keskiviikko 21. marraskuuta 2012

SCANDINAVIAN LIVING in Warsaw

Tänne on tullut uusia lukijoita...voi kuinka mukavaa, kiitos kiitos teille!!!

Tässä muutama kuvakollaasi täällä Varsovassa sijaitsevassa SCANDINAVIAN DESIGN-liikkeestä. Liike on kauniilla alueella, upeassa rakennuksessa. Omistaja pyysi minua muuttamaan pellavatuotteideni kanssa saman katon alle...en oikein tiedä mitä tehdä, tarvitaan ensin puolalainen yhtiö, enkä ole ajatellut olla täällä loppuelämää, vaan palata toivottavasti takaisin Suomeen reilun vuoden kuluttua, mutta houkutteleva tarjous, jota pitää ehdottomasti miettiä. Scandinavian living-myymälässä on myynnissä mm. ihania MAILEG tuotteita Tanskasta, Iittalaa ja Marimekkoa Suomesta, Ruotsista Odd Mollyn vaatteita ja kaikkea muutakin mukavaa. Tästä kaupasta Odd Mollyn vaatteita on muuttanut minunkin vaatekomerooni. 
Toivotan kaikille nyt ihanaa viikon jatkoa! PRIVATE ROOM SALE senkun lähenee ja minua jännittää niin, että yölläkin heräilen ja mietin asioita...
HAVE A NICE WEEK!
XX Päivi

12 kommenttia:

 1. Ihania tutun näköisiä juttuja tuolla. :)

  VastaaPoista
 2. No nyt sitten "tiukka" mietintä päälle ja kerro ihmeessä päädytkö samankaton alle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marru, olen sitä miettinyt ja luulen, että jätän asian toistaiseksi mietintämyssyn alle ensi vuoden alkuun asti.:D
   XX

   Poista
 3. Törmäsin blogiisi vasta, ja täytyy kyllä sanoa, että kaunis on! :) Ihanan inspiroivia kuvia. Tulen ehdottomasti kurkkimaan toistekkin! :)

  VastaaPoista
 4. Mä salaa haaveilen sisutustyyliini ripauksen industriaalia :) Aivan ihania juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, minäkin pidän vähän rosoisesta tyylistä...mutta tykkään samalla niin monesta eri tyylistä ja kaikkeahan ei kertakaikkiaan voi yhdistää keskenään, vai voiko?
   XX

   Poista
 5. oi oi oi OI OIII! Ihanat nuo sebran boxit!!!! :))
  Niin, et sinä voi sinne jäädä, minä tarvitsen sinua täällä <3
  Mutta aika kiva juttuhan se olisi...siis se saman katon alla idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, siellä oli aika paljon kaikkea lapsille...minähän tulen lasteni perässä Suomeen, se on selvä.
   XX

   Poista
 6. I love your shop - I would love to just walk in there right now! Beautiful. Your blog continues to be so inspiring and is put together in such a lovely way. Love your taste and style :) Always a thrill to visit!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...