torstai 28. helmikuuta 2013

MY NEXT PROJECT will be this one...
Päätettiin vaihtaa huoneita Matildan kanssa ihan näin tyttöjen kesken. Matilda muutti työhuoneeseeni ja minä tavaroineni menen hänen entiseen huoneeseensa...kaikki on vielä ihan ylösalaisin ja osa tavaroistani lojuu vielä huoneen nurkassa, lattialla. Tiedän kyllä mitä pitäisi tehdä, mutta kun en millään jaksaisi ryhtyä...olen hankkinut jo kaikkea tarpeellista (mm. rautakaupasta) ...pitäisi siis rakentaa jonkinlainen sängynpääty, hioa, maalata, tuunata, stailata jne. Hirveä ja yhtäaikaa ihanan haastava homma.Tänään jo hiukan aloittelin, laitan kuvaa myöhemmin. Tässä muutama kuva siitä mistä aloitetaan, sänky on nyt paikoillaan, pääty puuttuu ja muut huonekalut seilaavat portaita ylös ja alas tai työnnän niitä pienten räsymattojen päällä toisesta huoneesta toiseen ja nyt on siis kolme huonetta sekaisin tämän projektin myötä...Lapsi on kuitenkin onnellinen uudessa omassa ''yksiössään''.
                                                                              HUGS
                                                                               Päivi

11 kommenttia:

 1. Hihi, kivaa puuhaa. Mekin rymsteerattiin eilen miehen kanssa alakerrassa huonekaluja eri paikkoihin MIEHEN EHDOTUKSESTA. Ja minähän olin heti messissä mukana. :)

  VastaaPoista
 2. Vaihtelu virkistää :D Oikein ihanaa maaliskuun 1.päivää!

  VastaaPoista
 3. No niin, siitä se lähtee...ja ideathan ei sun päästä lopu. Pensselit ja koneet heilumaan, että saadaan lisää ihania muuttokuvia.

  Nadilla ja Julialla myös huoneiden kierrätystä mielessä...ovat alkaneet jo suunnitella Lotan huoneelle uutta käyttöä, suunnittelevat sinne kuntosalia juoksumattoineen ym. En tiedä mistä laitteet hankkisivat ja millä rahalla????? Lottakin asuu vielä tukevasti kotona, mutta ei näytä pikkusiskoja haittaavan.

  Ihanaa viikonloppua!

  Tiina

  VastaaPoista
 4. hehehe kivaa :))
  Laittakaa huone nyt kuntoon ku tullaan :))
  <3 <3

  VastaaPoista
 5. I think it looks lovely even now. Have a lovely fun weekend

  VastaaPoista
 6. THANK YOU SO MUCH FOR YOUR COMMENTS!!! Kiitos ihanista kommenteistanne jälleen!
  XX

  VastaaPoista
 7. Τhe artiсle provіdes еstablіѕhed necesѕary to mе.
  It’s verу helρful and you're simply clearly very experienced of this type. You get exposed my personal sight for you to numerous views on this particular subject matter with intriguing, notable and strong content.

  Look into my web page: Xenical
  Also visit my homepage :: buy Xenical

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...