sunnuntai 13. lokakuuta 2013

OLD FACTORY AREA
Hei, sunnuntai on kääntynyt iltaan. Eilen lähdimme ajelemaan mieheni kanssa Varsovasti länteen vanhalle tehdasalueelle, matka taittui tunnissa ja perillä kävimme ihanassa sisustusmyymälässä ja lounaalla. Olimme käyneet tässä samaisessa paikassa joskus pari vuotta sitten ja nyt halusin sinne uudestaan. 
Itse kaupunki ei ole kummoinen lukuunottamatta näitä upeita punatiilirakennuksia, joista osa oli kunnostettu. Osaan rakennuksista oli rakennettu LOFT-asuntoja, jollaiseen mielisin itsekin muuttaa. Kaikki se rosoisuus ja kuinka palkit, putkistot, metalli- ja betonipinnat, sekä huoneiden korkeus luovat ihan oman tunnelmansa, kunnon ''industrial'' meininkiä.
Katsokaapa noita mustaksi maalattuja leveitä ikkunalautoja tai vaikka kattorakenteita ja valaisiamia ravintolassa, jossa kävimme lounaalla! 
Kaupunki oli siis täynnä näitä vanhoja tehtasrakennuksia. Osa niistä oli autioina, ikkunat rikkinäisinä ja surullisen oloisina odottamassa kunnostusta, osa taas oli kunnostettu siihen loistoon missä ne ovat joskus olleet. Upeita kerrassaan! Tämä Puola se osaa yllättää minut aina.
Teille rakkaat lukijat oikein reipasta alkavaa viikkoa!!
XX Päivi

10 kommenttia:

 1. Upea alue - ja itsekin olen haaveillut loft-tyyppisestä asunnosta, mutta meidän Isäntää ei sellaiseen saisi, vaikka vähän maksaisi;)
  Hienoja kuvia ja tunnelmia. Syksyn merkit sielläkin.
  Oikein hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Oih, rakasta vanhoja, kauniisti kunnostettuja tiilirakennuksia. Onneksi täällä Lahdessa on ymmärretty niiden arvo.

  VastaaPoista
 3. Hello! Could you tell me what is the name of this interior design store you're showing here?
  thank you from Poznan :-)

  VastaaPoista
 4. Tuntuu siellä Varsovan "liepeillä" olevan vaikka mitä kivaa. Ehkä täälläkin vähitellen alkaisi vanhojen tehdasrakennusten kunnostus enenemässä määrin, muutamiahan jo onkin. Jotenkin tuntuvat osaavan siellä yhdistää tyylillä vanhan ja uuden. Kiva katsella näitä kuvia. Selkeästi vaihtelua puhtaasti kotimaisiin blogeihin, joissa paljon samoja sisustustavaroita keskenään. Tuokin sisustusliike näytti hurmaavalta. Ja ravintola tosi makee.
  Leena

  VastaaPoista
 5. Siis niin upeita rakennuksia ja mahtavia kuvia taas!
  Mukavaa viikkoa sinullekkin :)

  VastaaPoista
 6. Vallan ihana paikka ! Mukavaa viikonalkua sinne myös :)

  VastaaPoista
 7. KIITOS KAIKISTA KOMMENTEISTANNE, TÄÄLTÄ TOSIAAN LÖYTYY KAIKKEA VANHAN JA UUDEN MODERNIN VÄLILTÄ.
  tHANK YOU SO MUCH FOR YOUR COMMENTS!
  XX Päivi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...