torstai 29. marraskuuta 2012

LINEN and other STUFF
HEI täältä kaaoksen keskeltä, näkisittepä nyt minut, istun täällä lattialla purkamassa loppuja tavaroita ja laitan niitä paikoilleen, sekä tarkistan, että kaikki tuotteet ovat tulleet. olen pahoillani, etten ole ehtinyt käymään teidän sivuillani, mutta hommaa on ollut valtavasti ja on vieläkin...mukavaahan tämä kuitenkin on...haluan nyt vielä muistuttaa, että tavaraa on rajoitetusti ja pellavien suhteen olen toiveikas, niitä voin EHKÄ saada nopeastikin lisää, mutta sisustustavaroita tilaan seuraavan kerran vasta keväällä. Nyt tilasin vain pienen pienen määrään katsoakseni miten sopivat konseptiini...toivottavasti tavataan viikonloppuna...nyt lähden keittämään kahvit ja jatkamaan.
XX Päivi

10 kommenttia:

 1. Miten ihania tunnelmakuvia ja niin hyviä harmaita. Ovatko nuo pöllökynttilät myös myynnissä? Mia on ihan hulluna kaikkeen pöllöilyyn...

  Toivottavasti sää ei sekoita viikonlopun tapahtumaasi.

  Tiina,
  ihan vähän kateellisena lumestanne ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ihanaa! Ja saatte pääkaupunkiseudulle luntakin. Tulee hyvä jouluinen fiilis! Mua niiin harmittaa, etten pääse tulemaan :/ Menemme 1v. kummipoikaamme katsomaan, kun ei olla nähty kuin kesällä viimeksi. Hyviä myyntejä ja mitä parhainta tunnelmaa toivottaa: Sally

  VastaaPoista
 3. Ihanaa päästä tulemaan tapahtumaasi. Kumpa vuodetekstiilejä riittäisi mullekin! Kauniit nuo pienet valkoiset tähtireikäiset tuikkukupit.

  VastaaPoista
 4. Kauniilta näyttää. Jos olisin lähempänä tulisin kyllä "kylään", harmi vaan en täältä Itä-Suomesta ihan suitsait pääse lähtemään :) Nuo pöllökynttilät ovat hauskat!

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää! Toivottavasti ehdin tulla, viikonloppu näyttää kiireiseltä.

  VastaaPoista
 6. Niin kauniita kuvia ♥
  Voi, kunpa asuisin lähempänä niin tulisin juoksujalkaa!

  Ihanaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos! Ihanat fiilikset jäi, vaikka valitettavasti piti vaan niin nopsaan käydä. Nyt on haettu meillekin vähän havuja ja yritän raivata + laittaa nätiksi omia paikkoja - tietty sun tuotteet mukana!!

  VastaaPoista
 8. Päivi! Käy kurkkaan sinun FB sivulla, laitoin kuvan! Kiitos taas!!!! / Johanna

  VastaaPoista
 9. Eksyin mahtavaan blogiisi kun etsin keittiööni pellavaverhoja. Google oivasti heitti minut tänne :) Löytyi niin paljon kivaa katseltavaa, että meinasin ihan unohtaa mitä tulin etsimään. Siis, pellavaverhot, miellään valelaskosverho. Kiitollisena vinkeistä :)

  VastaaPoista
 10. Tuhannet kiitokset teille kaikista kommenteistanne!!
  XX Päivi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...