lauantai 23. marraskuuta 2013

SATURDAY MOODS
Valon määrä vähenee vähenemistään. Meillä on tänään nautittu koko päivä kynttilöistä ja ''pienistä'' valoista...on maattu sohvalla, kuunneltu musiikkia, keitelty vähän väliä kahvia, vilkaistu televisiota ja oikaistu taas sohvalle torkkupeitto harteilla, vähän sellainen sunnuntaifiilis... Luin jopa hämärässä tuikkujen valossa sanomalehteä, kun en millään halunnut sytyttää isoja valoja, hämärissä mennään...vaihteeksi mustavalkoisia kuvia (valitettavasti valon vähyydestä johtuen kuvat muuttuvat hiukan rakeisiksi) ...nauttikaa kynttilänvalosta ja toisistanne.
                                                                   XX Päivi

20 kommenttia:

 1. Ihanat nuo punaiset marjat.

  Valon määrä on totisesti vähäinen ja käyttökelpoisten kuvien ottaminen on vaikeaa. Tänään onneksi oli aurinkoinen päivä, sain vähän kuvailtua ulkonakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, toivottavasti nautitte täysin rinnoin auringosta!!
   XX

   Poista
 2. Henkeä salpaavan kauniita kuvia!

  Valo määrä todella vähäinen ja mun pikku pokkari kameralla kuvien ottaminen mahdotonta..
  Mukavaa sunnuntaita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, valitettavasti tämä on yhtä hämärää hyssyä jopa täälläkin, vaikka täällä voi nähdä auringon ehkä hiukan useammin kuin siellä Suomessa tähän vuoden aikaan.
   XX

   Poista
 3. Rakeisuus, keltaisuus, pikselimössöt ja muut rosoisuudet eivät kuvissa haittaa, kun niistä välittyy hämärän ja pimeän tuoma unelias raukeus. Rentoa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sunnuntai mennyt tässä rauhallisissa tunnelmissa.
   XX

   Poista
 4. Voi tuota tunnelmaa! Se on aistittavissa ilman sanojakin, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia ja ihanat kynttilätuikut !

  VastaaPoista
 6. Ihania tunnelmallisia kuvia ü. Nuo paperivalot on Ihanat!!

  VastaaPoista
 7. Voi, miten levollinen tunnelma välittyi kuvistasi.Valon määrä on kyllä olematon tänään tosin aurinko puoleksi tunniksi pilkisti pilvien keskeltä.Leivoin sinun ohjeellasi kakun ja tuli syötävän hyvää... Kiitos ohjeesta Päivi! Aloitellaan uutta viikkoa tässä "hämärän hyssyssä" ja poltellaan kynttilöitä.Kaikkea hyvää./Helena :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka kiva kuulla, että teit kakun, sinä taidat ollakin oikein leipuri.
   XX

   Poista
 8. Olipa tunnelmallisia kuvia taas kerran! Olet mestari ottamaan kuvia. Miksei meillä ole koskaan noin rauhallisia ja tunnelmallisia sunnuntaita, ihmettelen tässä. No minä keksin aina jotain menemistä, pitää käydä äitiäni katsomassa tai ystävän kanssa lenkillä tai on hoidettava lapsenlapsia tai mentävä töihin( vuorotyötä kun tekee), tai kesäaikaan tulemme sunnuntai- iltapäivänä mökiltä ja silloinhan ne kotityöt alkavat! Sitäpaitsi entisenä yrittäjänä en taida osata koskaan lorvailla, mikä olisi kyllä hyvä taito osata. Ihanaa kun joillakin on leppoisaa. Päivi kiitos huivista, se on tosi kauniin värinen ja ihanat tähdet siinä. Laitan sulle vielä sähköpostia kun en löydä tilinumeroasi, että voisin maksaa. Mukavaa viikon alkua sinne! Maija

  VastaaPoista
 9. Mikä ihana mustavalkoinen torkkupeitto - mistä noita saisi ? Jaana

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...