perjantai 25. huhtikuuta 2014

SHOPPING in New York







 Hei ja terveisiä Varsovasta, eilen saavuttiin kotiin. Mies lähti samantien vielä iltapäivällä töihin ja kun hän tuli kotiin piti tietty lähteä vielä lenkille...minä sensijaan kärvistelin väsymyksen ja kipeiden varpaiden kanssa kotona, kävin ruokakaupassa ja ruuaksi laitettiin...siis haettiin lähimäkkäristä lapsille annokset...Bea muuten rakastaa kananagetteja. (Olisittepa nähneet meidän ''karvaprinsessan'', siis koiramme Bean, kun tulimme kotiin. Makasin lattialla koira päälläni ja olimme molemmat NIIN iloisia jälleennäkemisestä) Axel vaikutti myös iloiselta kotiinpaluustamme... vai olisiko syy iloisuuteen löytynyt tuliaisosastolta :-))

Kun tänä aamuna sitten heräsin, aamu oli kaunis ja minulla oli kuin ''krapula'' juhlinnan jälkeen...jotenkin samalla haikea olo. Viikko vierähti nopeasti matkalla, koko ajan mentiin ja kaupungin syke, sekä ihmisten paljous tempaa imuunsa...Tänään mies oli jo lähtenyt aikaisin toimistolle, lapsilla on viimeinen kevätomapäivä koulusta ja he nukkuivat kun hiippailin hiljaiseen alakertaan, tuntui niin yksinäiseltä, samalla mietin haikeana, kuinka joudun pian jättämään elämäni täällä, kotimme ja tämän kaupungin, sekä tietysti mieheni ja nuorimman lapseni!!!! Onneksi lentomatka välillä Helsinki-Varsova, on lyhyt; puolisentoista tuntia... No, mutta minunhan piti kertoa ostoksista.

Hankin siis itselleni mekon, joka on kokonaan pliseerattu ja sivut ovat pitsiä, neljä nauhaa voi solmia taakse tai eteen tai sekä että...En kuitenkaan aio käyttää hiatonta mekkoa näillä käsivärsilla, ehei, vaan käytän jotakin siroa jakkua tai neuletakkia...
Sitten tempaisin ja ostin kesäksi farkkujen kanssa kunnon rokahtavat buutsit...kaikki vaatteet, jotka hankin, olivatkin tällä kertaa mustia, vaikka en juurikaan muuten käytä mustaa väriä vaatetuksessan?? Vaatteet (myös aikaisemmin kuvaamani kimonojakun) ja kengät hankin smasta ''hippiliikkeestä'', Free People.
Ostin myöskin Sohosta kahdet aurinkolasit, hinta oli vaivaiset 15$/lasit. Minusta aika mageet...joskin mies sanoi, että hankin aina samantyyppisiä ja olen siinä mielessä konservatiivinen, minulla oli kuulemma tuollaiset lasit jo silloin kun tavattaan, (ha ha).





 Matilda löysi pari T-paitaa ja toppeja itselleen...niitähän meillä on kaapit täynnä... Muistan kun yksi ystäväni kertoi aikoinaan teini-ikäisen tyttärensä villtyksestä ostaa toppeja ja lisää toppeja, niin, että niitä löytyi kasoittain kaapista, nyt meillä on sama tilanne. Matildan topit ja T-paidat olivat nuorten vaateliikkeistä; Forever 21, Hollister, Abercrombie&Fitch, sekä Urban Outfitters (joka on samaa konsernia kuin itselleni hankkimani Free People vaatteet).
Lisäksi Matilda halusi kengät, jotka hän oli jo katsonut valmiiksi Top Shopista.


 Mieheni osti itselleen golf-vaatteita ja niissä ostoksissa ei nokka kauan tuhissut, niinkuin ei miesten    ostoksissa kai yleensäkään...:-)) Japanilainen UNIQLO on loistava paikka tehdä perusvaateostoksia, kaulukselliset T-paidat olivat noin 20€, samoin kuin POLON paidat...halpaa ja hyvännäköistä.


 Axel sai toivomastaan skeittikaupasta (Supreme) kaksi paitaa , lisäksi pari lippistä ja tuoksut. 



Viimeisenä päivänä kävimme vielä Bryant Park:ssa, jossa saimme seurata nuorten opiskelijoiden näyttelijäsuorituksia...Kävimme myös West Village kaupunginosassa, jossa itse voisin kuvitella asuvani. Kaupunginosa on kodikas ja pikkukaupunkimainen ihanine kivijalkaliikkeineen, tykkäsin kovasti ja löysimme taas suloisen kuppikakku-kotileipomon...aaah niin hyvää...

Äsken muuten soi ovikello ja sain Italiasta vaatelähetyksen, jonka yritän viikonlopun aikana selvittää; kuka on tilannut mitäkin ja jos muistatte, ensin ovat vuorossa ne tilaajat, jotka jäivät ilman ensimmäisen tilauksen yhteydessä (ja joille vartavasten tein lisätilauksen) ja jos joku tilaus peruuntuu, niin sitten uusille tilaajille. 
Oikein mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua, kamalaa kun tämä aika lentää niin, ettei tahdo perässä pysyä :-))
XX Päivi

17 kommenttia:

  1. Hei Päivi. On teillä ollut ihana matka.Matkakuvia olisi katsellut vaikka kuinka paljon olivat ne niin upeita ja kiehtovia.Olet tehnyt hyvät ostokset.Mekko on todella kaunis juuri sinun oloisesi kevyen kevyt. Oikein hyvää viikonloppua teille sinne Varsovan kotiin. /t. Helena :)).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Helena, mukavaa olla taas kotona, vaikka matkustaminen niin hauskaa onkin :-))...
      XX

      Poista
  2. Matkanne kuullostaa ihanalta ja onnistuneelta ja kivoja tuliaisiakin olet kotiuttanut! Kiitos hurjan paljon kuvista, mitä olet sieltä laitellut, ollaan murkkupojan kanssa niitä katsottu, kun hän ihannoi juuri tuota paikkaa, missä olitte!
    Oikein ihanaa viikonloppua sinulle sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari, onpa mukava kuulla, että poikasikin on katsellut kuvia...NY onkin nuorille erityinen kokemus, koska kaupunki on itse niin nuorekas, äänekäs ja liikkeellä ympäri vuorokauden... :-))

      Poista
  3. Voiii, täytyy soitella heti huomenna ❤
    Ihania tuliaisia ootte tuonnu mukana!! :))
    Ja paaaaljon ihania kuviakin otettu!!! HALI HALI HALI ❤

    VastaaPoista
  4. hello Paivi...since last night back in Canada ( sad and glad at the same time , what an odd feeling )....just read all your April posts , what a fantastic trip you had ! Darn translation,,,did I understand it right, you have to leave part of your family behind in Poland ???
    Have a good weekend , guess we'll both be unpacking suitcases !! Your lovely pillowcases got a special place in my home, thank you again. jet lagged greetings Ellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dear Ellen...I know that feeling so well; sad and glad at the same time...yes, my husband and my youngest one (daughter) will stay one more year in Poland and I'll move back to Finland and ofcourse I will have a lot of flights between Helsinki and Warsaw. Have a wonderfull weekend and try to rest!
      XX Paivi

      Poista
  5. Tuollaiset tuliaiset ovat niitä parhaita. Vaatteita tai kenkiä käyttäessä tulee mieleen kyseinen reissu :)

    VastaaPoista
  6. Kauniita ostoksia :)
    Mukavaa viikonloppua

    VastaaPoista
  7. Aivan mielettömät bootsit ja tuo mustakeltainen mekko!!

    -Kirsi-

    VastaaPoista
  8. Tuntuu, kuin meidänkin matkamme olisi päättynyt. Kiitos ihanasta matkasta! Hauskat ostokset ja se toppi on muuten sana, jota olen myös tältä omalta teinineitokaiselta kuullut loputtomiin. Eiväthän ne koskaan käytä sanaa pusero. Toppi takoittaa minulle niukkaa, alle laitettavaa juttua, mutta nykyään toppi voi olla mitä vaan.:-)
    Leena

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia ja kivoja ostoksia, varsinkin mekko...:)

    VastaaPoista
  10. hei tiedätkö voiko free peoplelta tilata suomeen ? :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...