keskiviikko 5. helmikuuta 2014

BEDSIDE TABLES / NIGHTSTANDS in our home
Sisustusbuumi ja kaikenlaiset kokeilut ja tyylivarkaudet jatkuvat kovalla tohinalla. Tänään on totaalinen kotipäivä, joten on helppo tavaratilausten, pyykinpesun ja siivoilun lomassa sukeltaa sisustamisen ja tuunailun pariin vähäksi aikaa. 
YÖPÖYTÄ ja VUODE ovat ihana pari...ne ovat vähän kuin pariskunta konsanaan; toinen voi olla muhkea ja hyvinvoivan näköinen ja toinen  siinä rinnalla pieni ja vähän arkisempi tai toinen edustaa konservatiivisuutta ja toinen on kovin moderni ja trendikäs, tai entä niin, että toinen on boheemi ja taiteellinen, eikä välitä vaikka näyttääkin vähän homssuiselta ja toinen siinä vieressä on hyvinkin puhtoinen ja järjestystä rakastava. Meitä on moneksi siis tarkoitan, että yöpöytä/vuode yhdistelmiä on moneksi, toisinaan molemmat ovat kuin samasta puusta veistettyjä...

Keräsin muutamia  kuvia yöpöydistä ja toisissa vilahtaa vuodekin. Kaikki kuvat ovat kotoamme ja edustavat hyvin erilaisia fiiliksiä. Osa kuvista on uusia ja osa jo aikaisemmin blogissani julkaistuja. Millainen pariskunta siis pari teiltä löytyy, oletteko miettineet ja mitä tavaroita kullakin yöpöydällä on. Lampuista saisikin jo sitten taas ihan oman tarinan. Jakkarakuvassa näkyvä vanha, harmaa pitkäkaulainen työvalo on joululahja tyttäreltäni Aino-Kaisalta ja hänen mieheltään, ihana!!

Tässä pieniä vinkkejä erilaisista yöpöydistä, niitähän voi olla niin monenlaisia...vanhoja kirstuja, keittiöjakkaroita, armeijan ylijäämäkamaa, erilaisia ja erikokoisia tuoleja, kirpparilöytöjä, kuten pieniä lipastoja, jotka voi tuunata ja maalata mieleisikseen, puulaatikoita jne jne, lista on loputon. Kuvissa olevat ''yöpöytämme'' ovat kaikki kierrätettyjä ja suurimmaksi osaksi maalattuja ja tuunattuja. Meillä yöpöydät kiertävät vuoteen vierestä vuoteen viereen, eli partnereita vaihdetaan, onneksi tämä ei kuitenkaan ole vertauskuvauksellinen suhteessa meihin, opetamme nyt yöpöydätkin uskollisiksi kumppaneilleen ja pysymään paikoillaan :-))
Oikein ihanaa viikon jatkoa ja katsokaapa sillä silmällä talosanne olevia maakuuhuoneita ja tuota tiettyä pariskuntaa.
XX Päivi

27 kommenttia:

 1. Päivi aivan todella upeita ja inspiroivia valokuvia! Ihan kuin lukisi jotain valokuvaus/sisustuslehteä. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunnita kuvia ja erilaisia makkaritunnelmia!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja rentoja tunnelmia kuvissa! Tykkään. :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia - ja miljöitä. Ja silmää asetella ja kuvata. Kiitos taas kerran inspiraatiosta:)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia!!
  Heheh sait minut miettimään kaikkia meidän pöytiä ja tajusin, että meillä on yksi ainut oikea pöytä(ruokapöytä)kaikki muut ovat kirstuja, laatikoita, tuoleja jne.
  Lamppu on aika hauska!! Aika vaarallista, että otit noin kivan kuvan siitä kun nyt katselen sitä sillä silmällä, että se voisikin olla meillä :) hehehe no eiiiii, meillähän on samanlainen ;)

  KAIKKI ovat niin kivoja pöytiä!! heheh teillä onkin noita sänkyjä, joiden viereen asetella kaikkia hauskoja pöytiä :))

  HALEJA ja SUUKKOJA äiti!! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ,,,niin sinulla on paljon kaikenlaista pöydäksi soveltuvaa... :-))
   Lamppu on hauska...
   Haleja myös sinne teille!!
   XX

   Poista
 6. Voih miten ihanan näköistä (taas)! Minä voisin tulla teille asumaan! :) Meillä on vielä yöpyödät haussa (ei ole vielä tullut sellaisia vastaan minkälaiset haluaisi ja ei ole joutanut tuunaamaankaan... Molemmilla kirjoja yöpyödällä (ja alla) ja minulla kori rasvoineen, kiitos superkuivan ihon!

  VastaaPoista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. HEI, edellisen kommentin poistin, koska sen alkuperä oli hyvin epämääräinen, tämä vain tiedoksi lukijoilleni. :-))
  X Päivi

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia! Olet hyvä "herättäjä" aloin katsella omaa makkaria uusin silmin! Maalausurakka jatkuu nyt sinne... eli pientä pintaremonttia. Oikein mukavaa loppuviikkoa./t. Helena :))

  VastaaPoista
 10. Meillä yöpöydän virkaa tekevät leveät sängynreunat. Niihinkin saa kasattua laturit, lehdet, kirjat, käsiravat ym.tarpeelliset. Ineskin mahtuu hyvin sängynlaidalle istumaan ;) Varsinaiset yöpöydät odottavat varastossa leveämpää makuuhuonetta.
  Kivat inspiskuvat taas...lapsilta puuttuu yöpöydät kokonaan, kun ei ole sopivia sattunut vastaan tulemaan, mutta ehkä nyt voisi taas yrittää uusilla ideoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen sen ''yöpöydän'' tuleekin olla, että koiratkin niille mahtuvat !! :-)) :-))
   XX

   Poista
 11. thank you Paivi...the translate works,,,yeah !!!!! loved , loved all your cool bedside tables , might just steal one or two of your ideas.
  Greetings from (snowy ) Canada Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Ellen...I am happy that you can translate again, have a wonderful weekend!!
   XX

   Poista
 12. Upeaa! Nuo taulut sängyn yläpuolella (12. A. 3) aivan mahtavat!! Kiitos blogistasi! T. Marjo Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Susanna...nyt en ole ihan varma mistä tauluista puhut...kiitos kuitenkin.
   XX

   Poista
 13. kerrassaan ihania yöpöytiä lamppuineen! Ei voi kuin ihaillla!

  VastaaPoista
 14. Sinulla on kyllä kaunis koti. Suosikkini on tuo vähän kulahtanut harmaa yöpöytä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...