sunnuntai 18. marraskuuta 2012

NEW DRESS & NEW BOOTS...







HEI ja terveiset taas täältä Varsovasta! TUHANNET, TUHANNET KIITOKSET kaikille uusille ja vanhoille lukijoilleni. Ihanaa kun olette osallistuneet arvontaan...olen aivan ällikällä lyöty, kun niin moni on mukana, olette kertakaikkisen ihania! Huomenna (maanantaina) illallahan arvonta päättyy ja katsotaan ketä onnetar suosii. Aion myös käydä tutustumassa kaikkien blogeihin, oikein odotan sitä.
Tämä päivitys sai alkunsa, kun etsin eilisiin juhliin mekkoa kaikkialta, eikä mikään tuntunut miellyttävän ja sitten törmäsin Odd Mollyn aikaisemmasta tuotannosta jääneeseen mekkoon ja sehän oli alennettu puoleen hintaan ja kokokin oli sopiva...hykertelin ilosta. Mustat mokkanilkkurit hankin lempparikaupastani Veneziasta.
Eiliset juhlat olivat mieleenpainuvat... tavattiin mukavia uusia ihmisiä ympäri maailmaa, syötiin hyvin ja nautittiin viinistä ja lopuksi laitettiin jalalla koresti. Tanssin niin buutsieni kanssa, että tänään tuntuu kuin osa jalkateristä olisi irtoamassa...uh huh, mutta tanssiminen on niin ihanaa. Nyt hiljaisena ja kalpeana sohvalla  katselen  ohjelmaa Tanssii tähtien kanssa...näihin tunnelmiin lopettelen ja onnea vielä arpajaisiin!
HAVE A BEAUTIFUL WEEK!
XX Päivi

22 kommenttia:

  1. Ihastuttava mekko! Ja toi lyhty on hurmaava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos, lyhty onkin esiintynyt aikaisemmissa päivityksissäni, lahja ystävältä...
      XX

      Poista
  2. Oletkin löytänyt kauniin mekon! Leppoisaa illanjatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, taidan tästä lähteä unten maille...tanssiminen käy rankasta liikunnasta kun sitä tekee useamman tunnin korkkarit jalassa...
      XX

      Poista
  3. Aivan mielettömän ihana asu - ja kuvat taas täynnä tunnelmaa. Olen muuten aivan samaa mieltä, tanssi on ihanaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos...tanssimista vain tulee harrastttua liian harvoin :-))Nyt kyllä ihan poikki...
      XX

      Poista
  4. Aivan ihana mekko, olipa hyvä tuuri sen kanssa! :) Ja tuo lyhty on kerrassaan ihastuttava. Kauniita kuvia jälleen! :)

    VastaaPoista
  5. Kaunis mekko! Kerroit muuten, että olet hankkimassa myyntiin Bloomingvillen tuotteita. Oletko sattumalta saamassa niitä ihania musta-harmaita lyhtyjä, joka on näkynyt jossain postauksessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tiedätkö en saanut kyseisiä lyhtyjä enää, olivat loppu, tarkoitus oli tilata valkoisia ja harmaita...saan niitä toivottavasti kevään myyntiin. :-(
      ...mutta löytyy kaikkea muuta mukavaa...tervetuloa!
      XX

      Poista
  6. Kaunis mekko.

    Mokkasaappaat ovat täällä niin epäkäytännölliset, joko sataa tai sitten tulee lunta ja kadut ovat suolatut, joten jätän aina ostamatta, vaikka ihailenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, minäkin olen aina pitänyt mokkasaappaista ja ostanutkin niitä monia aikojen kuluessa, nämä kyseiset ovat enemmänkin sisäkäyttöön...
      XX

      Poista
  7. Molemmat niin ihanat - mekko ja kengät. Ja tuo kynttilälyhty!

    VastaaPoista
  8. Kaunis mekko ja asukokonaisuus kaikkinensa, ja pikkuinen karvatassu meinaa, että nyt leikitään, eikä kuvata :) katsoo kuvaajaan sellaisella ilmeellä :) suloinen karvakorva ja lyhty on herkku! :)

    VastaaPoista
  9. Kaunis mekko ja kengät. Näytät hyvin kauniilta teidän kodissanne. ihailen teitä bloggaajia jotka laitatte itsestänn kauniita kuvia blogiinne. Kiva kun blogi saa kasvot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nyt naurattaa...tässä olen juuri lähdössä juhlimaan, joten oli helppo olla kuvissa...suurin osa elämästähän on sitä, että tukka on pystyssä ja lököpöksyt jalassa ja tekisi mieli juosta karkuun kun ovikello soi...se on sitä elämää.

      Poista
  10. Hi, You look so beautiful :-)Have a nice week.
    PS. I'm sick and I stay at home so I look forward to your every post.
    Marianna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dear Marianna, thank you and I hope you are getting better soon...
      XX

      Poista
  11. Kuinka kaunis ja inspiroiva blogi täällä. Kiitos kun kävit vierailemassa, löysin tieni perille myös sinun seuraasi ja lukijaksi liityin ehdottomasti :)

    VastaaPoista
  12. Ihastuttava mekko ja kampaus! Mistä olet Odd Mollyn vanhempaa tuotantoa löytänyt? Ihana on! ja kiva blogi sinulla, tykkään!-Anne

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...