perjantai 11. lokakuuta 2013

BEST PHOTO challenge


Hei kaikille, sain kivan Best Photo haasteen Koti kolmelle-blogista click, monet kiitokset. Tähän päivitykseen piti ladata oma paras valokuva ja vastata viiteen kysymykseen, sekä laittaa haaste eteenpäin. Tähän haasteeseen voi tarttua kuka haluaa.
Kuvan olen ottanut tyttärestäni Matildasta reilu vuosi sitten sitten Puolan Sopotissa. Kuva ei varmaankaan ole teknisesti parhaitani, mutta lapseni iloinen hetki/ilme on tallennettu kuvaan ja itse pidän kuvasta kovastikin.

Kysymyksiä ja vastauksia.
1. Kumpi on sinulle tärkeämpää; kuva vai teksti!
Minulle blogissa on ehdottomasti tärkeämpää kuvat, toisaalta jotkut tekstit ovat ihan huikeita lukea.
2. Nimeä viisi kotimaista blogia, joiden kuvamaailma puhuttelee sinua.
Ihania kotimaisia blogeja, joiden kuvamaailma puhuttelee minua, on vaikka ja kuinka paljon ja kussakin blogissa on omat upeat puolensa.
3. Voiko yhdessä postauksessa olla liikaa kuvia?
Minusta ei oikeastaan. Sain viimeksi vähän kritiikkiä siitä, että minulla on ollut lukijan mielestä liikaa kuvia samoista kohteista (jälleen kerran vierashuoneestamme, näin ainakin ymmärsin :-)). Toisaalta blogini on kuvakertomus arjestamme ja elämämme keskittyy pääasiassa tänne kotiimme ja kuvat samoista kohteista toistuvat väkisinkin ja näinhän se on monessakin blogissa ja itse olen kyllä innokas seuraamaan pieniäkin muutoksia niissä minulle jo tutuiksi tulleissa olohuoneissa, keittiöissä jne.
4. Millä kikka kolmosella ajattelit pärjätä pimeän talven yli?
Tuo onkin hyvä kysymys...nyt olen vielä positiivisella mielellä kun täällä on lähes kesäiset kelit. Positiivisella mielellä yritetään mennä eteenpäin talvellakin.
5. Millä sinä kuvaat?
Kamerani on Nikon D90 ja objektiiveinä peruslinssi isompien kokonaisuuksien kuvaamiseen, sekä 50mm / 1.4

Kiitos vielä Koti kolmelle haasteesta ja hei jos teillä on toiveita päivitysten suhteen, niin laittakaa viestiä minulle.
Mukavaa viikonlopun alkua!!
XX Päivi

15 kommenttia:

 1. Hyvä valinta!
  Paketti postissa, toivottavsti saapuu pian.

  VastaaPoista
 2. Usein se kaikkein mieleisin kuva ei olekaan teknisesti loistavin, vaan siihen on tallentunut tietty tunnelma.

  Yksi mielikuvistani, siis niistä, joissa itse olen, on asiakkaani ottama kuva. Istun veneen pohjalla yllättäen tulleella matkalla Karibialla, ilman meikin häivää, tukka sotkussa, mutta hymyillen ilman huolen häivää. Se huolettomuus saa edelleen mieltymään kuvaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useimmiten ne kuvat ovatkin parhaita, jotka otetaan yllättäen ja mukavissa fiiliksissä.
   XX

   Poista
 3. Rakastan myös upeita kuvia, voisin katsella niitä vaikka kuinka pitkään. Mielestäni hyvät kuvat eivät välttämättä tarvitse olla teknisesti hyviä, kun tunnelma yms on siinä kohdallaan.

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana kuva Matildasta. Itse tykkään kanssa enemmän kuvista missä on aito tunnelma :)

  IHANAA VIIKONLOPPUA

  VastaaPoista
 5. Ihanan lämminhenkinen kuva! Minulle tärkeää blogeissa on kuvat ja mielestäni niitä ei koskaan ole liika. Blogisi kauniita kuvia onkin ilo katsella. Mukavaa viikonlopun jaktoa sinulle Päivi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, minä myös pidän kuvista ja niitä ei ole koskaan liikaa.
   XX

   Poista
 6. Ihana kuva! Suloinen Matilda! Kuvat ovat tärkeit, eikä niitä koskaan liikaa ole! ... mutta tykkään kovasti luke lämminhenkistä tekstiäkin. Enkä ole yhtään kyllästynyt samoihin huoneisiin kun sinulla tunnelmat muuttuvat niissä koko ajan :) Kauniita kuvakulmia ja esineitä, ruokakuvat ihan huippuja ja matkakuvat aivan hurmaavia.
  Leppoissaa sunnuntaita ja terveisiä Turusta. Täällä kuulas syyspäivä, aurinko paistaa mutta ilmassa mukavaa kirpeyttä :)

  VastaaPoista
 7. Valloittava kuva! Paitsi, että olet saanut ikuistettua iloisen hetken lapsesi elämässä, on kuva väritykseltään minusta aivan fantsu.
  Hiekka, farkunsininen, musta/tummansininen....
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Leena, rannalla oli silloin erityisen kaunis valo...
   xx

   Poista
 8. Päivi, kuva on tavattoman kaunis, ja taatusti sitäkin rakkaampi. x

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...