keskiviikko 14. toukokuuta 2014

CITY GARDEN

















Tässä on minun puutarhani, pienehköllä terassilla kasveja; laventelia, yrttejä, puksipuuta, hortensiaa...Auringon paistaessa on mukava juoda kuppi kahvia tai teetä ja tuntea nenässään yrttien ja laventelin huumaavat tuoksut. 
Nämä kuvat ovat tältä aamulta, täällä on ollut melko viileää vuodenaikaan nähden, mutta aurinko lämmittää mukavasti...Sireenit kukkivat täyttä päätä ja niiden kukinta alkaa ihan pian olla jo ohi...

Aloin tässä miettimään juuri Suvivirttä ja kohtahan on taas sen aika siellä Suomessa. Meidän lapsilta on jäänyt monet suvivirret laulamatta ulkomailla asuttaessa ja muutamaan kertaan olen kuullut sen ruotsiksi, kun lapset olivat ruotsinkielisessä koulussa...toivottavasti sitä ei koskaan poisteta koulun kevätjuhlaohjelmasta, se saa paatuneimpaankin silmäkulmaan kyyneleen...

Oikein hyvää viikon jatkoa tältä suunnalta ja mukavia kevät/pihatouhuja sinne teille.
XX Päivi

35 kommenttia:

  1. Ihana pieni terassipuutarha. Tuossa on oikeastaan ihan kaikki tarvittava - eikä liikaa hoidettavaa;)
    Ja samaa mieltä olen Suvivirrestä - vaikka itse en enää pääsekään sitä koulun kevätjuhliin kuuntelemaan ja vetistelemään, niin sinne se kuuluu ja toivottavasti pysyy. Suvivirrestä alkaa kesä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kaipaan oikein kuulla Suvivirren sävelet ja mieleen tulee oma lapsuus nostalgisena, kevätjuhla ja äidin tekemä kevätjuhlaleninki, koivunoksat koulun oven pielessä, aurinko ja tuleva vapaus koko kesäksi :-))
      XX

      Poista
  2. I-HA-NAT kuvat! Täälläkin tänään tosi tuulista ja kylmää, toivottavasti pian lämpeäisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marru, nythän sinne Suomeen virtaamassa lämmintä ilmaa, oikein kesäistä!!
      XX

      Poista
  3. Gorgeous pictures of plants and your great patio:)
    Have a lovely week:)

    VastaaPoista
  4. Ihana puutarha. Aina jaksan ihastella kuviasi, niin upeita ovat.

    VastaaPoista
  5. Moikka! Meillä alkaa kans vähitellen syreenit kukkimaan. En edes tiennyt, että täällä on niitä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, niitä taitaa olla kaikkialla, paitsi Kaakkois-Aasiassa :-))
      XX

      Poista
  6. Voi että ihanan kesäisen näköistä! Sireenien tuoksu on niin huumaava. Kyllä tuolla teranssilla passaa kaffeista nautiskella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Erja! Viimeisiä vetelee, jos tuolla terassilla haluaa istuskella :-))
      XX

      Poista
  7. Voi miten kaunista. Silmä ja sielu lepäävät näissä kuvissa :) Toivottavasti täälläkin päästään pian laittamaan ulos ja terassille istutuksia. Sitä oli niin innoissaan harvinaisen aikaisen kevään johdosta, mutta toukokuu on ollut vuosituhannen kylmin täällä Suomessa. Kyllä se vaan niin on, että Suvivirsi kuuluu Suomen kevääseen, piste!

    - Sirpa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...siis tämän vuosituhannen kylmin kevät.
      - Sirpa

      Poista
    2. Nyt olette saamassa sinne lämmintä, nauttikaa kesäisistä säistä ja valoisuudesta!!!
      XX

      Poista
  8. Dear Paivi it is unbelievable , but you seem to like the same plants that I love . Rosemary , Lavender , Boxwood , Hydrangeas ( I grow white Annabelles with heads as big as soccerballs ) and all the other beautiful herbs. Your patio looks great , perfect to relax with a cup of coffee AND some nice bread . Enjoy waiving from Canada Ellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you...I am smiling here Ellen...
      Have a good weekend!
      XX

      Poista
  9. Ihania! Voi on niin kesäistä jo! Meilläkin vihdoin ruoho vihertää ja muutenkin luonto kukkii kun tuli niin paljon vettä. Nyt viikonlopuksi on luvattu lämpöä!! JEIII!!! ♡♡♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee...teille tosiaan tulee lämpöä sinne, nauttikaahan :-))
      XX

      Poista
  10. Ihania kuvia,kyllä terassikahvi ja tee maistuu tuoksuvien yrttien ja sireenien seurassa! Suvivirsi kuuluu kesän aloitukseen toivottavasti päättäjillä, sen verran järki pysyy päässä ettei sitä koskaan kielletä esittämästä. Täälläkin on ollut kylmää ja sateista lähipellot lainehtii järvinä.Satoi yli 50 mm vettä tiistaina ja keskiviikkona yhteensä.Viikonlopuksi luvattu jopa helteitä. Oikukas kevät! Aurinkoista loppuviikkoa./t. Helena :)). p.s. oletko maalannut puutarhakaluston valkoiseksi vai onko se aina ollutkin valkoinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Helena, katsoin sääennustetta ja huomasin, että Suomeen saatte ihan kesäkelit, ansaitusti :-))
      Mukavaa viikonloppua!
      XX

      Poista
  11. Täällä Itä-Suomessa odotellaan kovasti ensi viikon helteitä rankkasateiden jälkeen ja suunnitellaan uuden pihan kasvilaatikoiden ja ruukkujen istutuksia. Nämä kuvat ovat juuri oikeanlaisia inspiroitumiseen! Kiitos :) Tervetuloa kurkkaamaan blogiini http://sweetlivingandthings.blogspot.fi/ Ehkä ensi viikolla saadaan jo jotain kasveja täälläkin ruukkuihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa hyvältä tuo pihasuunnitelma, nyt vaan viikonloppuna sormet multaan siellä lämpimässä säässä, oikein hyvää viikonloppua!!
      XX

      Poista
  12. Kertakaikkisen ihania kuvia. Täällä meillä Kainuussa paistaa nyt aurinko mutta on niin kylmää ja lumi maassa eilisen sateen jälkeen :( Jo niin kovasti polttelee pihahommat ja terassin sisutus kesäksi, odottavan aika on pitkä :) Kaunis kiitos inspiroivista kuvistasi laitoinkin sinulle s.postia. ~S.M~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti se lämmin sää nyt rantautuu sinne Kainuuseenkiin viikonloppuna...en ole vielä ehtinyt lukemaan sähköpostia, mutta teen sen tänään :-))
      XX

      Poista
  13. Todella kaunis terassi <3 Ihania kuvia, mukavaa torstaita!

    VastaaPoista
  14. Oi miten ihana blogi täällä. Niin kaunista :) Onko sinulla siis liike missä myyt vai nettikauppa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos...nyt Suomessa, Espoossa POP UP 27.-28.6. ja toivottavasti oma putiikki syksystä alkaen, tervetuloa. Blogissani ilmoittelen tapahtumista!
      XX

      Poista
  15. Takakontissa iso laventeli, yrttejä ja kesäkukkia ja kun blogisi avaan, samat sävelet siellä :) Ihanaa, terassielämä alkaa täälläkin.
    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvällä :-)) Mukavaa viikonloppua sinne kesäsäässä!!
      XX

      Poista
  16. Aivan täydellisen ihana puutarha Sinulla! Onko tuo ruohomainen kasvi tuossa puisessa istutuskorissa jokin laventeli? Juuri tuollaisen haluaisin omalle parvekkeelleni, se on niin kaunis! :)
    -Sofia

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...