lauantai 16. marraskuuta 2013

LOVELY SATURDAY with my darling

Tämä alue Varsovassa on yksi ehdoton suosikkini / ul. Burakowska 5/7, (aiempi postaus click). Olimme asioilla muualla mieheni kanssa, kun ehdotin, että menisimme syömään ravintolaan, joka on myös samalla viinimyymälä/ MIELZYNSKI...ihana paikka ja tunnelma. Nytkin täynnä iloisia ihmisiä ja äänekäs puheensorina. Samalla alueella on pari sisustusmyymälää, kukkakauppa, juusto/viinimyymälä jne. Käväisimme kukkakaupassa (ostin muuten Laakeripuun muiden pikkupuiden seuraksi tänne kotiimme :-)) ja juustokaupassa/ LA FROMAGERIE, sekin ihana (hankimme uunituoretta patonkia ja juustoa). Tältä vanhalta tehdasalueelta minulla on parikin päivitystä jo aiemmin. 
Tiedättekö, meillehän on koittanut uusi nuoruus mieheni kanssa, kun voimme lähteä yhdessä ulos tuosta vain ilman, että pitää hankkia lapsenvahtia, aika mukavaa. Lapset kasvavat ja muuttavat pois kotoa toinen toisensa jälkeen, mikä on haikeaa, mutta kaikilla asioilla on sekä hyvät, että huonot puolensa. Vanhempien vapaus on ehkä se yksi mukava asia, kun kotona on aina ollut lapsia viimeiset kolmekymmentä vuotta :-))

Mukavaa sunnuntaita!
XX Päivi

32 kommenttia:

 1. Todella houkuttelevan näköinen alue viettää kivaa päivää. Sinun tekstistä huokuu ihana onnellisuus. Tuli niin hyvä mieli puolestasi :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista,kaunista! Todella viihtyisän oloinen alue kaikkine myymälöineen.Taas matkakuume hivenen nousi.... Meillä ollaan parhaillaan myrskyn kourissa tuntuu kuin koko talo lähtisi lentoon.Toistaiseksi pihapuut ovat vielä pystyssä.Mukavaa sunnuntaipäivää sinne./Helena

  VastaaPoista
 3. Oli taas ihana paikka Varsovassa, tälläisiä myös tänne pls! Romanttista, mutta myös haikeaa, kun huomaa, että on taas kahdestaan...mihin se aika menikään? Mutta huojentavaa myös, ja näinhän on tarkoitettu. Bongasin kuvista kivan idean kävyille, huurustettuina narussa. Taas on syytä mennä metsään:)
  Leena

  VastaaPoista
 4. Varsovan marraskuu näyttää ihanalle! Tosi kaunista ja upeita kuvia olet ottanut. :) Mahtava peurapatsas valoineen!
  Tekisipä melkein mieleni matkustaa Varsovaan, näyttää kauniille paikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on paljon kivoja paikkoja, mutta ne on osattava löytää...:-))
   xx

   Poista
 5. When I watch your photographs I'm proud that I live here;)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia, kuten aina! Vaikka meillä on vielä pienet lapset, voin kuvitella millaista on sitten, kun muuttavat pois kotoa...Varmasti yhtäaikaa sekä haikeaa että vapauttavaa! :)

  VastaaPoista
 7. Ihana tunnelmallinen paikka! Kyllä tuolla kelpaa rakkaansa kanssa kuljeskella :)

  VastaaPoista
 8. Onpa aivan ihanat kuvat!♥ Monesti miehen kanssa ollaan juteltu, että pitäiskö joskus matkustaa Venäjällekin.. aina ne matkat sitten kuitenkin suuntautuu länteen. Mutta näistä innostuneena, miksei seuraavaksi Varsovaan??

  Mukavaa syksyä ja joulun odotusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Pietarihan on myös upea kaupunki ja niin lähellä meitä suomalaisia...
   XX

   Poista
 9. Ihanaa ja vielä kerran ihanaa... <3 Meillä on vielä hetki tuohon aikaan että olemme "uudelleen" nuoria ja nättejä ;) ..niin kun näin "wanhana" tuon ainokaisen ihanuuden sain... mutta joskus se on meilläkin edessä.. Toivottavasti ollaan vielä kunnossa ja matkusteluintoisia niin pääsimme nauttii monesta kaupunkilomasta ja uusista maakohteista.
  Hämärän hyssykäiset terkut Turust..
  -Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se aika koittaa teillekin, nauttikaa nyt siitä lapsiperheen arjesta...
   XX

   Poista
 10. I like your blog and enjoy visiting here

  VastaaPoista
 11. What a wonderful place! I have to go there, when I will be in Warsaw next time :)
  marta

  VastaaPoista
 12. Where it's? It looks so nice... Polish words, polish food. Yes. Of course. it's Warsaw!
  You know, sometimes if you live here you see it completelly different!
  I hope you have had good time in our city!
  Best,
  Magda

  VastaaPoista
 13. Kiitos Päivi! Kaupungin tunnelma ja syke välittyvät tänne Suomeen saakka. Hyvä tyyli ravintolassa ja kiva, kun saatte nauttia.
  Hauska käpykoriste kuvassasi, tuon voisi helposti toteuttaa. Marraskuun tunnelmia sinne, nautitaan kasvavasta joulun ajatuksesta!
  Voi hyvin! T; Hanna

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...