sunnuntai 11. marraskuuta 2012

FATHER'S DAY.....ISÄNPÄIVÄ-TERVEISET TÄÄLTÄ KAIKILLE ISÄ-IHMISILLE. ONNELLISTA ISÄNPÄIVÄÄ SIIS IHAN JOKAISELLE ISÄLLE. Meidän isä lähti aamuvarhaisella GOLF-kilpailuihin (täällä tänään KAUNIS auringonpaiste) ja en hennonnut herättää lapsia niin aikaisin...istuttiin sitten miehen kanssa kahdestaan kahvikuppien ääressä. Olen jo aiemmin ostanut hänelle MURAKAMIN kirjoja erilaisiksi lahjoiksi ja nyt kävimme Matildan kanssa ostamassa muutaman pokkarin samalta kirjailijalta lisää. Meidän isä nauttikoon siis päivästään golf-kentällä rakastamansa harrastuksen parissa, ONNEA PELIIN.

ARVONNAN muuten ajattelin aloittaa huomenna, joten pysykää ''kanavalla''.
SULOISTA SUNNUNTAITA!!
XX Päivi

7 kommenttia:

 1. Voi, minulla on juuri tuo Murakamin juoksukirja yöpöydällä! Sopii kaikille jotka juoksua harrastavat tai rakastavat! Itävallassa sataa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö...mieheni on tämä juoksja meillä...hauska yhteensattuma...ihanaa alkavaa viikkoa sinne!
   XX

   Poista
 2. Hei!

  Mistä olet edellisen postauksen neuleen ostanu,haluaisin myös?
  Mukavaa talvenjatkoa!
  Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Päivi, neuleen olen ostanut täältä Massimo Dutti-liikkeestä, harmi, ettei tämä liikeketju ole Suomeen rantautunut.
   Hyvää alkavaa viikkoa sinne ja tervetuloa joulumyyjäisiin Espooseen!!
   XX

   Poista
 3. Murakami...I must buy some of his books:)

  Kram Åsa

  VastaaPoista
 4. Oletko koskaan itse kokeillut golfia? Siinä voisi olla oiva yhteinen harrastus sinulle ja miehellesi :). Miehelläni oli matkatyö ja harrastuksena golf. Olin paljon yksin lasteni kanssa. Kyllästyin. Aloitin golffin ja nyt olemme jo monta vuotta harrastaneet yhdessä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...