torstai 21. helmikuuta 2013

BARCELONA regards...

Terveiset Barcelonasta! Täällä ollaan, meille vanhemmille kolmas kerta kaupungissa, lapset ensimmäistä kertaa. Lämpötila oli eilen noin 14 astetta, mikä oli ihan ok, sillä viikonlopuksi luvattukin epävakaista säätä. Heräsin eilen, lähtöaamuna 3:45 ja muutkin vähän neljän jälkeen, joten olimme kaikki  aika väsynyttä porukkaa päivän kääntyessä iltaan. Kävelimme ja kävimme syömässä ja lopulta minun oli pakko käydä nukkumaan kahdeksalta, tänään sitten ylös kuudelta ja nyt aamupalalle ja...emme olekaan suunnitelleet vielä mitä tänään tehdään...palaan asiaan ja mukavaa perjantaita kaikille. Ai niin, olisiko teillä jotain hyviä vinkkejä Barcelonan, suhteen, muitakin kuin niitä tavallisia nähtävyyksiä?? Vanhin poikani ehdotti Barcelonan ulkopuolella noin tunnin ajomatkan päässä ns. Outlet-kylää, jossa voi tehdä edullisia vaateostoksia, onkohan kukaan käynyt?
                                                          HAVE A GOOD FRIDAY
                                                                      XX Päivi8 kommenttia:

 1. No tulihan niitä kuvia :)
  Ihania!! Hehhe ja Matilda siellä kuvailemassa varmast ihan innoissan :)
  Terkkujaa!! <3<3<3
  No on siel ainakin on lämpösempi kun täällä, yöllä oli -14!! Bbrrrr

  VastaaPoista
 2. Dear Päivi

  The Pictures are sensationell and the Picture of "Rossini" looks like

  HAVING A BREAK :0)

  Liebe Grüße aus Deutschland
  Mnique

  VastaaPoista
 3. Iski pahanlaatuinen matkakuume sun hienoja kuvia katsellessa :)

  VastaaPoista
 4. Hyvää lomaa! Barcelonassa olen ollut vain kerran ja siitäkin on aikaa...

  VastaaPoista
 5. Olimme lokakuussa Barcelonassa, ja hyppäsimme yhtenä päivänä junaan ajaen alle tunnin matkan päässä sijaitsevaan Sitgesin rantakaupunkiin. Sen yhteydessä olisi ollut myös Freixenetin cava-valmistamo, josta vinkki tripadvisorista:

  "If you feel adventurous you can buy a day return ticket from the Sants station in Barcelona for €10 per person. The train drops you off at right outside the factory door. The ticket allows you to have a guided tour and you can sample all of the wonderful cavas in the lounge/social club. For €10 its a bargain and such a wonderful day out.
  Visited January 2013"

  Toinen mukava junalla tavoitettava kohde Barcelonasta on n.40km päässä sijaitseva Montserrat, jota Pieni matkaopas kommentoi näin:

  "Tämä on kenties suosituin päiväretkikohde Barcelonasta, ja sinne pääsee junalla parhaiten noin tunnin välein Placa d’Espanya –aukiolta noin 50 minuutissa vuoren juurelle (asema: Montserrat Aeri) ja sitten köysijunalla sen huipulle. Placa d’Espanya –asemalla myydään erilaisia lippuja Montserratiin, ja infopisteestä kannattaa kysellä vaihtoehtoja, joihin sisältyvät niin juna- kuin köysiratamatkakin, ja on myös lippuja, joiden hintaan sisältyy pääsy museoihin ja lounas paikan päällä.
  Vuoren päällä on luostari ja kirkko, ja ympäristössä on metsiä joissa on mukava kuljeskella. Vuorenhuippua pidetään yhtenä koko Espanjan merkittävimmistä luonnon nähtävyyksistä, ja sen dramaattisuus johtuu siitä, että 25 miljoonaa vuotta sitten alue oli meren peittämä mutta maan pinta alkoi jostain syystä näihin aikoihin kuoriutua ja ajoi veden pois. Myöhemmin alue sai paljon uskonnollista merkitystä, ja siihen liitettiin erilaisia tarinoita – kertoman mukaan tämä on paikka josta kuuluisa Graalin malja aikoinaan löytyi."

  Meille koripallofaneille oli myös unohtumaton kokemus päästä seuraamaan Camp Nou -stadionin kentälle Barcelona Regal -ammattilaisjoukkueen peliä. Viereisellä ulkostadionilla pelataan puolestaan FC Barcelonan jalkapallo-ottelut, jos sellainen kiinnostaa/osuu aikatauluihinne. Lippuja voi ostaa paikan päältäkin viereisestä lippukassasta. Hyvää loman jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti kävitte la Rocca Outletissä!
  Sieltä tekee hyviä löytöjä! Polo Ralph Lauren on suosikkiliikkeeni.
  t.Päivi

  VastaaPoista
 7. Thousand of thanks for your comments<3<3<3< / Tuhannet kiitokset kommenteistanne...
  XX

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...