maanantai 11. marraskuuta 2013

GOODBYE FINLAND and HELLO POLAND


HEI ja Varsovassa ollaan. Kaunis auringonpaiste otti minut vastaan kun saavuin tänne ja tuli vahva kotiintulon tunne. Yhdelle lapselle, joka nukkui sikeästi Suomen päässä (23v. :-)), annoin suukon poskelle kukon laulun aikaan ja kaksi lapsista oli jo täällä Varsovassa ovella vastassa... Olen kyllä onnenpekka, kun minulla on nuo lapsukaiset.
Oli haikeaa lähteä Suomesta ja kuitenkin riemu täytti rinnan kun saavuin tänne, tunne taksissa oli sellainen että olisin halunnut halata koko maailmaa. Haluaisin niin olla kahdessa paikassa yhtä aikaa...eikö se olisi mahdollista. Suomessa taksikuski oli juro ja puhumaton kun ajoimme pimeässä Espoosta kentälle, täällä päässä kuski hymyili kilpaa auringon kanssa...
Mennen tullen Finnair ei tarjonnut voileipiä, kuten tekee normaalisti, koska catering-palvelut ovat lakon alla, mutta minulla oli suloinen lentoemäntä molemmilla lennoilla (sama sattumoisin), joka antoi tuosta vaan oman ruisleipänsä minulle ja sanoi, ettei kuitenkaan syö ruisleipää...täältä lähtee siis ISO kiitos sinulle ihanalle punatukkaiselle lentoemännälle!! Olenkin tavannut tässä viimeaikoina todella ihania ja upeita lentoemoja, terveisiä sinne vaan Leenalle!!

Seuraavat maisemat Suomessa jätin jälleen taakseni joulukuun puoliväliin saakka. Kuvat ovat ''takapihaltamme''. 


Ai, että mitäkö puuhastelen ensimmäisissä kuvissa...aloin heti kiinnittämään jouluvaloja, vaikka ilma on kovin keväinen.

Mukavaa viikon alkua!!
XX Päivi

19 kommenttia:

 1. Noissa maisemissa ja kuvissa on niin levolinen tunnelma.
  Sama homma meillä eilen, ei tarjoilua, vain vettä, mehua, kahvia tai teetä. Onneksi lentomatka on lyhyt, eikä siinä nälkä ehdi tulla.
  Ens viikolla muutetaan ja sitten saa joulu tulla meillekin, vihdoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tiina, minun tekee aina mieli sitä ruisleipää koneessa, sitä maksullista, juu, mutta nythän sitä ei ollut myynnissä, eikä menomatkalla ollut edes kahvia...taisivat bisnespuolen asiakkaat olla aika äreissään.
   Hei ihanaa, että teillä siellä muutto lähenee ja pääset joulupuuhiin.
   xx

   Poista
 2. Kiitos Päivi taas ihanasta pop-up tapahtumasta. Harmaita pussilakanoita jäin kyllä kaipaan, tyynyliinat ovat huippuihanat ja väri täydellinen meille. Aurinkoisia päiviä sinulle!
  Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maarit ja kiitos itsellesi, olen pahoillani, kun oli niin kiire, etten ehtinyt sanaa vaihtaa... :-))
   xx

   Poista
 3. Ihan olet jo elementissäsi siellä. Hyvä homma, että lento meni ok, ja pääsit turvallisesti perille:) Jännä kontrasi kuvissa; Suomen kaunis luonto siniharmaana ja seesteisenä ja sitten Varsovan koti kylpee elivoimaisena auringon valossa, kuin keväällä konsanaan.
  Kiitos, että jaksoit pitää taas pop-upp:in ja pääsimme apajille kaikesta kauniista. Kiitos myös valloittavasta seurastasi!
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana Leena, ilo on minun puolellani, olen tosi iloinen, että tutustuimme, tästä on hyvä jatkaa.
   xx

   Poista
 4. Ihana ihminen tuo lentoemo, toden totta! Sinulla on hienot takapiha näkymät Espoon kodissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Erja, lomakotitaloyhtiömme sijaitsee ihanasti meren äärelle ja on aika rauhoittavaa mennä kallioille katsomaan merta ja lintuja jne.
   xx

   Poista
 5. Ihana lentoemo sulla :) Noi valot jäivät mieleeni myyjäisistäsi.
  Mukavaa viikkoa ihana Päivi!

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sanna, oli todella hauska tavata sinut, kiitos käynnistäsi!!
   xx

   Poista
 6. No täällähän oletkin jo ehtinyt päivittää. Etsin sinua juuri skypestä.
  Heheh voi niitä ihania lentoemoja :))

  Haleja sinne!! <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on taas vauhti päällä täällä päässä, heh. Skypeen pitäisi ehtiä.
   xx

   Poista
 7. Kaunista on sekä siellä että täällä Suomessa nuo sinun maisemasi! Minulla on ystävinä pari lentoemäntää ja he ovat aina valmiina auttamaan - olisikohan ammatinvalintakysymys;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, sinulla on sama kokemus lentoemoista, minulle on sattunut Varsovan lennoilla aina superystävällisiä emäntiä ja nyt sain kunnian tutustua ja ystävystyä yhden kanssa :-))
   Suomessa tuota merimaisemaa ei voita mikään, niin rauhoittava...
   xx

   Poista
 8. ihana koti. Suomesta? mainio toi olohuoneen pöytä. kohta kaivan joulutähden ja jouluvalot esille minäkin ...tähti ostettu täältä ja valot paikallisesta IKEAsta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvissa oleva koti on Varsovan kotimme, tietenkin huonekalut siirtyvät talosta taloon muutoissamme ja omat tavarathan sen kodin ainakin meille tekevät. Maisemat taas ovat lomakotimme läheisyydestä.
   xx

   Poista
 9. Voi että, mitkä maisemat teillä Espoossa - kaunista. Mutta niin on kaunis koti Puolassa(kin), että enpä yhtään ihmettele, miksi sinne on niin hyvä palata ;)
  Kyllä minäkin vielä ehkä joku kerta pääsen "myyjäisiisi"... ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...