torstai 6. maaliskuuta 2014

WHAT TO WEAR







Katse kääntyy kevääseen ja kevätvaatteisiin. Tuntuu siltä kuin kaikki vähänkin kauniit ja käyttökelposet vaatteet olisivat kadonneet johonkin omasta kaapista, vai onko niitä siellä koskaan ollutkaan. Reilu viikko sitten olin tavanomaisilla ruokaostoksilla läheisessä pienehkössä lähiostarissa ja sieltä eräästä vaateliikkeestä sitten nappasin kolme paitaa mukaani. Kaksi paidoista maksoi noin 23€/kpl ja kolmas kolmisen kymppiä, joten en voinut vastustaa kiusausta. En ostanut vaaleanpunaista tai vaaleansinistä, en, vaikka kyllä ensialkuun oli tarkoitus, ostan aina sitä tuttua ja turvallista. Ehkäpä sitten kesällä uskaltaudun hankkimaan vähän väriä elämään. Yksi paidoista on kuitenkin värityksltään tuollainen läikikäs, onhan sekin jotain.
Eilen lähdin liikkeelle, kävin koulussa. Axel oli lähdössä pelamaan koripalloa Budapestiin ja nykyään koulun joukkue pukeutuu puvuntakkeihin, kauluspaitaan ja solmioon matkalle, no eiköhän poika unohtanut solmion kotiin ja minä sitten sitä ajamaan koululle ennen kentälle lähtöä. Luulin, että olisin jo tervehtynyt, mutta loppupäivän vietinkin sitten sängyssä, kuten tänäänkin. Vuosi sitten olin samassa tilanteessa ja toipuminen kesti pitkään. Nyt täytyy vain odottaa... vatsa on aika pullea kuin raskaana olevalla, nyt kai sopivia malleja olisivat lähinnä äitiysvaatteet...
Mukavaa loppuviikkoa!
XX Päivi

20 kommenttia:

  1. Vaikka olenkin nykyään "laiska" shoppailemaan, niin tämä aikainen kevät(kö) laittaa vähän kutkuttelemaan... ja vaatekaupat on mielessä :)) Pari paitaa vois itsekin ostaa...
    Koitahan ottaa rauhassa, että oot mahdollisimman pian kunnossa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuorempana oli mukava shoppailla, nyt tuntuu, että sopivia vaatteita ei olekkaan niin helppo löytää, sitten kun löytää mieleisen vaatekappaleen, tuntuu tietysti mukavalta... :-)) Aika iisisti täällä otetaan, kiitos Marru kivasta kommentistasi!
      XX

      Poista
  2. Oi miten kauniita paitoja/tunikoita noissa kuvissa. Erityisesti tuo harmaa batik-värjätyn oloinen paita miellyttää silmääni. Itsekin huomaan, että vaatehuone tuntuu nyt olevan täynnä niin talvisia vaatteita. Siis jotain pitäisi tehdä... Noh, tilasin juuri uudet konjakin väriset nahkanilkkurit itselleni Stockmannin kuvastosta koukuttuneena ja toivon, että ne ovat yhtä kivat livenä kuin kuvaston kuvissa... :-) Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oi, konjakin väriset nahkanilkkurit kuulostavat hyvälle :-))
      XX

      Poista
  3. Onneksi nainen ei ole koskaan niin sairas, että ei vaatekauppaan jaksaisi :-) Pikaista tervehtymistä, kauniita paitoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, eiköhän ensi viikko ole jo parempi, täytyy olla. Vaatteet ovat odottaneet kaapissani melkein kaksi viikkoa, eli kuvat ovat silloin otettuja...nyt ei oikein ole ollut shoppailufiilistä :-)).
      XX

      Poista
  4. Kivoja paitoja, ei ollenkaan turhia ostoksia ;)
    Nyt, kun vielä saisit itsesi kuntoon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, nyt alkaa täällä elämä voittaa, pää ei enää kestäisi pitkään tätä jatkuvaa ''loikoilua''. :-))
      XX

      Poista
  5. Oivoi - tuon harmaan läikikkään huolisin ihan just omaan vaatekaappiinikin;) Kivoja ostoksia.
    Ja otahan rauhallisesti siellä - sitä luulee, että voimat kantaa, mutta eihän se aina ihan niin mene. Täällä myös kärvistellään välillä raskausvatsan kanssa, mutta minulla riittäisi hoidoksi se, että pitäisin näppini irti liioista hiilareista. Ruisleipä vaan on liian hyvää. Ja pulla;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minulla vähän sama juttu, leipä maistuu ja pulla ja viineri ja suklaa... :-))
      XX

      Poista
  6. Ihania kuvia!! Ja paitoja...♡
    Voisin haluta tuollaisen harmaan ja valkoisen.. VINKS VINKS ;)
    Heheh hali hali. Soitappa äiti minulle tänään, en viitsinyt laittaa vielä viestiä kun heräsin(siellä kle vasta 4.)
    ♡♡♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vinks vinks...sinullahan on edelleen synttärilahja saamatta vinks vinks... :-))
      XX

      Poista
  7. Ihania paitoja <3 omaakin vaatekaappia pitäis kovaa kyytiä jo uudistaa.
    Mukavaa viikonloppua!:)

    VastaaPoista
  8. I love the shirts and particularly love how you styled them with the scarves

    VastaaPoista
  9. Teitpä hyvät ostokset.Heräteostokset ovat yleensä niitä parhaita hankintoja.Yritä levätä,että saisit itsesi kuntoon.Mukavaa viikonloppua ja kauniita ajatuksia./t. Helena :))

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...