perjantai 25. lokakuuta 2013

MY HOT LIST

































Hei...tarkoituksenani oli tehdä tämä päivitys vasta maananataina, mutta en malttanut odottaa, olen niin innoissani...Olen täällä kuvannut ja tehnyt kuvakollaaseja valmiiksi, jotta vähän näkisitte, mitä POP UP SHOPISSA on tarjolla. Ihan kaikista tuotteista ei ole kuvia, mutta melkein. 
Nyt siis joitakin vaatteita myös tulee ihan kokeeksi (neuleita, kevytuntuvatakkeja) ja tilasin huiveja kasapäin tummemmissa väreissä. Mukana lisäksi joitakin huiviuutuksia. 
Sisustuspuolella on tarjolla Bloomingvilleltä, Hubschiltä ja House doctorilta mm. lyhtyjä, tuikkulaseja, paperivalosarjoja jne. (ihania juttuja!!)
Lisäksi monday TO sunday keramiikkaa ja pellavatuotteita. Purppuraiset tummanharmaat pellavalakanat myydään nyt loppuun -50%, koska kehiin astuu uusi harmaa myöhemmin talvella yhdessä uuden beigen kanssa (dusty beige). Muistattehan myös, että tuotteita on rajoitetusti, minulla on se tilaongelma, kun kahvitellaan siellä Espoon lomakodissamme. Haluan toivottaa teidät vielä kaikki, jotka vain pääsette tulemaan, sydämellisesti tervetulleiksi. Odotan innolla teitä ja ehkä voisimme kahvin sijaan siirtyä jo jouluiseen glögiin vai kuinka? Tyttäreni Aino-Kaisa (www.ihanaunelma.blogspot.com) on luvannut tulla auttamaan myyntipäivinä, niin minulla on hetki aikaa vaihtaa kuulumisia kanssanne.
Lentoliput on taskussa...lennän Suomeen jo 3.11. ottamaan vastaan tavaratoimitukset ja sitten kahden viikon kuluttua ovet ovat avoinna perjantaina ja lauantaina.

(HUOM. Valitettavasti en voi tuotteita varata, koska niitä on rajoitetusti, varsinkin nuo poistuvat pellavavuodevaatteet, jäljellä on vain muutamia pussilakanoita, tyynyliinoja löytyy vähän enemmän, sekä aluslakanoita.)

                  Ihanaa viikonloppua täältä
                                                                           XX Päivi

44 kommenttia:

  1. Mä teen täällä nyt hidasta kuolemaa, kun en pääse osallistumaan. :( Olen niin loputtoman rakastunut tällä hetkellä pellavavuodevaatteisiisi ja voi miten olisin halunnut olla osallisena. Olet erittäin taitava työssäsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja monet kiitokset kommentistasi, mukava kuulla. Älähän hätäile, näitä tilaisuuksia tulee lisää... :-))
      Xx

      Poista
  2. Oi, mitä kaikkea ihanaa!! Tuo poistuva pellavasävy olisi meille ihan perfect, joten täytyy lähteä ajoissa liikkeelle jos ehtisin jotain saamaan. :)

    VastaaPoista
  3. upeita, ihania! mä tulen käymään ensi vuonna, kun tulen kesäksi Suomeen!
    t. Sari

    VastaaPoista
  4. Voi kuinka upeita tuotteita, toivoisin niin että pääsisin joskus käymään, mutta valitettavasti ootte aika kaukana ;) Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Kaikkea kaunista olisi tarjolla. Harmi, kun ei pääse. T. Anneli

    VastaaPoista
  6. Haluan tuollaisen pitkän harmaan puseron. Voinko tilata varata heti!! ??
    iiiiikkk
    Upeita juttuja.

    Soile

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Soile, en millään uskalla varata, kun en voi olla satavarma, että kaikki tilaamani tuotteet ovat juuri sitä mitä pitääkin. Nuo kuvissa olevat nappasin itselleni ikäänkuin malliksi, kun tein vaatekuvaukset espanjalaiselle firmalle ja toivon totisesti saavani oikeat tuotteet, koeta päästä paikalle, olisi hauska tavata. Huivisi on muuten matkalla sinne!
      XX

      Poista
  7. Todellakin Hot list, ihania kaikki!
    Leena

    VastaaPoista
  8. Voi apua tuo purppuranharmaa pellava... must have. PAKKO tällä kertaa siis päästä paikalle! Ja apua mitä harmaita neuleita.. näyttävät ihanan pehmoisilta ja lämpimiltä! Ja entäs nuo kynttilälyhdyt. Kalenteriin merkitty :) Ainoa ongelma on miten ehtiä ajoissa paikalle täältä kauempaa...

    Niin ja AIVAN IHANIA kuvia!

    VastaaPoista
  9. Ihania juttuja! Kevytuntuvatakki houkuttelisi kovasti, samoin lakanat... Ja tietysti lyhdyt :) Voi kun pääsisi paikalle. Miten olisi pop-up nettikauppa?!

    Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anne, kunhan pääsisin täältä nyt muuttamaan Suomeen, niin sitten voin alkaa suunnittelemaan nettikauppaa ja mitä vain, mutta niin kauan kuin asun täällä Varsovassa (ensi kesään) niin on mentävä tällä :-((
      XX

      Poista
  10. Jee - mä tulen ainakin paikalle :)

    haleja.Sanna

    VastaaPoista
  11. Ihania juttuja tulossa. Tällä kertaa minäkin pääsen paikalle. Päivi: olisiko minun mahdollista jo varata sinulta noita 50% alennuksella myymiäsi lakanoita? Ottaisin 4kpl pussilakanoita (yhden hengen levyiselle peitolle) ja 4kpl tyynyliinoja (ilman reunafrillaa tai sen kanssa). Minulla olevat vuoden takaa sinulta hankitut ovat nyt lempparini ja haluaisin jakaa samaa nautintoa molemmille lapsilleni heidän omiin koteihinsa Joululahjapaketin muodossa. Näkemisiin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, mukava nähdä sinua, lämpimästi tervetuloa. Nyt on valitettavasti niin, etten voi varata tuotteita, kun en ihan tarkkaan edes muista mitä minulla on varstossa, luulen, että pussilakanoita löytyy vain muutamia ja tyynyliinoja sitten vähän enemmän. En tilannut uusia, vaan nämä on mitä jäi kesästä jäljelle.
      XX

      Poista
  12. Voi mitä ihanuuksia.Voisinko minäkin varata noita 50% alennuksella myymiäsi lakanoita? Ottaisin 2 kpl pussilakanoita (yhden hengen leveyiselle peitolle) ja parivuoteen aluslakanan sekä 2 kpl tyynyliinoja (nauhoilla,frilloilla tai tavallisia).Huivit,neuleet,astiat ja lyhdyt kiinnostavat kovasti!! Tosi harmi,kun en tällä kertaa pääse tulemaan tapahtumaan./terveisin Helena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Helena, kuten tuossa edellä jo kerroinkin, en valitettavasti voi varata alennustuotteita, kun en ihan tarkkaan muista mitä minulle jäi varastoon viime kesän myynnistä. Pussilakanoita lienee vain muutamia kappaleita ja tyynyliinoja hiukan enemmän, olen pahoillani. En myöskään pääse tuotteita tällä kertaa postittamaan, kun viivyn niin lyhyen ajan Suomessa.
      Xx

      Poista
  13. Ihania juttuja Päivi, tulen innolla ostoksille ☺

    VastaaPoista
  14. Löytyykö vuodevaatteita hiekan värissä?

    VastaaPoista
  15. Paljonko sulla maksaa noi tähtikuvioiset huivit ja voiko niitä tilata postitse sulta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, nyt en uskalla sanoa, mitä huiveja saan, koska olen tilannut ison kasan ja kerroin mitä värejä haluaisin ja laittavat minulle kokoelman mitä tavarantoimittajalla on,joten se on vähän yllätys mitä sieltä tulee, joten juuri tällä hetkellä en voi toimittaa postitse, myöhemmin ehkä täältä Varsovasta käsin, jos tuotteita jää. Palaile myöhemmin asiaan, niin tiedän paremmin ja laita vaikka sähköpostia. Ai niin, huivin hinta on 21€, osa niistä on puuvillaa ja osa puuvilla/silkkisekoitetta.
      Xx

      Poista
  16. Minkä merkkisiä nuo huivit ja villapaidat ovat? Voi kunpa voisitkin perustaa nettikaupan :-)
    Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jenni, tuotteet ovat ''ei minkään''-merkkisiä italialaisia tuotteita. Tämä on vasta kokeiluasteella ja kyllähän nettikauppa olisi tarkoitus jossakin vaiheessa pistää pystyyn, jos saan jonkun auttamaan tai sitten minulla ei ole varsinaista nettikauppaa, mutta postittelen aina asiakkaille, kun he niin haluavat. Näin olen sen ajatellut ja kunhan saan kivoja ja sopuhintaisia tuotteita kokoon, niin mikä ettei.
      xx

      Poista
  17. Voi harmi!!!! Jälleen missaan viikolla tämän tapahtuman! Olemme tulossa pääkaupunkiseudulle ensi viikonloppuna 2.-3.11. Voi hitsin, hitsi. Olisin niiiiin halunnut tulla tänne! Takit, huivit, lyhdyt, pellavat.... voi että, toivottavasti sinulla on niitä jatkossakin ja onnistun saapumaan oikeana viikonloppuna. Tosi kivoja pop uppeja teille! ;)

    VastaaPoista
  18. Hei Päivi! Aivan ihanan näköisiä tuotteita, etenkin nuo neuleet ja lakanat sekä lyhdyt. Ja huivitkin on aivan upeita! En ikinä pääse sinne asti pop uppiin näköjään, harmi. Mutta jos vaan tuotteita jää niin haluaisin tilata niitä. Laitan sähköpostia sulle. Syysterveisin Maija

    VastaaPoista
  19. Hei! Ihania juttuja taas myynnissä. Lakanat superihania ja menetin sydämeni tolle kevytuntsikalle. Osaatko sanoa takin hintaa ja mitä kokoa sulla sitä myynnissa?? Yritän ehtiä paikalle.
    Katja

    VastaaPoista
  20. Oi voi, bussilakkoa pukkaa, oisin tullu jo heti 15.00 mutta en pääse millään :/. Pitää odotella miehen auto ja sen saa lähempänä 17.00. Mahtuukohan parkkikselle? :/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...