torstai 17. huhtikuuta 2014

GETTING READY...

Hei, täällä viimeiset valmistelut, pakkaamiset ja vähän kahvitteluakin. Tänään iltapäivällä lento New Yorkiin, se jännä tunne vatsanpohjassa...onko kaikki mukana mitä tarvitsen...pitäisi ehtiä vielä kauppaan, hakea Matilda koulusta ja kirjoittaa ohjeet Axelille, että muistaa varmasti ulkoiluttaa ja ruokkia Bean, laittaa yöksi pihavalot ja sammuttaa ne päivällä jne jne. 

Mies toi jostakin ihanan valkosuklaakakun, jossa vadelmakreemiä kerroksina sisällä, aivan mielettömän makuinen valmiskakuksi. Axel saa herkutella täällä. 
No mutta, nyt on pakko lopettaa ennenkuin se kiirepaniikki iskee...palaan New Yorkista näille sivuille, toivottavasti pian kuvien kera.
Ai niin, saan nyt lsiätilauksen vaatteita niille, jotka jäivät ilman ja laittoivat minulle jo tilauksensa. Lupasin tilata teille muutamaa kysytyintä paitaa ja jos niitä haluatte, laittakaa vielä pääsiäisen jälkeen mailia (plemstrom@gmail.com) eli ne jotka jo tilasivat, mutta jäivät ilman. Vastaavanlaisia vaatteita on tarkoitus ottaa jatkossakin. Oikein hyvää pääsiäistä kaikille!!
XX Päivi

24 kommenttia:

 1. Kaunista. Upeita kuvia kaikki. Mukavaa pääsiäistä myös sinne :)

  VastaaPoista
 2. Loistava yhteensopiva matkapuvusto! Vasta viime vuosina olen oppinut pakkaamaan järkevästi; ei liikaa, mutta kuitenkin kaikki tarpeellinen mukana.

  New Yorkissa olemme myös vieneet pesulaan vaatteita pestäväksi, etenkin pitkillä matkoilla ja 30-40 C kesäkuumalla, jolloin hikiset vaatteet on täytynyt vaihtaa pari kertaa päivässä. Iso muovikassillinen "wash & fold"-pyykkiä maksaa pesuloissa n. 10$, kun pyykit vie aamulla, ne saa illalla takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, nyt oli vaikea valita matkavaatteita, koska ilmoista ei voinut olla varma. Juuri edellisellä viikolla oli ollut +22 nyt luvattiin jopa niin viileää kuin +9, joten piti ottaa kesä-ja talvivaatteita mukaan :-))
   XX

   Poista
 3. Pitkiä pääsiäisen pyhiä ja hurmaavia hetkiä matkalla! Ihan super harmonia taasen vaatepinossa. Kevätiloa! t; Hanna

  VastaaPoista
 4. Ihanat matkavaatteet.Kakku näytti TOSI HERKULLISELTA!!! Oikein hyvää matkaa ja hyvää Pääsiäistä.Nykin kuvia odotellaan :)).
  / t. Helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Helena ja kiitos, hyvää Pitkäperjantaita sinne!!
   XX

   Poista
 5. Oikein mukavaa matkaa!!! Kiitos ihanasta paidasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura ja mukavaa, että paketti tuli perille!!
   XX

   Poista
 6. Ihanan harmaata! Harmaat olleet mun lempparivärejä jo vuosia, sanokoot värianalyytikot mitä vaan ;)

  VastaaPoista
 7. Hyvää pääsiäistä ja rentouttavaa matkaa Päivi! Ja ollaan yhteyksissä, laitan sulle spostia ensi viikolla tulemaan :-)

  VastaaPoista
 8. Upeaa matkaa teille ja oikein hyvää pääsiäistä! Kai tuo kakku tuli tuhottua ennen matkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos, loppu kakku jätettiin kotimiehelle sinne Varsovaan :-))
   XX
   P.S. ja voin vannoa, että kakku tuhotaan nopeasti 18-
   vuotiaan miehen toimesta :-))
   XX

   Poista
 9. Mukavaa matkaa. Minä käyn myös vuosittain tyttäreni tai ystäväni kanssa USA:ssa ja Kanadassa niin meidän vaatteet mahtuu lentolaukkuun ja matkalaukut on täys ruisleipää,kahvia ja suklaata ( 2 x 46 kg/ Icelander)Takatullessa samat matkalaukut on täys"löytöjä" joita ilman ei voi elää.Mun kaverit lukee sun palstaa myös siellä. Joten ei kuin mukavia shoppailuja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotaan, että mukaan löytyy jotakin ''pientä'' matkamusitoa: :-))
   XX

   Poista
 10. IHANAA MATKAA JA PÄÄSIÄISTÄ :)

  terkuin. Sanna

  VastaaPoista
 11. Have a nice stay in NY! And a happy easter! XX
  Pernilla

  VastaaPoista
 12. Hyvää pääsiäistä ja hauskaa matkaa! New York pitää vielä ehdottomasti nähdä, en ole ollut siellä koskaan. Siellä on kuulemma shoppailijan paratiisi nimeltä: Woodburry Common Premium Outlet, jossa kaikki merkkivaatteet halvemmalla, kuin kaupungilla :))
  Laitan viestiä pääsiäisen jälkeen. Mahtavaa, että lisätilaus neuleista onnistui. Ne näyttävät niin hyvännäköisiltä päälläsi kuvissa.

  T: Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sirpa!
   Kiitos, ajateltiin pysyä ihan melkein tässä Manhattanilla ja käyskennellä täällä, tehdä ne vähät ostokset myös täällä, tyttöporukassa pitäisi päästä tuohon ostosparatiisiin...laittele spostia tulemaan!
   XX

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...