sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

SPIRIT of SPRING

Hei, voimat ovat täysin palanneet, kiitos lääkityksen ja taas on pää  täynnä ideoita :-)) Kevät on ihmeellistä aikaa. Nythän se on alkanut ihan virallisestikin kalenterin mukaan ja kylläpä on kuulkaa ihanaa!! Innostuin ottamaan muutamia kuvia, joissa vaihtelin vähän taustoja, tavarat vaihtuivat hiukan myös, pöytä pysyi samana ja samat keväiset oksat vain siirtyivät kuvasta toiseen. Samalla laittelin kahvia ja paistoin uunissa vähän kahvileipää, mies katsoi hiihtoja, minä temppuilin kameran kanssa ja lapset tekivät omia hommiaan, kiitetty sunnuntai! Nauttikaa kevään taiasta, ei haittaa vaikka olisi harmaata, loskaa, kuraa, sillä kevät on kuitenkin täällä!!
Samalla kun otin näitä kuvia, mietin omia mieltymyksiäni, onko se valkoista, luonnonmateriaaleja vain jotakin höystettynä mustalla...en itsekään tiedä mikä linjani on näiden materiaalien ja värejen kanssa, kaikki houkuttelevat...muuten kuvissa olevat kirkkaat lasipullot ovat maitopulloja, joita käytämme päivittäin, mielestäni ihan huippua, hiukan kauppakassissa hankalia, kun kilisevät ja kolisevat toisiaan vasten...muuten ihania, vaikkapa kukkamaljakoina.
Nyt lähden ruuanlaittoon...hei
Iloista alkavaa viikkoa!
XX Päivi

20 kommenttia:

 1. Heh, sattuipa, sillä just eilen ostin vähän kauempana olevalta luomumaitotilalta useamman pullon maitoa just lasipulloissa, koska ajattelim että saan niistä hyvä maljakot oksille ja kukille :-) Niistä maksetaan panttia 0,90 c, mutta en meinaa siltikään palauttaa!

  Miten muuten siellä on näkynyt tuo Ukrainan kurja tilanne, vai onko mitenkään? Tuli vain mieleen, kun Puolahan taitaa olla naapurina Ukrainalle? Jotenkin taas tosi ahdistavaa tuollainen :-/ Toivotaan, että saavat järkiratkaisun edes jollain tavalla aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, joo, minusta lasipullot ovat ihania, täällä on myös tölkkejä, sekä muovipulloja, mutta meidän lasten mielestä tämä lasipullomaito on se paras...eikä ole panttia.
   Täällä Ukrainan tilanne ei ole näkynyt mitenkään, jos siellä aloitettaisiin kärhämät, niin uskon, että pakolaisia tulisi tänne, toivottavasti taistot eivät ala!
   Terkkuja!
   XX

   Poista
 2. Ei tässä voi kuin huokaista kun näitä kuviasi katselee <3 Hienoa että voit jo paermmin :)

  VastaaPoista
 3. Oi noita vaaleanpunaisia kakkulautasia....vuosiin mulla ei ole ollut mitään vaaleanpunaista, mutta nyt yhtäkkiä tänä talvena on ilmestynyt kaksi vaal.punasta takkia kaappiin.
  Kiva maitopullo idea. Täälläkin maitoa myydään lasipulloissa, mutta epäkäytännöllisyyden vuoksi en ole ostanut, ehkä voisi muutaman hankkia. Lasipullot on kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aha, siis toinenkin vaaleanpunainen takki on muuttanut luoksesi? :-))
   Osta muutama maitopullo, ovat kivoja.
   XX

   Poista
 4. Ihana kuulla,että voit hyvin ja olet taas täysissä voimissa!!! Muistan lapsuudesta ruskeat lasiset maito- ja kermapullot.Maitopullot taisivat olla litran ja kermapullot 2-3 dl??? Apua, olen jo niiiiin vanha :-((. Keväisiä kuvia ja hienoja asetelmia olet kuvannut,kiitos!
  Oikein hyvää alkavaa keväistä viikkoa./t. Helena :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En taida olla täysissä voimissa, vaikka niin aina itse kuvittelen. Kun oikein ''riehun'' täällä, niin vatsa kyllä oitis ilmoittaa, että nyt stop. Minä muistan lapsena kun kaupassa myytiin lasipulloissa (ruskeissa) maitoa ja sitten olivat ne hauskat muovipussimaito lötkyrät. :-))
   Mukavaa viikkoa sinne!
   XX

   Poista
 5. Ihanan pirteä postaus!!! Oikein mahtavaa kevään ja maaliskuun alkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet kiitokset Marru ja sinne myös ihanaa kevättä!
   XX

   Poista
 6. Onneksi täällä ei enää maitoa ole pulloissa...minulla yksi ruskea pullo on tallessa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä voi valita...on tölkkejä niinkuin Suomessa, on muovipulloja ja sitten nuo lasipullot.Lapset pitävät juuri siitä maidosta, joka on pakattu lasipulloihin. :-))
   XX

   Poista
 7. Mukava postaus ja ihania kuvia!!!
  Kivaa, kun olet parantunut ja on kyllä mukavaa, kun kevät tulee!
  Iloa viikkoosi Päivi!

  VastaaPoista
 8. Kiva kun olosi on kohentunut.

  Täälläkin kevät tekee todella tuloaan, aamupäivän pikku lumisateesta huolimatta narsissit ovat nupullaan ja lumikellot kukkivat jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta...Narsissit nupuillaan ja lumikellot jo kukkivat!! :-))
   XX

   Poista
 9. Nuo vihertävät oksat ovat kyllä niin viehättäviä - ja herkkiä. Kuten kevätkin.

  Mukava kuulla, että olet taas entisesi! ♥

  VastaaPoista
 10. SIeltä olet taas noussut elävien pariin, ja täynnä keväistä energiaa. Ihanaa! Kauniita asetelmia, eihän niistä voi parasta valita, kun kaikki kivoja. Se onkin joskus se vaikeus, että on niin monta tyyliä, jotka miellyttää. Lunta tuli tänne etelään, mutta taidan silti lähteä metsästämään risuja maljakkoon.
  Leena

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...