keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

LINEN and the new coloursmonday TO sunday pellavaperhe sai kolme uutta jäsentä, nimittäin uudet värit: oatmeal, smoky grey ja dirty beige. Minä taidan kuitenkin olla ainoa, joka huomaan uudet värit, sillä ne ovat niin samansävyisiä, murrettuja ja maanläheisiä, joka on tarkoituskin, jolloin värejä voi vapaasti yhdistellä  :-)) Onhan minulla ennenkin ollut mm. tumma harmaa, mutta nyt väriä on  hiottu entisestään. Kaikki värit sointuvat kauniisti yhteen. Varsinaisia värejä on viisi, valkoinen ja vaalean (helmen) harmaa mukaan lukien, kuudentena mukana vielä toistaiseksi myös hiekka .
Tuotteet saapuvat myyntiin ja Suomeen kesäksi, tässä vain muutama mallikappale. Kuvauksissa minua auttoi - no kuka muu kuin oma karvainen assistenttini. 
Mukavaa ja reipasta loppuviikkoa!
XX Päivi
P.S. Näissä kuvissa värit ovat valitettavasti kyllä hiukan vääristyneet, koska ensimmäisessä kuvassa beige näyttää vaalean harmaalta, toisessa kuvassa taustalla näkyy vasemmalla aavistus beigestä väristä.
Muistattehan, että sarjaan kuuluu pussilakanoista aluslakanoihin ja tyynyliinoihin, joita on kolmea mallia ja kahta kokoa. Saatavana siis kesäkuun lopusta alkaen Suomessa. 
XX

20 kommenttia:

 1. Oatmeal ja dirty beige - kauniita sävyjä! Ja tietenkin valkoinen, liinavaatteiden ykkösväri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, itse olen näihin kahteen väriin myös ihastunut ja juuri oikeita värejä on etsitty PITKÄÄN, mallivärejä on ollut ainakin 8kpl/väri!! :-))
   XX

   Poista
 2. hienoja, missä niitä myydään? pellava on ihana materiaali

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, minulla on ollut POP UP myyntejä Suomessa useamman vuoden ajan muutaman kerran vuodessa. Nyt pellavaperhe muuttamassa kesällä pysyvästi Suomeen, joten niitä saa koko ajan, aloitetaan kesäkuun lopusta alkaen. Ilmoittelen blogissani ajankohdista tarkemmin.
   XX

   Poista
 3. Tumma harmaa houkuttaisi kovasti :) Suloistakin suloisempi on tuo assarisi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Bea on aina touhuissa mukana, kuljemme peräkkäin kuin ''majakka ja perävaunu'' :-))
   XX

   Poista
 4. Ihanat tuotekuvat ja täydellinen assistentti :)
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Niin suloinen assari ja ihanat uudet värit!

  VastaaPoista
 6. Pellavalakanoista aamulla heräsin ja ovat aina niin mukavat! En enää muita vuodevaatteita halua. Kauniit uudet värit ja assarisi on niin suloinen! Kyllä sinulla on hyvä työkaveri... Kesämyyntiä odotellaan täällä Vuoksen varrella. /t. Helena :))

  VastaaPoista
 7. Ihania uutuus värejä :)
  Mukavaa torstaita

  VastaaPoista
 8. Ihanat värit, sopii linjaasi hyvin.
  Meillä viihtyy pellavien välissä myös lapset ja koirat ;) Koirien ei kyllä pitäis.....mutta jotenkin ne aina aamulla löytyy samasta sängystä.
  Lapset harjoittelevat taas yksin (keskenään) asumista. Vietän piiiiitkän pääsiäisen Suomessa, syön mämmiä ja Mignonmunia, aah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, olet siis Suomessa pääsiäisen,ihanaa, sinun pitäisi välillä aina ottaa teidän nuorimmaisenne sinne siedätyshoitoon...minua vähän harmittaa, että reissumme osui juuri pääsiäiseen, kun se on minulle niin tärkeä, mutta kai se pääsiäinen on siellä New Yorkissakin jotakin...
   XX

   Poista
 9. Voi kun on taas ihanat värit. Nää "kolmoset" sopii taas hirmu hyvin muuhun pellavaperheeseen. Sävyissä on hiuksen hienoja eroja.
  Ja Bea sopii tietty myös kuvioihin….
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Leena, erot ovat kuvissa hiuksenhienoja, mutta luonnossa vähän suurempia, onneksi näin :-))
   XX

   Poista
 10. Täydellisen värisuoran olet saanut aikaiseksi. Tykkään niin tuosta tyynyn mallista, jossa nauhojen lisäksi on tuo "läppä" tyynyn ulostulonsa estämiseksi. Mulla on nyt ne sun rimpsulliset tyynynpäällistä, mutta ensi kerralla hankin tätä mallia muutaman ja jossain noissa uusissa harmaan sävyissä. Ihanaa kun muututte Suomeen! Miten se asunnon myynti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Riitta, kiitos...nyt asumme kesän vielä siellä lomakodissamme ja odotamme remontin valmistuvan talossamme syyskuussa, jolloin muutamme sinne sisään ja siinähän tulee sitten varmaankin myynti eteen, ollaan yhteyksissä, laittele vaikka sähköpostia minulle.
   XX

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...