perjantai 8. helmikuuta 2013

LAST NIGHT...

t
Täällä ollaan vaihteeksi talven keskellä, hiippailin illan hämärtyessä tuossa meidän pihalla ja kaunistahan se on ja tietysti nythän on vielä talvi, vaikka yritän uskotella itselleni, että on kevät. Lumi on melko märkää, joten sulanee siitä piankin. Näin sitä mennään päivästä toiseen vaihtelevissa säissä...
...käänsin kameran naapurustoon, talo näytti niin viehättävältä tuolla lumen keskellä.
Haluan vielä kiittää teitä kaikkia uusia lukijoita ja tietysti myös jo jonkin aikaa matkassani mukana olleita. Ensi kuussa tulee vuosi siitä kun aloitin tämän blogin pitämisen, sain uuden kameran ja kävin valokuvauskurssin...vuosi on kulunut vikkelästi...Mukavaa viikonloppua. 
HAVE A JOYFUL WEEKEND
XX Päivi

13 kommenttia:

 1. Ei kivoja nää lumisateet, kun kevättä jo kovasti toivotaan. Täällä Belgiassakin satoi lunta eilen, mutta onneksi siitä ei ole enää jälkeäkään, kevättä kohti mennään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveisiä Belgiaan, täälläkin jos osa lumesta sulanut, mutta vielä jäljellä, kuitenkin niin valoisaa ja aurinkoistakin. :-))
   xx

   Poista
 2. Exact the same here in Stockholm:)

  Have a nice weekend//Åsa

  VastaaPoista
 3. Aattele, niin se aika rientää:)
  Oikein mukavaa viikonloppua (lumesta huolimatta)!

  VastaaPoista
 4. Kyllä se kevät sieltä ilmaantuu;) Oikein mukavaa viikonloppua ja toivottavasti auringonpaistetta roppakaupalla. x

  VastaaPoista
 5. Tämä sun blogi on ollut ihana löytö! Kiitos ja kivaa, tunnelmallista viikonloppua <3

  VastaaPoista
 6. Sitähän jo edellisessä postauksessa ihmettelin että onko Varsovassa noin pitkällä kevät mutta taitaa olla samanlaista vaihtelevaa koko keski-Euroopassa. Meilläkin Sveitsissä jatkunut talvi joka vaihtelee tosi paljon, välillä oli jopa reilusti yli kymmenen astetta plussan puolella ja sitten taas meni nollaan ja satoi lunta jne. Kauniita kuvasi ovat ja blogisi on kiva löytö minulle parin kuukauden takaa, jatka samaan malliin vaan!-Anne

  VastaaPoista
 7. Ihanan tunnelmallisia talvikuvia :)

  Tarmoa uuteen viikkoosi ja ennnen kaikkea hyvää oloa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...