lauantai 12. huhtikuuta 2014

WEEKEND FEELINGS












Täällä ei mitään ihmeellistä, peruslauantai; kotona hiippailua, päiväkahvittelua, pikaruokaa - sitähän pasta on ja erityisen hyvää sellaista. 
Tänään piti tehdä kaikenlaisia muitakin kotihommia, mutta nyt oli jonkinlainen laiskuuskoodi päällä. Mies ajoi pihanurmikon, koska ruoho oli kasvanut jo ptkäksi ja lähti hoitamaan kuntoaan golfkentälle, niinkuin hän asian ilmaisee. Matildalla oli yökylässä paras ystävätär ja Axel lähti tyttöystävänsä luokse. 
Minä...niin minä ''tein luovaa työtä'': mietin tulevaa muuttoa, tulevaa Suomen talomme  remonttia, lähestyviä ylioppilasjuhlia, monday TO sunday-tuotteita,kesän POP UP-myyntiä ja ensi viikon Nykin matkaamme, vaatteiden valitsemista matkalle jne jne. 
Katsoin myös kauhuissani läikikästä tukkaani kuvassa ja harmaata juurikasvua. Tätä se teettää se, ettei näe mitään ennenkuin laittaa lasit päähän ja katsoo kuvaansa tarkemmin. Värjään itse hiukseni, olen tehnyt niin jo monta vuotta(taitaisi taas olla aika, ha...) Olen ollut nuoruudessani tummaverikkö, siis todella tummat hiukset ja ensimmäiset harmaat ilmestyivät jo kaksivitosena etuhiuksiin. Sittemmin muutuin värin avulla brunetiksi ja lopulta vaaleiden raitojen kautta blondiksi. Nythän hiuksia on helppo värjätä vaalealla, koska ne ovat muutenkin vaaleat, vieläpä lempivärini: vaaleanharmaat, mutta jostain syystä olen tässä tapauksessa mieltynyt
lämpimään vaaleansävyyn  :-))
Mietin myös sitä, miten ihanaa on kun saa tai saisi olla terve. Vatsakipuni ovat olleet poissa jo monta päivää ja se on ihanaa! 
Toivon, että olette saaneet viettää rauhallisen, hauskan, rentouttavan, mielenkiintoisen tai yllättävän lauantain. Toivottavasti sunnuntainne 
on suloinen.
XX Päivi

43 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun on kivut poissa! Sen päivän ku sais itsekin viel kokea...
    Ihanan hauskaa päivää olen kanssa saanut viettää, kera kameraseuralaisten :)) Nyt olenkin miettinyt, että voisko/uskaltaisko julkaista oman kuvan (kera tarinan), joka tänään otettiin studiolla... kuva arvesta niskassani, sekin eräänlainen muisto elämästäni :)
    Oikein mukavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kävin jo katsomassa, josko olisit uskaltanut, mutta ei vielä, siellä oli vain suloiset pöllöt :-))
      XX

      Poista
    2. Päässäni pyörittelen, että miten postauksen toteuttaisin :)

      Poista
    3. No nyt on tarina lyhykäisesti kerrottu kuvan kera... Ihanaa maanantaita <3

      Poista
  2. Kivoja kuvia sinusta ja kaikesta muuusta Päivi!
    Nautin postauksistasi, ne ovat jollain tapaa niin rentoja ja huolettomia, sopivat kaikkien arkeen jollain tapaa...
    Ihania nuo tähti neuleet ja huivit!
    Oikein mukavaa huomista sulle täältä Tornionjokilaaksosta, jossa vielä aikalailla lunta ja talvea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua täällä hymyilyttää, kun olen mieheni mielestä välillä liiankin rento ja huoleton, toisaalta stressaannun pienistäkin asioista ja teen kärpäsestä härkäsen :-)) Toivottvasti se kevät saapuu sinne pian, eikö olisi aika mukavaa...
      XX

      Poista
  3. Oi mikä astiahylly!! Ihanat kuvat ja ihana Päivi!

    Kaikkea hyvää sulle! <3

    VastaaPoista
  4. Muutto Suomeen? mukavaa sunnuntaita sinne ja terveiset Shanghain vesisateesta ( kaksi pvää putkeen satanut)....no tässä laitetaan koti kuntoon, joten satakoot! :) Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on...joskus sadesää antaa meille aiheen tehdä rauhassa kotihommia :-))
      XX

      Poista
  5. Suloista sunnuntaita ja tulevaa viikonalkua myös sinulle sinne :) Kipujen jälkeen olo on höyhenenkevyt ja asiat taas oikeissa mittasuhteissa. Kutkuttavaa matkan odotusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tässä yritän pestä vaatteita ja miettiä mitä kaikkea täytyy muistaa ennen matkaa :-))
      XX

      Poista
  6. Vesisade ulkona takaa sen että tänään täällä kodissa "hiihdellään" oloasussa koko päivä. Ihan leppoisa sunnuntai siis tulossa. Ihana tuo harmaa neuleesi, odotankin jo innolla koska posti kiikuttaa minulle omani :) Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina, se on ihanaa se ''hiihtely'' kotona oloasussa tai reilusti pyjamassa koko päivän.
      XX

      Poista
  7. Mukavalta, "tavalliselta" kuulostaa viikonloppunne. Ihanat kuvat; kauniita astioita, kauniita vaatteita ja nyt on tunnustettava yksi asia: Kun olen katsonut kuviasi ja ennen kaikkea hiuksiasi, niin olen tullut siihen tulokseen, että haluan pidemmät hiukset ja silloin tuo sinun mallisi olisi juuri sitä mitä haluan. Nythän tukkani on tosi lyhyt, joten paljon kärsivällisyyttä tarvitaan ennenkuin tuohon pituuteen pääsen. JOS pääsen :) Kivaa sunnuntaita teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Krisse, mukava kuulla jos tämä tukka innostaa jotakuta...minä päätin alkaa kasvattamaan pidempää tukkaa kunnes eilen sitten menin parturiin ja tämä tuntuu olevan se hyvä pituus minulle ja malli myös :-)) Ei tämän kasvattamiseen hirveitä aikoja kulu, kokeile ...
      XX

      Poista
  8. Lempeitä harmaita ja valkoisen sävyjä... sovit niin hyvin kuviin kauniin tukkasi kanssa. Minusta se on ihanan värinen! Tuo astia/purnukka/kuppi ja kippo -meri hymyilyttää. Pitää pyytää mies katsomaan, että "jollakin" on vielä enemmän:)
    Ja Nykkiin vinkiksi: farkut ja mukavat kengät ja lämmintä, sää voi olla yllättävän kylmä näin keväällä.
    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedät varmaan, että tässä vain pieni murto-osa, kaikki kaapit pullistelevat astioita, kippoja ja kuppeja. Lomakodissa odottaa toinen röykkiö samaa kamaa...kun niin rakastan astioita, kaikenmuotoisia.
      Olenkin katsonut matkalle jo lämmintä mukaan, minulle on jäänyt muistiin se tuuli joka kadunkulmissa vaanii :-))
      XX

      Poista
  9. Hiustesi värissä ei ole mitään vikaa, olen ihaillut aina hiustesi leikkausta. Onko sinulla taipuisat hiukset vai jotain tukipehmennystä ?
    Kuvat ovat todella kauniita väreineen ja mikä ihana raikkaus tuossa harmaassa tähtineuleessa.
    Nyt voi jo toivottaa mukavaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, minulla on tässä vähän sellaista tukipermanenttia, hius on lasimainen ja vetelä ilman mitään tukitoimenpiteitä. Sinulle sinne oikein ihanaa alkavaa viikkoa.
      XX

      Poista
  10. Ihania kuvia ja mielestäni hiustesi väri on todella kaunis! Toivottavasti vatsakipusi on mennyttä ja saat nauttia tulevasta matkastasi ja kaikista muusta tulevaisuudensuunnitelmistasi.

    PS. Harmittaa etten ehtinyt tilata tähtipaitaa, se on aivan ihana!

    Suloista sunnuntaita sinulle!
    /Sabina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vatsakipu on toistaiseksi poissa, mutta se vaanii koko ajan ja kun teen yhden erehdyksen, se tulee heti paikalle... siinä mielessä ikävä vieras, kun tulee kutsumatta :-)) Kiitos Sabina ja oikein ihanaa alkavaa viikkoa sinne.
      XX

      Poista
  11. Voi,miten ihana astiakaappi ja astiat! Hiustesi väri on todella hyvä ei siinä ole mitään vikaa.Mukava kuulla,että vatsakipusi ovat nyt ohitse ja voit suunnitella matkaa hyvillä mielin.Leppoisan oloisia lauantaipäivän kuvia.Joskus tekee hyvää vain olla ja nauttia olemassa olosta.Oikein mukavaa sunnuntaita ja alkavaa pääsiäisviikkoa./t. Helena :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Astiakaappi on ostettu 90-luvun lopulla Indonesiasta, kadulta, kun asuimme Jakartassa. Oviin vaihdettiin silloin lasit ja kaappi on oikeasti vanha, jostakin Jaavan saaren osasta kuljetettu pääkaupunkiin. Minä olen sitten viimeistellyt sisuksen valkoiseksi :-))
      Myös sinne hyvät alkavat viikot Helena.
      XX

      Poista
  12. IHANA ÄITI ♡

    Ja upeat astiat, hei mä näin tuolla yhden uuden ihanuuden ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana lapsi...sinä bongaat ne uutuudet aina :-))
      <3<3
      XX

      Poista
  13. Hei! Olen vasta löytänyt blogisi ja ihastuin näihin harmonisiin valokuviin ja noihin pellaviin ja myös keramiikkaan. Olen itse myös aloittanut bloggaamisen noin vuosi sitten ja ilahduin, kun löysin blogisi, sillä meitä aikuisia naisia blogin pitäjinä ei montaa ole, tai en ole löytänyt. Pidän myös tavastasi kirjoittaa, joten tulen uudestaan. Mukavaa matkaa New Yorkiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. Meitä ''aikuisia naisia'' taitaa olla todellakin määrällisesti huomattavasti vähemmän kuin nuorempia bloggaajia, vaikka meillä sitä aikaa olisi enemmän, kun ei enää ole pieniä lapsia ympärillä :-))
      XX

      Poista
  14. Tosi hyvin käy sulle toi tähtineule - en malta odottaa omaani.
    Mukavaa alkavaa jännittävää viikkoa ihana Päivi <3

    terkuin. Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, siellä se on matkalla, se sinun neuleesi...ja huivi :-))
      XX

      Poista
  15. Luen ja katselen mielelläni ihanaa blogiasi, (anteeksi että olen laista kommentoimaan) siitä tulee niin hyvä olo! Tuo harmillinen mahatauti on minunkin riesani, siksi toivon sinulle rentoa matkaa, stressi on pahaksi tuolle taudille! Ihania kuvia taas ja olet niin kaunis, kuten aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, yritän ''meditoida'' aina itselleni rauhallisen ja hyvän olon, vaikka vähän hatuttaisikin :-)) Toivotaan, että vatsat pysyvät tyytyväisinä vai kuinka...
      XX

      Poista
  16. Ihania kuvia ihanasta Päivistä!! :) Ja nuo kukkaset, voi huokaus! Tule jo kevät... ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos...täälläkin nyt vähän viileää, vaikka kovin keväistä, puissa on jo lehdet. Kevät tule, tule ja pysy myös :-))
      XX

      Poista
  17. Minä olen aina pitänyt hiustesi väristä aivan hurjasti - juuri sen sävyiset mitä itsekin halajan... Harmaa pohjaväri on siis hiusteni salaisuus :) Ja voih tuota neuletta ja huivia.. kunpa olisin onnistunut saamaan omat yksilöni mutta nopeat syövät hitaat, huoh.

    Ja seuraava huokailun kohteeni onkin tuo astiakaappi ihanuuksineen... teillä on kyllä kaunis koti täynnä ihania yksityiskohtia!

    Oikein onnistunutta New Yorkin reissua ja kunpa kivut pysyisivät nyt poissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, että minua harmittaa tuo neuleasia...ollaan yhteyksissä kun saan lisää tuotteitta, jospa sieltä löytyisi sinullekin :-)) Astiakaappi on minulle tärkeä ja vähän jo nitisee liitoksistaan näiden ainaisten muuttojen vuoksi, toivottavasti kestää vielä muuton Suomeen :-))
      Ihanaa alkavaa pääsiäisviikkoa!
      XX

      Poista
  18. Hiustesi väri on luonnossa(kin) ollut upea. En olisi arvannut, että värjäät itse.

    Onpa herkullisen näköinen parsapasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-)) Ulkomailla asuttaessa on joutunut pakostakin värjäämään hiuksensa itse, sillä tämä Lorealin väri löytyy joka maan joka marketin hyllyltä. En millään olisi uskaltautunut Aasiassa asuessamme kampaajan tuoliin värjättäväksi vaaleilla väreillä ja muutenkin touhu saattoi olla mitä sattuu.
      Pasta on niin ihanaa ja nopea laittaa...sinä jos kuka tiedät kun olet sellainen gourmet kokki. :-))
      XX

      Poista
  19. Muy buena serie de fotos, todas muy bonitas. A mi no se da bien autoretratarme como a ti. Enhorabuena.
    http://misojosasiloven.blogspot.com.es/

    Un saludo.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...