maanantai 21. huhtikuuta 2014

SOHO / NEW YORK / Day 3
Hei ...eilinen päivä meni siihen, että hyppäsimme taas metroon ja sillä sitten viiletettiin Sohoon, koska kotona oleva Axel laittoi tuliaislistaa mukaan, niitä lähdimme eilen etsimään, kaksi lippalakkia oli toiveena, onneksi kuvat olivat mukana, sillä kaupan seinät olivat niitä pullollaan...
SOHO on aivan fantastinen paikka ostosten tekoon ja varsinkin Prince street ja Spring street. Siellä on kalliimpaa merkkituotetta, sekä tavallisia liikkeitä tavallisille ihmisille, mutta koko ilmapiiri on niin kiehtova, rakennukset kauniita ja mielenkiintoisia ja tähän aikaan vuodesta kaikki kukkivat puut tekevät tunnelmasta satumaisen.
Avasin oman tuliaistilini eilen ja ostin mm. muutamia toppeja jakkujen alle, sekä tämän kimonotyyppisen jakun, josta mies sanoi iloisesti (oli kai kohteliaisuus :-)), että hänen mummonsa piti tuollaisia vaatteita jo 50-luvulla... että mummon vaatteilla siis mennään :-)) Ostin vaatteeni sellaisesta liikkeestä kuin Free People, joka mainostaakin vaatteitaan sellaisella vintage-fiiliksellä...Vaatteet ovat pääasiassa suunnattu nuorille, mutta kaupassa oli yllättävän paljon ikäisiäni naisia...ehkä meillä on vähän sellainen ''hippifiilis'' vallalla tässä iässä :-))
XX Päivi

9 kommenttia:

 1. SOHO, my love! Kiva jos tykkäsit. Kylläpä on hauska kuva tuo kuva "parista" lippalakista ja kyllä se mummo on osannut 50-luvulla pukeutua trendikkäästi, vaikka mistäs miehesi tietää, kun ei tainnut olla vielä silloin syntynytkään :-))
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, SOHO on fantastinen paikka ja siellä saisi kulumaan monta päivää; ihania liikkeitä, mielenkiintoisia ihmisiä, kauniita rakennuksia jne jne!!! Tätähän tämä on näiden miesten kanssa :-))
   XX

   Poista
 2. Täällä mummo, jolla myös #hippifiilis#!

  VastaaPoista
 3. Manhattanin keskikaupunki ei ole yhtään niin mieleeni kuin nuo eteläisemmät kaupunginosat, joissa on enemmän fiilistä. Soho on ihan suosikkejani Manhattanilla mm. West Villagen ja Nolitan lisäksi.

  VastaaPoista
 4. Eikö nyt ole muotia pukeutua vintage-henkeen? Kuvia katsellessa alkaa niin tehdä mieli jonnekin kaupunkilomalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin kai se on...kaupunkilomat ovat niin mieleeni :-))
   XX

   Poista
 5. Ihana paikka - ihan pakko päästä sinne joku päivä.
  Mukavaa loppu lomaa ☆

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...