tiistai 25. helmikuuta 2014

OUR WEEKEND HOBBY





















Hei täältä sairasvuoteelta...minulla on krooninen vatsasairaus tai pikemminkin suolistosairaus, joka aina välillä nostaa päätään, kun syön epäsopivia (siis herkkuja ja maustettuja, käristettyjä ruokia, suklaata jne.)  tai stressaan itseäni vaikka pienilläkin ja muista ehkä mitättömilläkin asioilla. Nyt siis ollaan tilanteessa taas, että vatsa ei yhtään pidä tästä elämäntyylistä ja näyttää sen...Minulta on poistettu suolistoa jonkin verran kahdeksan vuotta sitten ja sain olla terve monta vuotta kunnes tauti uusiutui ja olen yrittänyt elää hyvin säännöllisesti ja syödä ohjeiden mukaisesti, mutta välillä sitä villiintyy ja sittenhän saankin sanktion huonosta käytöksestäni :-)) Vatsa äityy tosi kipeäksi ja tulehdusarvot nousevat kattoon ja minä sairaalaan, jos en saa hommaa poikki heti alkuun. Yritän saada itseni kuntoon, sillä lennän ylihuomenna täällä entiseen kotikaupunkiini ja sitten tehtaille...

Olin muuten jo aika epätoivoinen, sillä en saanut ladattua kuvia tänne alkuun lainkaan, pari tuntia ihmettelin ja nyt onnistui, ehkä Blogger tuumii, että nyt saa riittää nämä minun päivitykseni, en tiedä mistä on kysymys...

Nämä kuvat ovat sunnuntairetkeltämme (viikonlopun harrastus) mieheni kanssa...usein käymme kahdestaan ulkona syömässä viikonloppuna joko lauantaina tai sunnuntaina ja lapset tilaavat silloin pizzan kotiin. Mieheni on pääasiassa suuren osan viikkoa poissa kotoa työmatkoilla ja minä täällä kotona vetovastuussa. Näin on ollut elämässämme lähes aina, joitakin vuosia oli välillä, että mies oli arki-illat kotona, mutta ei vähään aikaan.  Nythän homma sujuu kun lapsia on enää kaksi kotona ja hekin jo isoja. Kun lapsia oli enmmän ja he olivat pieniä, manasin monet kerrat kohtaloani :-)) En tietenkää vaihtaisi päivääkään pois kokemus-ja elämysrikkaasta elämästäni.
Nyt ilman ollessa IHANA ja KEVÄINEN, menimme Varsovassa joen toiselle puolelle ensin. Siellä rakennukset ovat pääsääntöisesti vielä korjaamatta ja tunnelma on boheemimpi. Sieltä sitten menimme...no mihinkäs muuallekkaan kuin lempipaikkaani, josta minulla oli kuvia viime viikolla...Gesslerin kukkakauppaan. Tuo tila saa minut haltioitumaan, siinä on jotakin joka on kolahtanut minuun. Katsokaapa miten vähäelEisesti kaikki on aseteltu ja niin jotenkin upeasti. Tilahan on upea jo sellaisenaan ja tehdasmainen...no mitäpä sitä selittämään kun kuvat ovat sitä varten.
Fantastista viikkoa sinne!
XX Päivi

27 kommenttia:

  1. Todella kauniit kuvat, mutta sun oireista en kyllä pidä... itse reakoin vatsalla ja nykyään vielä ihokin reakoi ilm. ruoasta ja stressistä :( Pikaista toipumista sinulle ja koitetaan katsoa mitä suuhumme laitetaan..
    Mukavaa viikon ja KEVÄÄN jatkoa sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet kiitokset Marru, voi kunpa täällä jäisi nyt tähän vatsaan, ettei vielä ihokin... :-))
      XX

      Poista
  2. Pikaista paranemista vatsasi kanssa! Ymmärrän, että olet haltioitunut tuossa kukkakaupassa, minä huokailen jo täällä kuviakin nähdessäni! Ihania tulppaanivaaseja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos...kukkakauppaan pätee sanonta; yksinkertainen on kaunista.
      XX

      Poista
  3. Paranemisia sinulle! Ihania viikonloppuja teillä on siellä!

    VastaaPoista
  4. Eksyin blogiisi ja tykkäsin niin, että kirjauduin lukijaksi. Ihania kuvia ihanasta kukkakaupasta viimeisimmässä postauksessasi! Toivon että vatsaoireesi hellittävät. Mukavaa kevättä sinne!

    VastaaPoista
  5. Tsemiä sinne! Tiedän mitä on vatsavaivat ja ne vaivaa toisinaan täällä ja pahasti. siis yhä edelleen Malesiassa ja ensi viikolla muutamme Shanghaihin... t. Sari :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa ikävä kuulla, että sielläkin on samantyyppisiä vaivoja...siis olette muuttamassa Shanghaihin, onpa hienoa. Tsemppiä nyt muuttotouhuihin sinne Sari!
      XX

      Poista
  6. Toivottavasti olosi kohenee pian. Kiitos nojatuolimatkasta Varsovaan sekä kuviesi antamasta energiasta t. Nina

    VastaaPoista
  7. Voimia toipumiseen. Vatsavaivat eivät ole kyllä leikin asia.Toivottavasti tällä kertaa pääset ilman sairaalareissua. Ihania kuvia olit jälleen napsinut ja nuo talot... uskomattomia! Kukkakauppa on kyllä niin ihanan näköinen sieltä ei tarvitse tyhjin käsin kotiin lähteä. Hyvää matkaa sinulle./t. Helena :))

    VastaaPoista
  8. Toivotaan, että saat vatsasi rauhoittumaan...ihan pelottavalta kuullostaa,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-)) olen oppinut käsittelemään vatsaani, joten eiköhän se tästä...lepoa ja lääkkeitä :-))
      XX

      Poista
  9. Minulla on myös todella yliherkkä vatsa ja sen kanssa pitää yrittää elää säännöllisesti. Mutta kuten sanoit, aina välillä on ihan pakko saada villiintyä ja sitten siitä kyllä maksellaankin. Rentoudu ja pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  10. Voi vatsaparkaa! Toivottavasti tokenet pikavauhtia!
    Tuosta kukkakaupasta voisi "vahingossa" tarttua mukaan yhtä ja toista, sen verran houkuttelevalta näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaara tuon kukkakaupan kanssa on, että mukaan saattaa lähteä muutakin kuin kukkia :-))
      Xx

      Poista
  11. Pikaista paranemista ihanainen.
    Tuo kukkakauppa on mieletön :)

    terkuin. Sanna

    VastaaPoista
  12. Voi ikävä kuulla vatsavaivastasi :( toivottavasti aurinkoinen kevät parantaa masua ja mieltä ;)
    Ihania kuvia olet taas ottanut ja kukkakauppa.......... ihan mahtava ♥
    Voimahalit täältä Espoosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos voimahaleista Memmu!! Terkkuja sinne Esposeen omille kotikonnuille :-))
      XX

      Poista
  13. voi pahus, onko divertikkelit??? Ne ovat tosi paskoja ( sorry) , siskollani on ja hänellä on aina valmiina
    kuuri kotona jos oireet alkaa. Sillä jos ne ehtivät pahaksi niin usein kestää kauemmin taas parantua...
    Kun ottaa heti kuurin pääsee helpommalla ja ei niin pahoja kipuja.
    Ihanat kuvat JÄLLEEN...
    Haluaisin niin kovasti käydä tuolla Varovassa. UPEA paikka!!!

    Parane pian! <3
    Soile

    VastaaPoista
  14. You was in Warsow! in my area! How nice find Saska Kępa on strange photo.
    Have a nice time
    Gabi from Warsow.

    VastaaPoista
  15. Voi ei, suolisto-ongelmat ei ole kivoja. Itselläkin joskus vatsa krakaa stressistä yms., toivottavasti voit pian paremmin. Katselin näitä ulkokuvia ja ei voi kuin sanoa, että onpas siellä keväistä! Kaikkea hyvää ja mukavia keväisiä päiviä sinulle!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...