perjantai 29. marraskuuta 2013

WHO'S THAT GIRL


Hei, perjantaissa ollaan. Toissapäivänä olin pyörtyä kun menin tyttäreni huoneeseen, se oli kuin kaatopaikalle olisi mennyt, tosi. Vaatteet olivat hujan hajan pitkin lattioita, karkkipapereita ja omenanraatoja jne. pöydillä...en tiedä kuulostaako tämä aivan kauhealta vai tutulta. Otin muutaman kuvankin, mutten viitsi nolostuttaa lastani laittamalla niitä tänne kaiken kansan katseltavaksi. No, nyt on sitten ollutkin kurinpalautuspäiviä, täällä oli nimittäin vapaata koulusta torstai ja nyt tämä perjantai myöskin. Lasten koulu on amerikkaisella opetusohjelmalla varustetta kansainvälinen koulu; American school of Warsaw, joten meillä kaikilla oli nyt sitten vapaata, kun amerikkalaiset juhlivat perheineen ja sukulaisineen Thanksgiving-päiväänsä. Meillä se on käytetty siivoamiseen ja kävimme vähän tyttären kanssa jouluostoksilla eilen ja viettämässä yhteistä äiti-tytär aikaa. 
Axel sai kutsun amerikkalaisen perheen luokse Thanksgiving aterialle ja jäi sinne ystävänsä luokse yöksi ja mies on Ruotsissa, joten tässä olemme olleet Matildan kanssa kahdestaan ja viimeinkin tyttären huone on taas kuosissaan ja äiti voi olla rauhallisin mielin. Matildalla taitaakin olla talon kaunein ja mielenkiintoisin huone ylhäällä vinon katon katveessa. 
Ihan vain mainitakseni, olen ollut itse nuoruudessani aikamoinen sottupytty ja äitini huokaili kanssani monet kerrat, huoneeni näytti samanlaiselle kuin Matildanhuone oli. Kaikki tavarani olivat iloisessa epäjärjestyksessä. Siksi aina sanonkin olevani sellainen ''konservatiivinen boheemi'', sillä kyllähän minä taiteilija sielultani olen.  Onneksi äitini ehti näkemään, että minusta tuli kuitenkin suhteellisen kelpo emäntä ja perheenäiti, . 
Lähden tästä nyt ruokakauppaan ja huomenna sitten aamusta kentälle vastaan ystävääni. 
...ja tietysti IHANAA VIIKONLOPPUA!!
XX Päivi

11 kommenttia:

 1. Hahhaa....tuo kaaoksenhallinnan opettelu tuntuu jatkuvan meilläkin yli leikki-iän. Onneksi kuitenkin vain osalla lapsista. Yhdellä on dymolla hyllynreunassa merkattuna vaatteiden ja tavaroiden paikat. Täytyy myöntää, ettei meilläkään ihan heti ekassa omassa kodissa ollut siistiä ja tavarat paikollaan läheskään aina. 19 veenä oli muut asiat tärkeämpiä.
  Matildan huone on monen unelma. Onnentyttö!

  VastaaPoista
 2. No kuulostaa ihan teinineidin elämältä! Meillä myös 13-vuotias välillä elää ihan kaaoksen keskellä ja välillä sitten innostuu puunaamaan. Nyt on onneksi siistiä. Uhkasin, että joulukoristeita ei tule, jollei huone ole ensin siisti.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa myös tutulta - tosin meidän neiti vasta 4.v. ja samaa aikaiseksi. Mitäköhän teininä..?
  Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa kovin tutulta ;) Mutta yllättävän hyvin suurin osa sitten ryhdistäytyy aikuisena..

  Ihanaa vikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 5. Kovin tuttua! Kahden aikuisen, jo omillaan asuvan äitinä sanoisin, että sitten vasta kun perustivat oman kodin, ymmärsivät siisteyden päälle :).
  Kaunis blogi sinulla:). Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Ihana tyttö, ihana huone ja taas niin kaunis kollaasi kuvia. Suloista pikkujouluviikonloppua <3

  VastaaPoista
 7. Niin on kaunis tuo Matilda.... Ja ihan kuulostaa tutulta tuo huoneen "siisteys". Siis kun mitä vaan voi löytyä samasta kasasta, ainakin meillä. Teinitytön huone on uskomataton. Mutta ihania ovat, nuo pikkunaiset!
  Leena

  VastaaPoista
 8. Suloinen Matilda ;)) Kauniita kuvia jälleen kerran!

  VastaaPoista
 9. Ihana Matilda! :) Onko sun mies noin tumma? Sulla on niin nätit lapset että!

  Meillä kuopus 6v poika on sellanen keräilijä, kaikenlaisia tyhjiä karkkiaskeja ja pussukoita jne sen pöytä täynnä kun se on askarrellut niistä kaikkea epämäärästä ja niitä ei saa heittää pois. :D

  VastaaPoista
 10. Awwww Matilda ♥

  Ihanat kuvat!!! ♥
  Niin ja voi ihmetyttää tuo Matskun huone, kun MULLA oli AINA niin siisti huone! HA HA HA :DD Ja nyt kun paljastit tässä omat tapasi, niin etpä voi meitä tyttäriä syyttää kun sinultahan tuo onkin perittyä :)))

  VastaaPoista
 11. MONET, MONET KIITOKSET JÄLLEEN KIVOISTA JA IHANISTA KOMMENTEISTANNE!!!
  xx Päivi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...