perjantai 23. toukokuuta 2014

WHITE and LIGHT
Hei vaan ja terveisiä täältä meiltä...minulla on viime aikoina ollut paljon päivityksiä kahviloista, ravintoloista ja myymälöistä, joten nyt on aika kääntää katse kotiin ja siihen mitä sieltä löytyy. Näin kesällä soisi kaiken olevan vaaleaa ja keveää; vaatetus, ruuat, juomat jne. Itse aloitin aamun kaurapuurolla ja vaikka en ole sen paras kaveri, on oloni, sekä vatsani tyytyväinen aamiaisen jälkeen. 
Tässä kuvia vain muutamista yksityiskohdista kodissamme, jotka lukeutuvat juuri tuohon vaaleaan ja ehkä myös keveään. Viikonloppu on käsillä ja ilma on kuin morsian, eikö olekin ihanaa! Nautitaan lämmöstä ja kesästä!! 
Aurinkoisin ja lämpimin terveisin
Päivi

19 kommenttia:

 1. Beautiful interior - so cosy and airy and the little model, the dog, is sooo cute:)))
  Have a lovely and sunny weekend:)

  VastaaPoista
 2. Täällä Espoossa on niin lämmintä, että olen nukkunut pelkällä pussilakanalla! Pellavainen sellainen haaveissa...

  ps. Ihana pieni ruskea-valkoinen rotkotin siellä sohvalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nonna, täälläkin niin kuumaa, että pelkät pellavat peitteenä...
   ''Rotkotin'' sohvalla on myös kuumissaan ja läähättää :-))
   XX

   Poista
 3. Huh hellettä, onneksi meitä armahdettiin tänään +17asteen raikkaalla säällä. Päästiin pitkästä aikaa Ineksen kanssa kunnon metsälenkille, nähtiin kettukin. Kyllä on ollut rauhallinen koira tänään. Huomenna taas lämpenee.
  Kyllä puuroonkin tottuu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, täällä edelleen +30, mutta hellittänee puolivälissä viikkoa, onko se sitten hyvä vai huono...en vielä tiedä :-))
   Xx

   Poista
 4. Kaunista on teillä - sinulla on kyllä taito tuoda vaaleaan kotiin kodikkuus ja lämpö♥

  VastaaPoista
 5. Päivi, if you live in Poland now, if you already know our language? Can I write in Polish?
  I accidentally came across your blog. Dragged me your photos. You know, a lot of light in them. How do you prepare photos in Adobe Photoshop? Although there is a lot of white in them, it is some sort so warm white. I'll have to come back here.
  I greet and welcome to my blog. I hope that my blog is very Polish. Although my Polish is different than Poland in Warsaw.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi, thank you for your comment...I have lived over four years in Poland but unfortunately I cannot speak or write polish, it's so difficult language. So if you want to write me please do it in English :-))
   I don't use the real photoshop for my photos, I would like have a good program for photoshopping but I don't have..yet :-)
   XX

   Poista
 6. Kiitos Päivi jälleen ihanista kuvista :) Tosin tuo karvainen suloisuus meinaa viedä minun tapauksessani kaiken huomion näistä upeista sisustuskuvista. Nautinnollista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Erja, no Beahan on sellainen linssilude ja minun, sekä mieheni vauva, puhumme siitä ylpeillen kuin lapsestamme :-))
   XX

   Poista
 7. Beautiful pics and yes the summer is here! have a nice weekend Päivi! XX Pernilla

  VastaaPoista
 8. Vaalean keveitä ihania kuvia! Sinulla on taito hyppysissä! Bea on kyllä niiiin suloinen! Nautitaan helteisestä viikonlopusta./ t. Helena

  VastaaPoista
 9. Teillä on ihanan näköistä, niin kotoisaa <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...