perjantai 21. maaliskuuta 2014

I LOVE THIS PLACE















Ystäväni Magda





Tervetuloa lempipaikkaani -ja ravintolaani puistomaisiin maisemiin vanhaan linnaan (Qa). Ravintolan omistaja Marta Gessler on visualisti, sekä esteetikko ihan parhaimmasta päästä...olen hänen suuri faninsa ja jotenkin hänen tyylinsä inspiroi minua uudelleen ja uudelleen. Ehkä muistatte useita blogissani julkaisemiani kuvia upeasta kukkakaupasta, jossa myydään myös pientä sisustustavaraa, kukkakaupan omistaa tämä samainen Marta Gessler.
Ravintola on keskittynyt terveelliseen ruokaan ja sen esillepanoon. Tällä kertaa jälkiruuaksi valitsin eräänlaisen kombinaation, pinnalla oli Creme Brulee ja sen alta löytyi vadelmainen jugurttimousse. 
Kesäisin avataan suuri terassi, josta on upeat näköalat. Nyt ravintolassa oli jonkinlainen lanseeraustilaisuus ja paikalla oli paljon kutsuvieraina naisia ihanissa pastelliväreissään. Yhden nuoren neitokaisen sain kuvaan, tässä hänellä on vielä kangastossut jalassaan, jotka pian vaihtuivat puuterin värisiin korkkareihin. Puolalainen ystäväni osasi kertoa, että monet naisista olivat televisiosta tuttuja.

Nautin aina ravintolan vaaleasta ja valoisasta fiiliksesta ja olin ylpeä saadessani viedä puolalaisen ystävättäreni ravintolaan, jossa hän ei ollut aikaisemmin käynyt. Ystäväni sattuu olemaan poikani tyttöystävän äiti ja tätä kautta olemme tutustuneet.
Hyvien päivien sarja näyttää jatkuvan...tänään perjantaille ja huomiselle luvattu parikymmentä astetta lämmintä, joten odotettavissa lisää hyviä päiviä :-))
Ihanaa alkavaa viikonloppua sinne ja HYVÄÄ PÄIVÄÄ kaikille!
XX Päivi

QCHNIA
Asparagus. Goat cheese salad. Dijon beef steak. Potato Pancakes. Semifreddo.
The restaurant of Marta Gessler. Created 20 years ago at the Center of Contemporary Art in Ujazdowski Castle in Warsaw.
Located in the prestigious part of the capital city of Poland, near the Agricola andRoyal Baths Park (Łazienki Królewskie).
It’s the most beautiful terrace in Warsaw, and who knows if not in whole Europe. – Maciej Nowak
Our restaurant has one of the most beautiful summer terrace in Warsaw with breathtaking view. It is popular meeting place for Warsaw residents and visitors from around the world.
We have many years experience in implementing the avant-garde and traditional projects such as cultural events, exhibitions, fashion shows, weddings, large corporate banquets but also we can arrange small meetings for friends, tourists or business people in the halls of Ujazdowski Castle.
We follow the latest culinary trends. Food in our restaurant is modern, healthy and beautifully served. The interior is constantly changing. Simple forms and bright colors.

Address:

ul. Jazdów 2, 00-467, Warszawa
Telefon/Fax: +48 22 625 76 27
Email: qchnia@qchnia.pl


27 kommenttia:

  1. Ehkäpä pitäisikin lähteä Varsovaan kun täällä on niin hyvät vinkit missä käydä. :) Näyttää oikein kauniilta hyvän mielen paikalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tervetuloa Varsovaan, täällä on monia kivoja paikkoja joissa käydä ja ihania ravintoloita.
      Xx

      Poista
  2. Oi voi, miten siellä onkaan noin kaunista! <3


    http://pienilintu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, tämä paikka onkin ihan eityislaatuinen viehättävyydessään :-))
      XX

      Poista
  3. Voi kun olis täällääkin jotain tuollaista. Ihana paikka, esteettinen elämys todellakin kaikkinensa. Simppeli on vaan niin kaunista!
    Nuo tytöt/naiset olivat kuin korut. Ja ruoka näytti raikkaalta ja ihanalta.
    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Simppeli on kaunista...naisia oli ravintolassa yksityistilaisuuden vuoksi paljon ja kaikki olivat pukeutuneet niin ihastuttavasti.
      Xx

      Poista
  4. Ihanan oloinen ravintola vaaleaa,valoisaa,tyylikästä.Varsovan matkaa täytyy harkita.... :)). Tänään 5 astetta lämmintä pilvistä huomiseksi luvattu aurinkoista päivää.Oikein hyvää ja aurinkoista viikonloppua Päivi! / t. Helena :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava, että aurinkoa luvassa, täällä oli tänään kesä, +22!!
      XX

      Poista
  5. Ei ihme, että pidät tuosta paikasta, sehän on suorastaan ihastuttava!!! Yksinkertaisen kaunista ja kauniita ihmisiäkin muuten!
    Meillä satanut 20 cm lunta ja oikein on talven tuntuista! Leppoisaa viikonloppua sulle Päivi<3

    VastaaPoista
  6. Näyttää ihanalta paikalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paikka on kaunis ja ravintola tuossa vanhassa linnassa...
      XX

      Poista
  7. Perfect....oh how i miss these old buildings with lot's of history , in my home country Germany we have them , too . But not here in Canada. The more i see of Poland in your blog , the more i want to visit .
    And that beautiful restaurant....all I can say is : bon appetitt
    A nice weekend for you Paivi from Ellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi Ellen, by the way you are the winner (GIVEAWAY)!!! Please send me your e-mail address!!
      XX

      Poista
  8. Paikka näyttää niin hurmaavalta, että pitäisi tulla käymään Varsovassa vain tuon paikan vuoksikin! Onko tämä paikka helppojen kulkuyhteyksien päässä, jos turistina saapuu lentäen kaupunkiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tämä persoonallinen ravintola on keskellä kauneinta Varsovaa, vieressä on kaupungin kaunein puisto, jossa voi kuunnella kesäviikonloppuisin klassisen musiikin konsertteja, juoda hyvät kahvit tai nauttia lasillesesta viiniä.
      XX

      Poista
  9. P.S. SInähän voisit tehdä sellaisen muutaman päivän Varsovan loman vinkkilistan, mihin keräisit kaikki nämä sinun ihanat kahvilasi / ravintolasi ja kauniit sisustus- ja vaateliikkeesi. Lisäisit vielä, että missä päin kaupunkia kannattaisi mielestäsi hotellin sijaita. Minä ainakin olisin tällaisesta hyvin kiitollinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vielä, niin minun pitäisi tehdä, joku muukin on pyytänyt, joillekin olen laittanut sähköpostitse vinkit, minne kannattaa mennä. Täällähän pääsee kulkemaan pidempiäkin matkoja taksilla, koska taksi on todella edullinen tapa liikkua.
      Voisin yrittää koota tämän vinkkilistan.
      XX

      Poista
  10. Todella kaunis blogi ja ihan mielettömän upeita valokuvia! Tulen toisella kertaa tutustumaan ihan ajan kanssa :)

    VastaaPoista
  11. Näiden sun kuvien ja juttujen myötä on mua alkanut kiinnostamaan Varsova todella paljon matkakohteena.
    Kiitos Päivi kun jaat ihania paikkoja siellä kanssamme.
    Mukavaa lauantaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ihan hyvä matkakohde, jos tietää vähän minne mennä, lyhyt lentomatka Helsingistä ja edullista syödä ulkona verrattuna esim. Suomeen, taksilla liikkuminen halpaa jne.
      XX

      Poista
  12. Upea paikka! Täällä kans laitettiin ravintolan nimi ja osoite tärppilistalle, kun joskus tullaa Varsovaan... Viekäkö teillä helteet jatkuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun pitänee laittaa sellainen Varsova must-lista. Lämmintä vielä +22, ensi viikolla sitten viilenee :-(( Ei makeaa mahan täydeltä :-))
      XX

      Poista
  13. Ihanan valoisa ja keväinen tunnelma taas kuvissasi.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...