maanantai 25. helmikuuta 2013

WONDERFUL WHITE and some other colours...



























 VALKOINEN valloittaa ja ennakoi kesää...heh, sitä kesäähän tässä nyt malttamattomana odotetaan. Eksyin Barcelonassa todella viehättävään pieneen vaatekauppaan ensin illalla, kun oltiin porukalla liikkeellä. Kiiruhdin tietenkin kauppaan takaisin seuraavana aamuna ja YKSIN. Kaupan vaatteet ovat ''merkittömiä'' ja tulevat Italiasta, sekä Ranskasta kaikissa vaaleissa väreissä ja valkoisena ja ovat todella edullisia. Liikkeessä oli myynnissä myös huiveja, sekä suloisia käsikoruja. Vaatteiden ideana on  kerrospukeutuminen niin, että kaikki käy kaiken kanssa yhteen väreittäin. Ihana kauppa; passe compose.

Koska meillä oli auto vuorattuna, ajelimme myös kaupungista ulos La Roca Village-outlet alueelle. Paikka on hieno ja täynnä merkkiliikkeitä, joissa voi tehdä todellisia löytöjä. Mieheni osti itselleen muutaman paidan, tyttärelle ostettiin Polon verkkarit ja pojalle Vansin kahdet kengät, joista toiset olivat 8.40€ (ovh 63€). Itselleni en ostanut mitään, ostoskiintiö oli jo täynnä. Tähän kyseiseen ostosparatiisiin pääsee myös bussilla Barcelonasta. Vinkin sain vanhimmalta pojaltani ja eräs lukijoista ehdotti myös paikkaa, näkemisen arvoinen. 
Olettekohan jo ihan kypsiä tähän koko Barcelonaan...minulla olisi vielä yksi päivitys tulossa ja sitten se on siinä. Kiitos, että olette jaksaneet olla mukana.

                                                                            XXX Päivi



27 kommenttia:

  1. Mukana seuraillaan ja lähtisin mieluusti matkalle!

    VastaaPoista
  2. Wautsi, kivan näköinen liike. Tytöt tykkäis noista käsikoruista. Mikko sattuukin olemaan just Barcelonassa, pitää vinkata, jos ehtis tuomaan pikku tuliaisia ;)
    Ihana loma teillä ollut ja kivoja kuvia, niitä jaksaa katsella kyllä lisää.

    Italiassakin, Südtirolissa, myös mahtavaa. Miten viikossa voi syödä niin paljon...rinneravintoloissa gourmet ruokaa, vaikea oli valita mitä annoksia jätti syömättä ja hotelilla ilalla ruokakemut vain jatkuivat. Onneksi hiihdettiin paljon, että jaksettiin taas syödä...

    Olen jo aiemmin menettänyt sydämeni Tirolille, mutta nyt myös Südtirolille. Läppärin laturi jäi hotelliin (harmi) ja nyt ihan tosissani ajattelin lähteä sitä hakemaan viikonloppuna Mian kanssa...ehkä jäädään yöksikin.
    T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, ai kun kiva kuulla, että lomanne oli onnistunut...vai että laturia hakemaan, no mikäs siinä, sehän kuulostaa suorastaan hyvälle.
      Minulla ei paljon ollut odotuksia Barcelonan suhteen, tämä oli kolmas reissu sinne, mutta yllätyin positiivisesti, tykkäsin kovasti.
      xx

      Poista
  3. Matkakokemuksia on ollut kiva jakaa kanssasi. Julkaise vain lisää!

    VastaaPoista
  4. Valkoinen on aina niin raikas, keveä ja kirkas, kauniita kuvia jälleen, kiitos.

    VastaaPoista
  5. Hi Päivi

    I LOVE

    white dresses and i cant wait, the sun comes out and everything goes easy

    Liebe Grüße aus Deutschland

    Monique

    VastaaPoista
  6. voih kuinka ihania kuvia..ja tuo vaateliike näyttää kyllä tosi herkulliselta..t.jaana

    VastaaPoista
  7. Oii! Ihanan vaalea päivitys :))
    Vitsit mitä vaatteita ja huiveja!! Olisi lähtenyt minunkin matkaan!
    Kovasti toivoisin noita pieniä putiikkeja suomeeenkin....
    <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, valkoista valkoisella, sehän se minun juttu pitkälle on, niinkuin on sinunkin :-))
      Niitä pikku-putiikkeja minäkin kaipaisin Suomeen lisää.
      Xx

      Poista
  8. Barcelona-päivitykset ei kyllästytä ollenkaan, päinvastoin : )
    Meillä on suunnitelmissa, että lähtisin jossain vaiheessa meidän esikoisen kanssa Barcelonaan äiti-poikareissulle, joten näitä matkakuvia on ollut niin kiva katsella!
    Kiitos siis kivoista reissuvinkeistä : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä tuo äiti-poikareissu! Menkää ihmeessä, niin kiva kaupunki.
      XX

      Poista
  9. Hei Päivi,

    kiitos hyvästä vaatekauppa vinkistä. kerrotko vielä missä ko. kauppa sijaitsee? Asun itse Barcelonassa. Olemme suomalainen perhe ja samanlaisia maailmanmatkaajia kuin te. Käykääpä Tibidabo vuorella ihailemassa kaupunkinäkymää. Sinne pääsee Plaza de Catalunyalta sähköjunalla, pois Tibidabo pysäkillä ja siitä bussilla 196 ylös. Olen nyt Suomessa käymässä, olisin mieluusti ollut oppaana teille:) Kiva, kun kävitte La Roca villagessa ja Sitgesissä!
    t.Päivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Päivi, ihanaa kuulla sinusta ja miten mielenkiintoista, että asutte Barcelonassa!! Mietin tässä miten ihmeessä olet eksynyt blogiini, onpa mukakavaa.
      Valitettavasti emme osanneet käydä Tibidabo vuorella ja nyt olemme jo takaisin Varsovan kodissamme. Se olisikin ollut huikeaa tavata sinut siellä Barcelonassa.
      Käy tuossa passe compose-kaupassa, se on oikeastaan La Ramblalla, Bonsucces 12. Mene käymään ja ihastut varmasti.
      XX Päivi

      Poista
    2. Hola Päivi!
      Iso kiitos osoitteesta, arvelinkin, että sen pitää olla joku La Ramblan poikkikatu. Lähden lauantaina takaisin ja heti ensi viikolla menen tähän ihanaan putiikkiin:) Barcelona on täynnä ihania putiikkeja ja tämä oli kyllä kuvien perusteella löytö:) Jotenkin vain olen löytänyt tämän ihanan blogisi, hauska lukea samankaltaisesta elämästä maailmalla. Blogisi on kyllä ihan "number one".

      Hyvää kevättä Varsovaan! Laitan Sinulle meiliä ja yhteystietoni, niin seuraavalla kerralla kun lomailette Barcelonassa, mennään yhdessä tapaksille:)

      -Päivi

      Poista
  10. Ihania nämä sinun päivitykset matkaltasi. Noista saa mahtavia vinkkejä, jos joskus lähtee siellä käymään. Kiitos näistä ihanista kuvista ja jutuista!

    VastaaPoista
  11. Hei Päivi, kiitos visiitistäsi blogissani :-)
    Valkoinen on kaunista, tosin itse en sitten millään osaa pukeutua valkoiseen :-)) Sottaisin itseni ensimmäisessä käänteessä. Niin suloinen tuo valkoinen kukka. En muista sen nimeä, mutta itsellä on joskus ollut sininen tuollainen, valkoista en ole toistaiseksi onnistunut löytämään.

    Mukavaa viikon jatkoa,
    Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja kommentistasi, minulla tuli kukan suhteen nyt ihan oikosulku, juuri puhuin siitä erään ystäväni kanssa ja nyt nimi katosi, niitä on tosiaankin myös vaaleansinisenä.
      Mukavaa viikkoa sinne myös.
      xx

      Poista
  12. Wow miten ihana valkoista täynnä oleva liike. Kiitos Päivi vinkistä, ehkä sellaisia on myös Espanjan aurinkorannikollakin, johon olen huomenna lähdössä. Yritän etsiä. Kiitos myös ihanista matkapostauksista, niitä on aina mielenkiintoista lukea, kun kaikkia ihanuuksia ei mitenkään pysty itse löytämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, ihanaa, olet lähdössä Espanjaan lomailemaan... mukavaa matkaa ja rentouttavaa lomaa, NAUTTIKAA!!
      XX

      Poista
  13. Olen itse päivät vauvan kanssa kotona ja odotan aina innolla aamua, että saan lukea blogiasi ja katsella kauniita kuvia. Kiitos Päivi! Oli taas niin ihania vatteita ja kuvia!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihanasta kommentistasi, mukavia päiviä sinne vauvan kanssa, nauti niistä, vauvat ovat vauvoja niin lyhyen ajan. :-))
      xx

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...