maanantai 26. toukokuuta 2014

PROMHei juhlan tuntua ilmassa sateesta ja ukkosesta huolimatta, tänään on PROM eli senioreitten päättäjäistanssijaiset...päivällä käytiin vielä Axelin kanssa etsimässä sopivaa taskuliinaa. 
Pääsin kokoontumispaikalle ikuistamaan kameralla hetket, ennenkuin nuoret nousivat limusiiniin ja lähtivät kohti juhlapaikkaa... komeat nuorukaiset ja kauniit neitokaiset. 
Meitä oli kolme äitiä kuvaamaassa tätä tärkeää tapahtumaa, märkinä juostiin edestakaisin, että saisimme edes muutaman hyvän kuvan rakkaista ja heidän ystävistään...

Terveisin Päivi

11 kommenttia:

 1. Oi nuoruus, oi kauneus - elämä edessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin sitä muistelee tässä rinnalla omaa nuoruuttaan ja saa itselleenkin hyvän olon kun katselee nuorten riemua...(silloin kun ei angsteja ole näkyvillä... :-))
   xx

   Poista
 2. Miten upeaa. Ikimuistoinen päivä heille jokaiselle (ja myöskin vanhemmille). Onnea pojalle vielä kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli vain kokoontumispaikalla kameran räpsyttelyä, kun itse pääkallopaikalle en voinut lähteä matkaan mukaan, vaikka olisin halunnutkin :-))
   XX

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia olet ottanut ikimuistoisesta päivästä! Kukkakollaasi tarjottimella virittää tunnelmaan, Suomen väreissä tietenkin! Ja juuri tuo nuoruuden into ja odotus…Erityisesti pojat näyttävät olevan täpinöissään :-)
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pitihän nuo kukat tietty kuvata, kun kukkahullu olen :-)) Paikalle kerääntyineistä tällä kyydillä lahtevistä oli suurin osa poikia, muut tytöt menivät eri kyydillä...
   XX

   Poista
 4. Vau mitä kuvia ja toi limusiini! :)

  VastaaPoista
 5. No jopa oli limusiini! Ikimuistoinen päivä nuorille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, lapsi nukkuu vielä, taisi olla hauska ilta ...
   XX

   Poista
 6. Auto oli kyllä ihan huippu, maksoivat auton kimpassa ja täytyy muistaa, että täällä kaikki tuollainen on ihan eri hinnoissa kuin Suomessa...
  XX

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...