keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

BRIGHT NOW VISIBLE REPAIR

Sain Lumenelta ihanan lähetyksen, nimittäin  ihonhoidon tuotesarjan Bright Now Visible Repair  tuotteita. Ihonhoitosarja on uusi ja päässyt kaupan hyllyille nyt maaliskuussa. Tuotteet on tarkoitettu  35+  vuotiaille naisille.

Ihonhoitosarja saa tehonsa suoraan suomalaisen lakan ytimestä ja antaa iholle vahvuutta korjata ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita ja ryppyjä. Elinvoimaisesta lakasta saatava C-vitamiini auttaa suojaamaan, vahvistamaan ja heleyttämään ihoa.
Minulla on kokeilussa nyt Korjaava & Heleyttävä Päivävoide ja Yövoide, Seerumi, sekä lisäksi vielä Korjaava Silmänympärysvoide & Peitevoide. Voin sanoa käsi sydämellä, että voiteet tuntuvat heti niin ihoa helliviltä, toisaalta en muuta odottanutkaan, sillä olen luottanut Lumenen tuotteisiin viimeiset viisitoista vuotta. Olen myös todella innoissani, koska silmänympärysvoide onkin 2 in 1, eli  kaksi tuotetta on pakattu yhteen; silmänympärysvoide ja peitevoide. Peitevoide suojaa ihoa ja auttaa peittämään tummia silmänalusia, sekä heleyttämään ihoa ja silmänympärysvoide puolestaan pehmentää ja ravitsee ihoa, täydellistä! Olen huomannut, että iän karttuessa myös silmäympärysihon väri valitettavasti muuttuu ja tummat silmänaluset ja silmänurkat ovat arkipäivää. 
Meillä pohjoisen ilmaston naisilla ihonhoito on varsin haasteellista sääolosuhteiden suurten vaihtelujen, sekä pitkän ja ihoa kuivattavan talven vuoksi ja Lumene onkin mielestäni onnistunut loistavasti kehittämään tuotteita, jotka saavat ihon voimaan hyvin vuodenajoista riippumatta. (Aikamoinen palopuhe, mutta voin sanoa seisovani jokaisen sanan takana, niin tyytyväinen olen tuotteisiin ollut. :-)) 

Kun katselen tuotepakkauksia, niin ne näyttävät kauniilta ja tyylikkäiltä, vai mitä mieltä olette?  
 Jatkan nyt täällä ihoni hemmottelua...
Ihanaa loppuviikkoa!!
XX Päivi

P.S. Minulta tiedusteltiin, millä tavalla sain edellisen päivitykseeni ns. ''tuulen'' vaikutuksen, eli kun tukka ei ole normiasennossa. En ole käyttänyt kuivaajaa tai tuuletinta, vaan asentanut kamerani tavallaan liikkuvan kuvan asentoon ja Matilda on liikkunut pyörähtelemällä, jolloin kamera on lukinnut aina liikkeen ja hiusten liike on myöskin pysähtynyt. Joudun tietenkin ottamaan kuvia paljon nopeana sarjana. Suurin osa kuvista menee ''roskiin'', mutta osasta tulee sitten tietty kivoja.
P


7 kommenttia:

 1. Lumenen tuotteet ovat kyllä hinta/laatusuhteeltaan loistavia. Muutama luottotuote löytyy minultakin. Tuo silmänympärysvoide/peitevoide -yhdistelmä vaikuttaa kiinnostavalta.
  Kivaa loppuviikkoa sinne Varsovan kevääseen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos...nämä ovatkin tuotteita, joita voi ilolla ja vilpittömästi hehkuttaa ja todellakin hinta ei päätä huimaa ja silti ovat mielestäni Luxus-tuotteilta!
  XX

  VastaaPoista
 3. Sain samat tuotteet testiin, kokeillut olen vasta silmänympärysvoide/peitevoide-komboa, joka toimiikin hyvin. Ja kotimaisuus on aina plussaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sepä mukavaa, juu silmänympärysvoide+peitevoide hauska tuote!
   XX

   Poista
 4. Lumenen tuotteet ovat laadukkaita.Itselläni on vuosien kokemus Lumenesta.Silmänympärysvoide/peitevoide kuulosta mielenkiintoiselta,täytyy kokeilla. Hyvää ja aurinkoista viikkoa sinulle./t. Helena :))

  VastaaPoista
 5. Hei, mulle lumenet on melkein vieraita juttuja, mutta täytyypäs joskus kokeilla. Laitoin sulle blogihaasteen (http://ajatuksiakaukana.blogspot.be/2014/03/blogihaaste-kahvikutsuilla.html), mutta ei paineita, jotkut tykkää haasteista, toiset ei... Joka tapauksessa sun blogi on niin ihana, että mainos on joka tapauksessa paikallaan. :-)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...