tiistai 22. huhtikuuta 2014

CHELSEA / NEW YORK / Day 4


Taidatte olla jo uupuneita siellä näihin minun New York päivityksiini...kuvakavalkadi kertoo niin hyvin sen, miten paljon täällä olisi katseltavaa ja kuvattavaa, ylenmääräisesti, loputtomasti!
CHELSEA on hieno paikka, jonne kannattaa myös mennä pistäytymään...hyvin INDUSTRIAL!! Paljon tiilirakennuksia. Käväisimme leipomossa, josta otimme kahvit, sitruunakakkua, kuppikakun ja tuplapiparin täytteeellä, enkä ole eläissäni syönyt niin hyviä kotitekoisia leivonnaisia!!!
Kävimme myös CHEALSEA MARKET-nimisessä paikassa, joka on entinen piparitehdas ja siitä on tehty hyvin urbaani ''ostoskeskus'', jossa on liikkeitä ja ruokapaikkoja joka makuun, aivan mielettömän upea paikka. Suosittelen.
Kohtahan tämä New Yorkin matkamme päättyy ja niin päättyvät päivityksetkin, toivon, että nämä kuvat herättävät matkustuskärpäsen ja antaisivat vinkkejä tänne matkaaville...!!!!
AURINKOISIN TERVEISIN 
Päivi

30 kommenttia:

 1. En ainakaan minä ole uupunut matkakuviisi, päinvastoin. Itsellä ei ole mahdollisuutta matkustaa ja New York on yksi lempikaupungeistani ja ykkösenä "ehkä-kuitenkin-joskus"-matkustuslistalla.

  Kuviesi kautta pääsee virtuaalimatkalle ja nuo valkoisina ja vaaleanpunaisina kukkivat puut ja vaaleat rakennukset ihastuttaa aivan erityisesti. Hienoa päästä myös kurkkimaan liikkeisiin ja katsella kuvista katuvilinää.

  - Ellyn -

  VastaaPoista
 2. Ihania tunnelmia näissä postauksissasi! Nuo kukkivat puut ovat niin upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, puut tuovat ihanaa pehemeyttä ja ripauksen romantiikkaa suurkaupungin sykkeeseen-
   XX

   Poista
 3. On valtavan suuri ilo katsella näitä matkakuviasi! Toivon jonakin päivänä pääseväni itsekin Nykkiin, olen halunnut sinne jo pitkään. Kevät näyttää niin houkuttelevalta suurkaupungissakin. Lisää vaan!

  VastaaPoista
 4. Täällä kyllä kuumeisesti odotellaan näitä postauksia, ihana fiilistellä mukana. Kiitos, kun jaat tämän matkan kanssamme!
  Chelsea Market on ollut listoilla, mutta en ole vielä kerennyt. Näyttää aivan fantsulta! Eri kaupunginosilla siellä on niin omat karaktäärinsä, eikä siihen kaikkeen millään riitä yksi reissu. Mutta aina voi palata….
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on...niin paljon olisi nähtävää, mutta aika rajallista ja nyt jo käpälät kipeinä :-))
   XX

   Poista
 5. Ei tää uuvuta ollenkaan! Ihania tunnelmia ja yksityiskohtia olet taas napannut kuviin :)

  VastaaPoista
 6. New Yorkissa on niin paljon nähtävää & koettavaa, vaikka siellä kävisi kuinka monta kertaa! Ja monessa paikassa voi käydä useammankin kerran, eikä silti kyllästy.... Chelsea marketissakin olen ollut kolme kertaa ja joka kerran siellä on ollut hauska kierrellä.

  Toivottavasti ehditte kavuta myös Chelsea Marketin ohi kulkevaan High Line-puistoonkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoja paikkoja koko kaupunki pullollaan, tuon puiston olisin halunnut nähdä, mutta aika ei tahdo riittää... :-))
   XX

   Poista
 7. Ihania kuvia! Voi kunpa pääsisi matkalle sinne. Viimeisen kerran olen ollut Nykissä -85, taitaa olla hiukan muuttunut:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, että vuoden -85 jälkeen kaupunkikuva jonkin verran muuttunut, ainakin paljon pilvenpiirtäjiä on noussut kaupunkiin tuon jälkeen, sinun pitäisi palata katsomaan... :-))
   XX

   Poista
 8. Kyllä näitä mielellään katselee ja samalla voi haaveilla... tällä hetkellä, kun tuo matkailu saa jäädä ihan sille tasolle :))

  VastaaPoista
 9. Kiva näitä kuvia on katsella, anna tulla vaan! Ainoa huono puoli tässä on se, että matkakuume vaan kasvaa. Pakko päästä haukkaamaan pala Isoa Omenaa PIAN!

  VastaaPoista
 10. Aivan upeita kuvia ! Ja todellakin matkakuume :)

  VastaaPoista
 11. Hauska nähdä NY sinun silmin. Kiva on päästä virtuaalimatkalle, nautin kovasti. Mulla on edelleen suurkaupunkikiintiö täynnä Shanghain jäljiltä, mutta ehkä siitä toipuu pikkuhiljaa.
  Nautiskelkaa te siellä, minä nautin Suomessa melkein kesästä, rauhasta ja hiljaisuudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha ha, se on vähän sama kun minulle tuli Aasian vuosiemme aikana rantalomakiintiö täyteen ja se on sitä edelleenkin...nautin lämmöstä ja auringosta, mutten rantalomista :-))
   XX

   Poista
 12. Ei kyllästytä yhtään! Antaa tulla vaan lisää! Aivan mielettömän upeita kuvia ja tunnelmia olet napannut. Näistä kuvista voisit jo tehdä NY sisustus/lifestyle kirjan! (Ja täällä yksi ostaja...) Kyllä kärpänen iskee, itse olen viimeksi käynyt Nykissä 2007 ja siitä on jo hurjasti aikaa. Ihana olisi lähteä kuvailemaan ja tunnelmoimaan ja kiertää Long Islandin myös... Oikein hyvää loppumatkaa ja kiitos näistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä itsekin täällä mietin, että ensi kerralla tullaan miehen kanssa kaksistaan ja vuokrataan auto, jolla ajellaan esim. Long Islandille...
   XX

   Poista
 13. Ei uupumista täälläkään, mahtavaa, kiitos!

  VastaaPoista
 14. Ei, ei kyllästytä ollenkaan vaan päin vastoin: voisin ahmia näitä kuviasi ja juttujasi loputtomiin! Kiitos lisää!!!!! Ihan sydän läpättää näitä katsoessa ja muistan omat matkani sinne kauas....-Anne

  VastaaPoista
 15. Me sitten oltiin myös tänään siellä, hengattiin lähinnä kyllä Central Parkissa. Ihmeen helposti onnistuttiin omalla autolla Manhattanilla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ajattele kuinka ihanaa, että voitte tulla täällä käväisemään :-)) Toivottavasti kesällä tavataan Suomessa...
   XX

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...