lauantai 22. maaliskuuta 2014

THE WINNERS ARE...Hei ja kiitos runsaasta osanotosta arvontaan. Voittajiksi valikoitui  Canada Ellen ja Päivi Peltotien päästä/ Onnea voittajille / CONGRATULATIONS! Olitte kaikki kirjoittaneet ihania komentteja minulle, en tiedä miten olen ne ansainnut, KIITOS! 

Voittajat laittakaa koko nimenne ja osoitteenne minulle / Please send your name and address,(plemstrom@gmail.com)

Täytyy sanoa, ettei ikä tule yksin, julkaisin tämän päivityksen jo kerran, ehkä joku ehti sen nähdäkin ja julistin voittajaksi sellaisen, joka ei edes ollut ottanut osaa arvontaan, voitteko kuvitella. Minulla oli nimittäin kaksi sivua auki yhtä aikaa koneellani. Käytin voittajien löytymiseksi random.org-ohjelmaa ja sitten vain nappasin toisen voittajan, numeron perusteella ja tietysti ihan toisesta komenttilaatikosta sen enempiä miettimättä, ajatelkaa tätä höperyyden määrää, olen siis todella pahoillani, jos joku jo ehti huomata toisen voittajan olevan eri kuin mitä nyt tässä julkaisussa. Arvoin siis toisen voittajan uudelleen.

Oli todella huimaa, miten paljon osallistujia oli ja olisi ihanaa jos voisin palkita jokaisen, joka oli mukana arvonnassa. Saattaapi olla, että laitan pian uuden arvonnan pystyyn, jos tässä höperyyksissäni muistan :-))...

Täällä on edelleen ihana ilma, yli kaksikymmentä astetta lämmintä. Kävimme mieheni kanssa vanhojen tavaroiden markkinoilla ja löysin itselleni jotain mielenkiintoista...palaan siihen.

Nyt kaikille ihanaa sunnuntaita
HAVE A NICE SUNDAY
xx Päivi


6 kommenttia:

 1. Onnea voittajille!
  Sattuuhan noita kömmähdyksiä...:D

  VastaaPoista
 2. Voi mahdoton, siis kiitos ihan hurjan paljon! Kuulun niihin ihmisiin jotka eivät koskaan voita mitään,
  joten tämä oli kyllä suuri yllätys : ) Ja nyt pääsen vihdoin myös kokeilemaan pellavatuotteita ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja nuo lopun kaksi kysymysmerkkiä piti kyllä olla söpöt sydämet : D

   Poista
 3. Kiitos kommenteistanne ja sinä Päivi, laittaisitko mailitse minulle nimi-ja osoitetietosi, niin paketti lähtee täältä matkaan :-)) Onneksi olkoon!
  XX

  VastaaPoista
 4. Hih, läheltä liippasi, ku Ellen voitti..:D
  terkuin SisustEllen

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...