keskiviikko 27. helmikuuta 2013

ENCOUNTERS AT THE CAFE
KOHTAAMISIA KAHVILASSA. Rakastan kahviloita/ravintoloita ja yritän kaikilla matkoillani bongata trendikkäitä, kodikkaita, moderneja jne. kahviloita. Yhtenä aamuna Barcelonassa, kun'' karkasin'' perheeltäni omille pikkuostoksilleni, käväisin myös kahvilla hotellimme läheisyydessä La Rambla kävelykadun varrella olevassa kahvilassa. Oikeastaan kysymys on myös ruokaravintolasta. Olin katsellut ravintolaa jo edellisenä iltana kävelylenkillämme ja ottanut siitä kuvankin. Siellä sitten törmäsin kahteen nuoreen japanilaiseen opiskelijatyttöön, jotka olivat kiertämässä Eurooppaa ja olivat lähdössä vielä samaisena iltana kohti Pariisia ja sieltä Italiaan. Tytöt huusivat yhteen ääneen : ''Muumi!!'', kun kuulivat että olen Suomesta... hetken tunsin itseni muumimammaksi näiden nuorten nauravien ja suloisten japanilaistyttöjen rinnalla. Heillä on nyt kamerassaan monta kuvaa ''suomalaisesta muumimammasta''. Tapasin  myös viehättävän ranskalaispariskunnan ja mies kertoi olleensa suomalaisessa firmassa töissä Oulussa aikoinaan ja siksi tunnistikin minut suomalaiseksi, hän oli tullut konferenssiin Barcelonaan ja ottanut vaimonsa viikonlopuksi mukaansa. 
Ihania kohtaamisia kahvilassa.
                                                                         HAVE A NICE WEEK
                                                                                     XX Päivi

10 kommenttia:

 1. Hehehehe :) ihanat kuvat :)
  Ja kivat kuvat tytöistä :)
  Kahvilat ovat ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöt olivat niin japanilaisia; hymyä ja pientä kainoutta, kävely sipsuttavaa, suloisia...varmasti muistat Aasian ajoilta.
   Xx

   Poista
 2. Ihania kohtaamisia! Ihailen aina kuvia ulkomailta, sen verran harvoin sitä itse pääsee reissaamaan... joten kiitos tästä mahdollisuudesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Marru kommentistasi ja siitä, että käyt sivuillani. :-))
   Xx

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hei, näinhän se on, mutta eikö sinun pitäisi olla jo siellä Espanjassa??
   Xx

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Hei luin jostakin postauksestasi, että olet käynyt jonkun valokuvauskurssin. Kävitkö sen Suomessa vai jossakin muualla maailmalla? Haluaisin itse kovasti osallistua sellaiselle, mutta en tiedä oikein mihin menisin tai mikä olisi hyvä täällä pääkaupunkiseudulla.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...