sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

FLEA MARKETSunnuntai kääntyi iltaan ja on jo nukkumaan menon aika...ennen sitä laitan tässä kuitenkin kuvan aarteista, jotka löysin täältä vanhan tavaran markkinoilta. Lauantaina oli todella kaunis sää ja lähdimme mieheni kanssa katsastamaan vanhojen tavaroiden myyntiä täällä Varsovassa. 
Löysin nämä puiset, vanhat, jonkinlaiset eläinten syöttökaukalot, jotka oli PAKKO saada...mies kyllä vähän pyöritteli päätään, mutta tuntien vaimonsa veti kiltisti lompakon esiin ja niinpä sitten  kannoimme ''ihanuudet'' autoon. Niitä voi käyttää lehtikorina, takkapuille ja vain koristeena, hyvin monikäyttöiset säilytysastiat, joita sitten täällä kotona putsailin :-)) :-)).

Eikä siinä siis kaikki, olen ihaillut aina eläinten kalloja ja yrittänyt etsiä seinälleni sellaista (siis ihan tuollaista kokonaista kalloa) ja nythän niitä kalloja oli tarjolla ihan useampiakin, joista valitsin yhden itselleni ja kävelin sitten markkinoilla kallo kainalossa. 
Kuvissa esineet näyttävät aika primitiivisiltä, eikö ja kallo jopa hiukan vihaiselta, jos nyt kallo voi vihaiselta näyttää...

Nämä tuotteet liittyvät sisustukseen, joka on mielessäni sitten omassa talossamme Suomessa, kunhan remontti on saatu tehtyä...luonnon värit ja luonnonmateriaalit...
No mutta nyt on aika mennä levolle, koska huomenna matkaan katsastaamaan keramiikkamallikappaleet, toivottavasti tulevalle astiamallistolleni. 

Oikein hyvää alkavaa viikkoa!
XX Päivi

33 kommenttia:

 1. Kauniit kaukalot oletkin löytänyt. Jännä nähdä sitten millaiseen käyttöön ne laitat! Mukavaa viikkoa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos...menevät ehkä vielä varastoon odottamaan kesää ja muuttoa uuteen kotiin, ainakin toinen kaukaloista :-))
   XX

   Poista
 2. Kauniit ajanpatinoimat aarteet! Ja kallo on upean rouhea!

  VastaaPoista
 3. Ihanat ovat aarteesi. Ei meilläkään mies ymmärtäisi tuollaisten pälle.
  Luft Hansa varoittanut lakosta loppuviikosta!!! Voitko käsittää!!! Taas!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi olla totta, että on näin huono säkä lentojen kanssa...ehkäpä lakko peruuntuu...
   XX

   Poista
  2. Toivottavasti lakkoilevat muualla tai älyäisivät olla lakkoilematta kokonaan....no, onhan teille ennenkin tultu parin mutkan kautta ;)

   Poista
 4. Hih... ei nuo miehet aina ymmärrä naisten haluja/ajatuksia ;) mutta tosi hienot löydöt teit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru, miehetkin tietysti oppivat vuosien saatossa tuntemaan vaimojensa metkut :-))
   XX

   Poista
 5. Noihan on hienot! :)


  http://pienilintu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Hienot löydöt olet tehnyt. Kallo on todella upea!!! Ei miehet aina ymmärrä... :)) sitten,kun tavarat ovat paikallaan niin kyllä he ymmärtävät. Kokemusta on... Mukavaa viikkoa sinulle./t. Helena :))

  VastaaPoista
 7. Oi, nuo kaukalot kelpaisi kyllä minullekkin...kallosta en niin välitä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kyllä Irmastiina, monet vierastavat kalloja :-))
   XX

   Poista
 8. On ihan "sikahienot"! Niin kauniin väriset nuo syöttökaukalot ja kelpaa ihan mihin vaan, sellaisenaankin upeat!
  Leena

  VastaaPoista
 9. Todella kauniit nuo kaukalot. Luonnon materiaalit ja varsinkin kaunis patinoitunut puupinta on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen. Myös se, että esineet ovat vanhoja tuovat sisustukseen mukavaa syvyyttä ja tarinaa. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on myös hienoa yhdistellä uutta ja vanhaa, vanhoista tavaroista pidän todella paljon :-))
   XX

   Poista
 10. Ah! Niiiin ihanat! Voih ♡
  Tollaset halutaan! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää katsoa jos sinulle löytyisi jotakin pienen pientä, kun sinulla on jo niin paljon niitä kauniita tavaroita kodissasi :-))
   XX

   Poista
 11. Hei Päivi !
  On todella ihanat kaukalot ja on Sinulla myös ihana mies, kun maksaa vielä ostokset! Ihastuin myös Sinun farkkutakkiin, jossa ei ole kaulusta. Voitko kertoa minkä merkkinen se on? Kiitokset etukäteen !
  Päivi Espoosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kaima...nyt kipaisen ylös vaatekaapille, hetki...farkkutakki on sellainen naistenvaatemerkki kuin Promod...ei taida olla Suomessa :-((
   XX

   Poista
  2. Hei jälleen Päivi !
   Kiitokset vastauksesta. Juu ei ole kyseisiä vaatteita Suomessa mutta Tallinnassa ainakin on. Olivat Espoossa ja Helsingissä, mutta ei ilmeisesti kannattanut. Minullakin on yksi Promod mekko.
   Terveisin ja hyvää viikkoa t Päivi


   Poista
 12. Wow miten primitiivisen kauniit! Taitaa olla upeita kirppiksiä siellä päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen todella vähän käynyt kirppiksillä, ihan harmittaa...täällä on Varsovan ulkopuolella iso vanhojen tavaroiden marketti, mutta en ole käynyt ...
   XX

   Poista
 13. Wonderful finds, Paivi. Did you find them at the Koło antique market or somewhere else in Warsaw? Ever since I came back from Canada, I've been looking for markets like this, but I am aware only of the Koło one,

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...