torstai 22. toukokuuta 2014

CUPCAKES etc.













Huh huh, miten viikot vierähtää...Minulla olisi täällä muuttoon ja yrityksen ostoihin liittyen aivan valtavasti tekemistä, niin paljon... vältän ajattelemasta tuota ISOA kokonaisuutta, sillä muuten stressi iskee yhdessä nanosekunnissa. Yritän sensijaan ajatella, että asiat hoituvat ja tehdään tässä yksi asia kerrallaan.

Mukaviin asioihin sitten, kuppikakut ovat suurinta herkkuani...voisin syödä niitä ähkyyn asti, siis niin, että tulee huono olo ja vatsa huutaa apua. Täällä Varsovassa on ainakin yksi sellainen kakkupaikka, josta ostin tänne kotiin suloisia kuppikakkuja. Ehdoton suosikkini on Red Velvet ja joku päivä aion kokeilla, jos vaikka osaisin tehdä niitä täällä kotona. Tässä kakussa taikinahan värjätään tumman punaiseksi elintarvikevärillä, ei siinä sen kummempaa, kreemi päällä tekee siitä niin haluttavan.

Sitten täällä Varsovassa näyttää olevan muotia harmaat trikooasut. Näitä liikkeitä on täällä useampia. Nuoret suunnittelijat suunnittelevat helppohoitoisia ja mukavia arkivaatteita paksummasta ja ohuemmasta trikoosta, joka on yleensä sitten väriltään harmaata kuten tässä kuvien liikeessä; risk / ul. Szpitalna 6/9. Liikkeen nimi on siis risk...sellainen vanha laulu on olemassa, kuin että ''(t)rikoo on riskillä ruma''...mutta näinhän se ei ole tämän ''riskin'' kohdalla, vaan täällä trikoo on riskillä KAUNIS!! Liikkeessä on myös pieni kahvila, HUOM solmiovalaisin katossa! Ulkona sisäpihalle on rakennettu terassi, jossa voi nauttia kahvista.

Terveisiä täältä lämpimästä!
XX Päivi

11 kommenttia:

 1. Herkkuja, ihania! Syötävän suloisia kuppikakkuja ja syötäviähän ovatkin:-) Kivannäköinen kahvila ja tuo vaatekauppa. Ja hei, meillä olis kravatteja vaikka muille jakaa, mutta nyt löytyi uusi käyttötarkoitus!
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha ha Leena, olisiko teidän tyylinen tuo kravattivalaisin, poikamiesboksissa voisi nvaikka kuvitellakin, kauniit heleät värit ja sieltä vaan aina nappaisi illaksi tai aamuksi sopivan kaulaan... :-))
   XX

   Poista
 2. Kauhuksesi tunnustan... en ole koskaan syönyt/maistanut kuppikakkuja :-o
  Näin vaan on päässyt käymään... en yleensäkään syö leivoksia.
  Tuolla kahvilassa olis kiva nauttia hyvästä kahvista ja vaikkapa maistella kuppikakkuja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui Erja, ihan säikähdin kun ensimmäinen sanasi oli ''kauhukseni'', mutta sehän olikin aika viaton asia, ettet ole koskaan kuppikakkua maistanut, no seuraavan kerran kun eteesi sellainen tulee, suosittelen maistamaan, mutta oikeaa sellaista, pehmeää ja herkullista ja mielummin sellaisella suolaisen ja makean yhdistelmällä kreemissä...hyvää ja lihottavaa :-))
   XX

   Poista
 3. You are presenting wonderful places to eat out - I love your photos!!!:)
  Have a lovely weekend:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Justine and you too, have a lovely weekend!
   XX

   Poista
 4. I can feel my stomach acid churning just by looking at those delicious cupcakes . What nice places you find in Warsaw !!
  Have a nice weekend Paivi hugs Ellen

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia!! ♡
  Ja cupcaket niin kauniita :) Vitsit, tässä taas yksi sellainen paikka jota kaipaisin tänne suomeen ♡

  hugsii♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, niin, mietin mistä niitä kuppikakkuja voi Suomessaa ostaa??
   Halit
   XX

   Poista
 6. HI ! I love your blog ,, you have a new follower from Chile

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...