maanantai 28. huhtikuuta 2014

WORKROOM, OFFICE etc.Hei, täällä olen nyt istunut, tässä huoneessa, tämän mustan pöydän ääressä...tuntuu, ettei aika riitä mihinkään, koko ajan on rästitöitä ja uutta pukkaa...mutta en valita, en missään nimessä, minähän pidän tästä... siitä, että on koko ajan joku projekti menossa. Olen nyt postittamassa neuleita ja huiveja niille, jotka jättivät tilauksensa viime tavarantoimituksen yhteydessä, mutta jäivät ilman kun tavara loppui kesken.
Keitän välillä kupposen kahvia ja syön suklaakakkua, jonka tein viikonloppuna, vaikka närästääkin :-))
Sain tänään myös ilmoituksen, että loput mallikappaleet astioista olisivat huomenna valmiina ja pitäisi lähteä ne katsastamaan...jännittävää!!
Kamerassani piilee joku asennusvirhe ja minä varsinaisena ''tekniikkaihmeenä'' en osaa sitä korjata, vaikka kuinka luen edestakaisin ohjekirjaa, nyt on sitten näillä kuvilla pärjättävä, vaikka vähän suheroa on näkyvissä. Päätin, että menen sitten Suomessa merkkiliikkeeseen saamaan neuvoja, täällä kun tuo puolan kieli ei ole niitä vahvimpia minun kielivarastossani, tiedättehän puolan kielen; hurja liuta konsonantteja peräkkäin, esim. ennustaa - przewidzieć, miten tuollaisen sanan voi lausua, minä en tiedä, eikä kieleni käänny, vaikka kuinka yritän. Mieheni ja poikani osaavat lausua jo sanoja, mikä on mielestäni ihmeellistä :-)) ja kunnioitettavaa, eikä lausuminen vielä mitään, mutta se kielioppi.
No, lähden tästä nyt ruokakauppaan ja toivotan teille oikein viihtyisää alkuviikkoa, mitä sitten teettekin ja missä ikinä olettekin. <3
XX Päivi

21 kommenttia:

 1. Kyllä minäkin viihtyisin tuolla töitä tehden :)

  VastaaPoista
 2. Ihanasti sait laitettua työhuoneesi! Kyllä mullekin kelpais.
  Just mietin, miten voisin olohuoneen järjestää uudelleen niin, että saisin kirjoituspöydän mahtumann johonkin kohtaan. Meille ei mahtunut uuteen kämppään yhtään työ/ kirjotuspöytää. Ihan vääränlaiset huonekalut tähän kämppään. Et viitsis lennähtää tänne vähän rymsteeraamaan mun kanssa ;) Sellanen pieni loma ennen lomia ;)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo lipasto! Toki koko huone muutenkin :)

  VastaaPoista
 4. Värimaailma kodissasi on aivan ihana. Viimeksi ihailin olohuoneenne pöytää, oletteko itse tehneet ?
  Mukavaa alkavaa vikkoa sinnekin !
  -mariina

  VastaaPoista
 5. Voi Päivi! Viimein ehdin kiittämään ihanasta New Yorkin dokumentaatiosta! Ahmin joka kuvan ja sanan :) ...varsinkin kun oltiin 2 vuotta sitten juuri näillä päivämäärillä 10 päivää ja asuttiin Elizabeth streetin ja Houston streetin kulmassa! Siis lähes vastapäätä The Musket Roomia :) Onneksi ollaan lähdössä taas ensi jouluna 2 viikoksi. Ihana kaupunki ja olit kuvannut niin kauniisti! Kiitos! Ikävä tuli...

  VastaaPoista
 6. Niin ihana työpiste. Teidän koti on kyllä kaunis - sinulla on pettämätön tyylitaju ja värisilmä. Niin tykkään kaikesta.
  Oikein hyvää alkanutta viikkoa sinne Varsovaan♥

  VastaaPoista
 7. Vaikka tykkään väreistä, niin joku tässä sinun kombinaatiossa on tosiaan kohdallaan. Harmaa, musta, valkoinen ja ruskea ei sittenkään ole tylsä. Tosi ihanaa. Ja kiitos Nykin kuvista, oih ja voih, sinne voisi mennä aina vaan.

  VastaaPoista
 8. good evening Paivi...looking at your home and the way you dress , if you and I went shopping together we would go for the same things all the time , just like my best friend and I do !!!! Have a good week.
  Almost back to normal in Canada Ellen xoxo

  VastaaPoista
 9. Voi hitsi, nämä kuvat on aina niin ihania. Jotenkin koko kokonaisuus. Sä olet niin hitsin taitava :-)
  Olin muuten kampaajalla. Mies oli juuriltaan puolalainen. Isovanhemmat asuivat siellä edelleen. Kehuin, että olen nähnyt ihania kuvia sieltä tämän sun blogin kautta.

  VastaaPoista
 10. Ihana työhuone sinulla! Tosin koko kotisi on AIVAN IHANA!!! Toivottavasti Bea voi jo hyvin? Oikein mukavaa viikkoa sinulle./t. Helena :=)).

  VastaaPoista
 11. Kaunis työhuone :-) Saankohan miekin nyt tähtipaidan?!

  VastaaPoista
 12. Ihana työhuone sulla :)
  Mukavaa vappua ihana nainen!!!

  terkuin. Sanna

  VastaaPoista
 13. Ihania kuvia kuitenkin. Toivottavasti saat kamerasi kuntoon!

  Hauskaa Vappua sinulle, mitä ikinä teetkin vappuna! :)

  Sabina

  VastaaPoista
 14. Hei Päivi! Upeita kuvia taas sulla, olen katsonut blogiasi mutta en ole aikoihin mukamas ehtinyt kommentoimaan, elämä on niin kiireistä.Hienoa päästä matkustelemaan noin paljon kuin sinä.. Olet ain aniin tyylikäs ja nuorekas. Tuleekohan sulle jatkossa vielä niitä neuleita? Täytyy laittaa sposoite jos saat vielä niitä, eikä yksi lisähuivikaan pahaa tekisi! Maija

  VastaaPoista
 15. Ihana huone kyllä. Värikäs naulakko on aivan loistava! Mukavaa vappua!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...