lauantai 3. marraskuuta 2012

COUNTRYSIDE and factory visit...

MAASEUDULLA ON KAUNISTA... KUVAT OVAT KESKIVIIKOLTA, JOLLOIN MAASSA OLI VIELÄ HIUKAN LUNTA, SAMAAN AIKAAN AURINKO PAISTOI LÄMPIMÄSTI KUIN KEVÄÄLLÄ JA YMPÄRILLÄ PUUT HOHTIVAT PUNAISINA JA KELTAISINA...KUIN OLISI SADUSSA KULKENUT. Nyt lumi on poissa...ja odottelen tässä vielä aurinkoisia syyspäiviä...
Teen aina muutaman tehdaskäynnin vuodessa ja nyt oli taas sen aika...
XX Päivi

18 kommenttia:

 1. Stunning pictures of the country!! Again...! :) Happy weekend XX

  VastaaPoista
 2. Oijoi, hienon näköisiä paikkoja. Erityisesti nuo ylimpien kuvien paikka näyttää mielettömältä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan, juu matkalla näkyi ihania paikkoja, mutta päivän aikataulu oli tiukka, joten tässä vain pieni osa.
   XX

   Poista
 3. Vau mitkä tunnelmat ja fiilistelyt kauniissa kuvissasi! Tehtaan kärryt sopisivat niin mainiosti kodin sisustukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He he, kiitos, vanhat tehtaat vanhoja tavaroita meidän keräilijöiden mieleen, harmi, etteivät ole myynnissä...
   XX

   Poista
 4. Olen kerran olut Puolassa automatkalla. Muistelen, että "isommatkin" tiet olivat aika kapeita, mutta maisemat olivat kauniita niinkuin kuvissasikin.

  Liettuassa käydessäni tekstiilitehtaita saattoi olla aika metkoissakin paikoissa, välillä ihmetteli miten niitä olikin perustettu kauas kunnon kulkukuväyliltä ja asutuksesta. Luultavasti paikat oli mietetty sosialismin kannalta, ei niinkään logistiikan. Mutta tulihan käytyä muutamissa jännissä paikoissa maaseudulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, olet niin oikeassa, tiet ovat kapeita ja tehtaat ovat pienien kylien kyljessä, huh huh...minulla on ihana paikallinen ystävätär täällä, ilman hänä hommasta ei olisi tullut mitään...
   XX

   Poista
 5. Niin kaunista maaseutua teillä siellä, ihana kuva tuo missä tienpätkä ja puut värikkäine lehtineen.Kaikki kuvasi ovat kyllä upeita :)Noissa tehdaskuvissa välittyy hienosti vielä sellainen vanhanajan tekemisen meininki :)Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Sari, maaseutu on kaunista ja nythän ruska-aika värittää näkymiä väreillään. Nimenomaan sellainen vanhanajan meininki... :-))
   Mukavaa viikkoa!
   XX

   Poista
 6. Hei, kaunista maaseutua näin syksylläkin

  Kaimasi Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi kommentistasi ja vierailustasi!!!
   Mukavaa vikkoa sinne!!
   XX

   Poista
 7. Todella kauniita kuvia maaseudulta!

  VastaaPoista
 8. Oi, miten ihania kuvia! Minunkin huomio kiinnittyi kuvissa näkyviin kärryihin - keksin jo vaikka, mitä käyttöä niille kotonani :)

  Voisitko tehdä joskus postauksen pellavatuotteistasi. Enkä tarkoita nyt itse valmiita tuotteita, vaan sitä prosessia ennenkuin ne ovat valmiit - siis myynnissä. Olisi todella mielenkiintoista! Ja mitä esimerkiksi nyt tuolla tehdaskäynnillä konkreettisesti teit? Kuka valmistaa tuotteesi vai tuolla tehtaallako ne tehdään valmiiksi asti?

  Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jaana, seuraava päivitykseni antanee vastauksen kysymykseesi koskien pellavatuotteina. Monet kiitokset kommentistasi ja tervetuloa joulumyyjäisiin!!
   XX

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...