tiistai 27. marraskuuta 2012

REGARDS from FINLAND


Terveiset täältä Suomesta...tänään seisoin kallioilla ja katselin merelle...niin kaunista. Olen onnekas kun saan olla lähellä upeaa merta ja keskellä kaunista luontoa.  Tulin sunnuntaina ja tänään tiistaina sain onneksi nettiyhteyden, jotta pääsin tänne kertomaan teille kuulumiseni.
Olen käynyt kävelyllä metsässä; hakenut käpyjä, mustikanvarpuja ja männynoksia. OPEN HOUSE päivä lähestyy ja tänään sain neljä laatikkoa pellavatuotteita... niiden piti tulla vasta huomenna, onneksi satuin olemaan kotosalla, lähetys meni lisäksi ensin väärään osoitteeseen. Laatikot ovat vielä eteisessä ja avaan ne aamulla. Bloomingvillen tavarat tulevat huomenna, jännittävää...
Sain viettää sunnuntai-illan poikieni kanssa, toinen jopa valmisti meille illallisen. Kun pojat sitten  lähtivät koteihinsa, tunsin itseni yksinäiseksi, pirauttelin tyttärelleni, miehelleni, ikävöin Axelia ja Matildaa Varsovassa...en taida osata olla enää yksin, vaikka toisaalta samaan aikaan on ihana tehdä täällä omia juttua, syödä kun nälättää, käydä kaupungilla jne. Olen nauttinut saunan lämmöstä, syönyt karjalanpiirakoita ja juonut piimää...aahhh tätä Suomessa olon autuutta. Tänään mieheni äiti kävi kahvilla ilahduttamassa minua seurallaan..
Ajatelkaa miten hullua, Varsovassa ikävöin ja kaipaan täällä Suomessa asuvia lapsiani ja nyt täällä ikävöin teinejäni Varsovassa. Kunhan vain saisin koko perheeni tähän lähelle...ihan lähelle...
Rakkaat terveiset kaikille lukijoilleni!!
XX Päivi

16 kommenttia:

 1. Hello Paivi.
  How amazing are the photos from Finland. I must go there.I hope you enjoy a lot, and have great time with your family.
  See you in Warszawa soon :-) Marianna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Marianna!It's nice to be here in Finland now but it's nice to go back to home in Warsaw too.
   XX

   Poista
 2. Ihania kuvia - että syksy voi olla kaunis! Ja perhe - toivottavasti saatte kaikki viettää joulun yhdessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos, luulen että saamme ihanan joulun yhdessä...sitä ennen tässä vielä monta hommaa tehtävänä :-))
   XX

   Poista
 3. Sitä se on, se ikävä. Mutta tervetuloa tänne hetkeksi takaisin :) Josko vaikka tämänkertaiseen open houseen ennättäisin minäkin ihastelemaan ihania pellavia!

  VastaaPoista
 4. Mahdotoman kauniita kuvia olet taas ottanut. Merta voisikin katsella loputtomiin. Mukavia päiviä Suomessa. Toivottavasti viikonlopun tapahtumassasi on vilskettä :)

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Suomeen!! Kohta sitä luntakin alkaa tupruttaa taivaalta ja itseasiassa meillä täällä Lounais-Suomessa jo hiukan ripsutteleekin. Olisipa ihana tulla OPEN HOUSEEN, mutta saa nähdä.
  Mukavaa viikkoa ja nauti täysillä kotosuomesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, täällä siis ollaan ja lunta tupruttaa hiljalleen...tervetuloa viikonloppuna...
   XX

   Poista
 6. Voi mieletön mitä kuvia! Minäkin asun osittain kaukana rakkaistani, mutta sydämessä he ovat aina. Ja onneksi on juhlapyhiä, mm joulu, jolloin kaikki kokoonnumme yhteen viettämään aikaa ja rauhottumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tiedät siis tunteen...joulua täälläkin odotellaan...
   XX

   Poista
 7. Yksin oleminen tekee ihmiselle hyvää - saa välimatkaa itsestäänselvyyksiin ja näkee asioita uudessa valossa. Sitä taitoa kannattaa opetella ja lopulta siitä nauttii...siihen voi jäädä jopa ajoittain koukkuun :)

  -Katri-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katri, olet ihan niin oikeassa, sitä näkee asioita eri lailla, totta.
   Mukavaa päivää sinne.
   XX

   Poista
 8. Lovely pics and the chair, love it! Kram Nilla

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...