tiistai 22. huhtikuuta 2014

THE MUSKET ROOM / NEW YORK / Day 5
 Näillä kulmilla kuljettiin, muutamia otoksia matkanvarreltaHei, nämä kuvat ovat reissultamme ravintolaan nimeltä THE MUSKET ROOM.Luin ravintolasta ensiksi jostakin blogista ja sen jälkeen vielä ystäväni, jolle New York on tuttu paikka, vinkkasi ravintolasta minulle. Sisustus on rentoa ja trendikästä, ruoka hyvää ja kauniisti aseteltu. Omistajapariskunta on nuorehko amerikkalais-uusi-seelantilainen. Mies toimii keittiömestarina ja vaimo on ravintolan puolella. Paikka on ollut auki vasta 11 kuukautta. Viinit ovat pääasiassa miehen kotimaasta Uudesta-Seelannista. Ravintolassa on lämmin tunnelma ja vieras tuntee itsensä tervetulleeksi kuin olisi tullut kylään ystävän luo, siitä pitää huolen Barbara-emäntä. Juttelimme tovin hänen kanssaan ja hän esitteli myös ravintolan pation, jossa viljellään yrttejä omiin tarpeisiin. 
Suosittelen lämpimästi; THE MUSKET ROOM / 265 Elizabeth Street, New York City 10012
Huomenna, keskiviikkona on viimeinen päivämme New Yorkissa ja torstaina olemmekin sitten kotona. Tänään olin jotenkin niin poikki, että päätin käydä vain parissa kaupassa hotellimme lähellä ja kävinkin hankkimassa mekon itselleni Axelin lakkijaisiin. Varsinaiset juhlat pidämme Suomessa syksyllä, keväällä juhlitaan pienimuotoisesti Varsovassa. 
Mieheni lähti reippaasti tänään vielä käymään läheisellä saarella, sekä Wall Streetille. Me lepuutimme jalkaparkojamme Matildan kanssa hotelilla. Haikeaa, että loma alkaa olla lopussa, toisaalta oma koti kullan kallis. :-)) (Palaan tänne varmaankin perjantaina, mukavaa viikon jatkoa!!)
XX Päivi

14 kommenttia:

 1. Niin paljon ihania kuvia! Ja niin upeita paikkojakin!! WAU!!! :))
  HALIT sinne!!! ♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva lähteä sinne joskus ihan naisporukassa :-))
   XX

   Poista
 2. Ihana ravintola. Kerään aina vinkkejä ravintoloista yms. matkojen varalle. Tämä päätyy listalle.

  Hyvää loppumatkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse yritän tehdä samoin, paljon vinkkejä hyviksi koetuista shoppailupaikoista, nähtävyyksistä ja ennenkaikkea ravintoloista.
   XX

   Poista
 3. Ihanan oloinen ravintola. Täytyy laittaa listalle, ihan vaan varmuuden vuoksi.
  Hyvää kotimatkaa! Toivottavasti sujuu pienemmillä kommeluksilla tai vaikka ilman ;)

  VastaaPoista
 4. Ah, miten ihania kuvia matkaltasi! Nauti vielä viimeistä päivää kaikesta ihanasta ympärilläsi! Olen tosi kiinnostunut näkemään mekkoa jonka ostit sieltä, maltatkohan näyttää siitä kuvia? :)
  /Sabina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sabina, kiitos, nyt täällä jo kotona väsyneenä tekemässä blogi postausta :-))
   XX

   Poista
 5. Huikeita kuvia. Oli pakko selata myös aiemmat matkan postaukset. Tuntuu siltä kuin olisi itsekin käynyt pienimuotoisella matkalla. Nauttikaa lomasta! Turvallista kotimatkaa kun sen aika on :)

  VastaaPoista
 6. The Musket Room näyttää makeelta, ja kiva kuulla, että saitte hyvää ruokaa ja palvelua. Taitaa olla Nolitaa alueena, ja sekin on taas oma juttunsa, en ole käynyt, vaikkakin on siinä Sohon vieressä. Aina tulee uusi kivoja paikkoja ja vanhoissakin haluaa käydä.
  Pitäisi olla kuukausi aikaa, ja silloin voi vuokrata sen auton ja käydä muualla. Kesällä Long Island ja Hamptons ja tai jos aikaa on, rantaa pitkin Bostoniin, matkalla Cape Cod. Myös pohjois New York (upstate) on upea, etenkin ruska-aikaan. Vielä ehdit tänään aistia "sykettä" ja nukut sitten koneessa. :-)
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, luulin sen olevan vielä Sohoa, mutta olkootpa mitä on, paikka oli tosi kiva. Vieressä oli upea kauppa myös, mutta eivät antaneet kuvata siellä...
   Ehkä seuraavalla kerralla olemme kaksistaan tai jonkun kaveripariskunnan kanssa ja vuokrataan auto, mikä olisi sen mukavampaa...'
   XX

   Poista
 7. Kiitos matkasta... oli kiva käydä kuviesi välityksellä nykissä ;) Ja matkan jälkeen on aina kiva palata kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erja, se on juuri näin, että matkan jälkeen on aina mukava palata kotiin. :-))
   XX

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...