun, kumma juttu, mielenikö pistää hanttiin minulta tietämättä. Nyt jopa housun kuminauha vyötäröllä sattuu, pitäisi kai tehdä vanhanaikaiset ja poikkaista kuminauhat :-))

Täällä olen nyt siis maannut Bea seurana. Hiivimme yläkertaan VIERASHUONEESEEN ja suurin osa kuvista on otettu sängystä käsin.Lääkäriin en ole mennyt vielä, koska lääkkeet tekevät minut niin huonovointiseksi, tiedän, huomenna lienee pakko.
Meneehän se aika tälläkin lailla...luen muuten kirjaa, joka on puhelimeni kokoluokkaa, sivut ovat ohuet kuin virsikirjassa, aika kiva koko matkalle mukaan, oletteko kokeilleet?
Ei sitten muuta kuin heipat täältä sairastuvalta. Toivottavasti pysytte terveinä, koska sairastaminen on sieltä...kuten me kaikki tiedämme :-))
XX Päivi

38 kommenttia:

 1. Hei Päivi, todella ikävää,kun sairaus pitää otteessaan.Toivotaan,että lepo ja lääkkeet auttaisivat.Kyllä Bea on niin suloinen ja hyvää seuraa potilaalle. Itselläni se kova kuumeilu vei voimat tykkänään. Eilen oli ns. "normaali olotila" pitkästä aikaa. Kaikkea hyvää sinulle ja pikaista paranemista.Muista ottaa rauhallisesti. /t. Helena :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helena, mukava kuulla, että sinulla on siellä tauti voitettuna :-))
   XX

   Poista
 2. Voi ei, varmasti harmittaa! Mutta onneksi sinulla on kaverina syötävän ihana Bea <3
  Yritä nyt sitten levätä ja rentoutua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erja, makaamiseksihän tämä on mennyt... :-))
   XX

   Poista
 3. Voi miten huono tuuri! PIkaista paranemista, sänky näyttää ainakin oikein hoitavalta pesältä!

  VastaaPoista
 4. No kylläpä harmillista…Tärkeintä on nyt ottaa ihan iisisti, kyllä ne jutut sitten hoituvat, kunhan saat itsesi kuntoon. Niin on nätti tuo huone ja Bea herkullinen petikaveri :) Parempaa oloa sinne sinulle!
  Leena

  VastaaPoista
 5. On mielenkiintoista huomata, että vaikkeivät blogin pitäjät ja lukijat monasti tunnekaan toisiaan, niin silti lukijana kokee myötätuntoa toisen sairastumisesta, iloa onnistumisesta jne. Mielestäni se kertoo siitä, että blogistin on onnistunut kirjoituksillaan antaa jotain itsestään ja koskettaa lukijaansa. Sinun blogisi on hyvin elämänläheinen, lämmin ja välitön. Ei ihme, että me lukijasi niin edellisen kuin tämänkin postauksen kommenteissa koemme myötätuntoa voinnistasi ja toivomme mitä pikaisinta paranemistasi. Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. How very true Nina...we don't know each other Paivi , but I still feel for you . Hope you get well real fast!!!
   Take it easy Ellen

   Poista
  2. Hei NINA, onhan se aika erikoista, mutta nämä postiiviset kommentit ovat niin voimaannuttavia, tuntuu kuin niillä olisi parantava voima, >KIITOS!!
   XX

   Poista
  3. Hi ELLEN and thank you for your warm comment!!
   XX

   Poista
 6. No voi harmi! Onneksi sinulla on mahdollisuus siirtää reissu myöhemmälle, että mitään peruuttamatonta et menetä! Toipumisia nyt vaan kovasti! Take it easy.

  Minä täällä olen parannellut tämän viikon ihan tavallista flunssaa, joka tuntuu pieneltä ja mitättömältä, mutta silti tekee minut levottomaksi... Onneksi paranemassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mutta eihän flunssa ole mikään pieni vaiva, koska se vie aikuiselta tyystin voimat, mukavaa viikonloppua!
   XX

   Poista
 7. Voi ei... pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
 8. Inhottava juttu, kun tulee juuri tärkeällä hetkellä sairaaksi, mutta eihän sille yksinkertaisesti voi mitään!!!
  Ihanaa, että tuo suloinen Bea on kaverinasi siellä <3
  Koita parantua ja mene lääkäriin ajoissa! ;)
  Mukavaa loppuviikkoa sinne, on muuten ihanan näköiset petivatteet siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sari ja kiitos kommentistasi, mukavaa viikonloppua sinne!! Juu, näitä saa sitten kesällä tilata näitä petivaatteita, postitan mielelläni :-))
   XX

   Poista
 9. Voi kurjuus, parantumisia sinne :)

  VastaaPoista
 10. Voi harmi sentään. Toivon pikaista paranemista! Niin houkuttelevan pehmoinen sänky ja potilaalla ihana kaveri:-)Mistä noin pieniä ja ohut lehtisiä kirjoja saa?Minula myös tuo David Nicholls'n kirja kahdella kielellä mutta en ole vielä ehtinyt lukea. Mitä pidät siitä?-Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitoksia Anne! Taisin ostaa tuon kirjan ihan Suomalaisesta kirjakaupasta, kätevä, kevyt ja helppo lukea. En osaa sanoa vielä mitään kirjasta kun olen niin alussa vasta, toivottavasti se on hyvä :-))
   XX

   Poista
 11. Sorry to hear you are not feeling well. Hope you recover soon.

  VastaaPoista
 12. Voi eii..Ja eilen kerroin Anssille, että olet ollu aas kipeänä, mutta parempaan päin...
  VOIMIA ja PARANE pian äiti ♡♡♡
  Hahah ihana kun Bea on seurana :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin luulin minäkin :-(( mutta eiköhän se tästä. Bea on ihana pikku seuralainen .
   XX

   Poista
 13. Nuo ovat aina niitä odottamattomia, ikäviä juttuja, kun keho kertoo että on hetkeksi pysähdyttävä. Pikaista paranemista :)

  VastaaPoista
 14. Voi todella ikävä kuulla/lukea sairastumisestasi..mutta oman terveyden ja itsensä kuntoon saaminen on nyt tärkeintä. Voimia ja valoa sinne!!
  -Maria Turust..

  VastaaPoista
 15. Kertoisitko minkä rotuinen suloinen koirasi On?
  Pikaista paranemista sinulle!
  - Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anne ja kiitos, koiramme on rodultaan Shih Tzu, oikein kiva rotu. Pidämme karvat lyhyinä, näyttelykoirilla turkki yltää maahan asti.
   XX

   Poista
 16. Yks väärä ruoka-aine, väsymisen, hektinen elämä jännitys... Ja se on siinä.... Voin niin samaistua... Paranemisia sinne.

  VastaaPoista
 17. Pikaista paranemista ja iloisia keväisiä ajatuksia!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...