tiistai 15. lokakuuta 2013

JUNK STYLEHei, rakastan vanhoja esineitä ja olen yrittänyt pitää itseni kurissa niiden hankkimisen suhteen, mutta niitä on kuitenkin minulle kertynyt...uusin hankintani on vanha suuri pyöreä leikkuulauta,
se on peräisin jostakin keski-euroopan maaseudulta. Itse pesin sen todella hyvin ja nyt se on käytössäni. Laudalta on ihana tarjota vaikka juustot suoraan ilman erillisiä lautasia ja siinähän voi kantaa pöytään mitä vain.
Kynttilän säilytykseen käytössäni on vanha lasipurkki. Suurin osa vanhoista tavaroistahan on sellaisia, joita saa myös uustuotantona, jolloin on helppo saada sisustukseen ripaus JUNK tyyliä vaikkei omistaisikaan yhden ainoata ''oikeasti'' vanhaa esinettä.

Minulle on kertynyt myös iso kasa viehättäviä vanhoja aterimia ja ottimia, joiden käyttäminen tuo esim. moderniin kattaukseen hauskan kontrastin.

Alimmassa kuvassa on pieni tumma metallilaatikko, joka on sodan ajoilta ja toiminut armeijan lääkintälaatikkona ja se on saanut kunniapaikan olohuoneessamme tai ihana vanha kaiverrettu puulaatikko. Myöskin puiset kuluneet jakkarat ja penkit ovat lähellä sydäntäni.

Tämä päivitys lähti siitä, että ostin itselleni aitoa sokeritonta puolukkaluomumehua, jonka kuumensin ja nautin pienen leivonnaisen kanssa ja sulatin kuumaan mehuun kristallisokeria tikusta. Näin ne päivitykset lähtevät minulta lentoon ja joudun jarruttelemaan, sillä muistikortille kertyy helposti sata kuvaa tuosta vain.
Tänään minulla on bisnestapaaminen erään kanadalaisen kanssa, jännittävää ja valmistaudun huomiseen koulun kansainväliseen päivään, josta lisää tuonnenpana.
Kiitokset kivoista kommenteistanne ja monet kiitokset myös uusille lukijoille.
Mukavaa päivää!
XX Päivi

20 kommenttia:

 1. Kaikki vanhat tavarat (tai sen näköiset) antavat upean kontrastin modernille sisustukselle. Sinulla noita aarteita näkyy olevan enemmänkin :)

  VastaaPoista
 2. Ihan upea leikkuulauta! Ja näyttää tosi isoltakin, kyllä siihen useampi kupponen sopii tarjolle : ) Tykkään itsekin kovasti vanhoista esineistä ja huonekaluista ja nyt tästä sun postauksesta tulikin taas kova hinku päästä tutkimaan lapsuudenkodin vinttejä : )
  Mukavaa kansainvälistä päivää koululla ja bisnestapaamista tietenkin : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sinulla on lapsuudenkodin vinttejä, niin sinne heti MARS! :-))
   XX

   Poista
 3. Kiva, että sulla on tollanen positiivinen ongelma ;) Moni miettii mistä postaisi...anna tulla vaan, minä ainakin jaksan lukea, aina. Ja katsoa kuvat moneen kertaan.
  Mahtava tuo tarjotin ja tykkään teidän aterimista myös. Mulla olis niin paljon opittavaa sun tyylistä ja asenteesta. Mulla on aina pitänyt olla kaikki aterimet, lasit kynttilänjalat ym. just sitä samaaa ja simppeliä, mutta nyt jo pystyn melkein haaveleimaan romanttisemmasta ja eriparisista joissain asioissa. Toteutus vaatii ehkä hieman lisäaikaa. Näin se matkailu avartaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, matkailu avartaa...kohta matkataan yhtäaikaa Suomeen :-))
   XX

   Poista
 4. Upeita tavaroita, kauniita kuvia! Ja miten makoisan näköinen välipalaherkku!

  VastaaPoista
 5. Vanhat tavarat ovat niin kauniita!

  VastaaPoista
 6. Loistolöytö, mika upeus! Ja tsempit sinne koulun kansainväliseen päivään. Meillä on sama joka vuosi, ruokapainoitteinen - ja meidän pohjoismaalaisten lohileivät ovat sen sellainen hitti vuosi vuodelta... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä koulussa tietyillä mailla on aina myös ruokaa, maat, joista on paljon opiskelijoita ja monen monta äidin kättä, meillä vain kolme äitiä/perhettä.
   XX

   Poista
 7. Kauniitakin kauniimpia kuvia jälleen, ihan vesi herahti kielellä herkkuja katsellessa. Kivaa päivää huomenna!

  VastaaPoista
 8. Oooo! HIENO! Minäkin haluan! :))
  hehe

  Junkstyle, aah se on ihanaa, minunkin pitäisi ottaa kuvia meidän romuista heheh :))

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...