keskiviikko 15. tammikuuta 2014

WEDNESDAY SHOTS















Hei vaan, kiitoksia taas kaikille lukijoille...täältä tulee nyt tätä arkipäivitystä jälleen. Viikonloppu lähestyy, joten nyt kaivetaan puvut ja plyymit esille...en tiedä vieläkään mitä viikonlopun juhlaan laitan päälleni, vaihtoehtoja ei ole monia...pitkä leninki joko mustan jakun kanssa tai tuollaisen beigen pikku takkijakun kanssa...se jää nähtäväksi, vaikeaa on.
Tämä kuvissa oleva puku ei kuitenkaan taida päätyä näihin juhliin, vaan kuten sanotaan ''vanhassa vara parempi'', kaivan esille useamman kerran minua palvelleen ihan oikean ''tanssijaispuvun'' esiin. Vanhahan se on, mutta aika hyvin säilynyt :-)), enkä tässä itsekään kovin nuori ole enää. Siitä vähän myöhemmin lisää, siis siitä leningistä...
Kaikki juhlavaatteet ostan yleensä alennusmyynneistä, en viitsi tuhlata suuria summia niihin, kun niitä käytän kuitenkin harvakseltaan, mielummin panostan arkivaatteisiin.
Ja sitten, mitä olisi päivä ilman pullaa...hörppäsen päiväkahvit jos satun kotosalla pyörimään ja kahvia ei voi juoda ilman kyytipoikaa. Nyt ostin herkullisia mansikoita pienestä lähikaupasta (ne pakataan ihanasti tukevaan ruskeaan paperipussiin :-)), heitin paistovalmiit minikroisantit jälleen uuniin ja täytin ne lopuksi tuoreilla mansikoilla...yksinkin voi herkutella.
Käväisin myös suuremmassa ruokakaupassa, sekä kirjakaupassa ja ostin uuden sisustus Ellen. Ruuaksi tein helppoja lasten lemppareita, tacoveneitä, jotka täytin meksikolaisittain maustetulla jauhelihalla, avocadotahnalla, tomaatilla ja kiinansalaatilla, sekä juustoraasteella ja taas on niin helppoa, kätevää ja ainakin lapsista hyvää. 
Loppuviikkoa kohti mennään... muuten Axelillakin on tanssijaiset, sellaiset GOOD LUCK-tanssijaiset, hyvänonnentuojat kirjoituksia varten. Hankimme Axelille ensimmäisen tumman puvun, tanssikengät ja rusetin, aika hauskaa. En valitettavasti pääse kuvaamaan kun itse pyörähtelen toisaalla, mutta pikku-apulaiseni Matilda on luvannut hoitaa asian ja kiitää koululle lauantaina kameroineen, joten toivottavasti paljonkin tanssijaiskuvia tiedossa.
Heipat täältä!
XX Päivi

19 kommenttia:

  1. Viitaten myös edelliseen postaukseesi, totean, että arki kunniaan! On ihana katsoa kauniita kuvia arjesta. Kuvat kertovat sen tavan nähdä jotakin kaunista jokaisessa päivässä. Mukavaa päivää ja kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentistasi...arki on oikeastaan melkein sitä parasta... :-))
      xx

      Poista
  2. Arkea se on enimmäkseen täälläkin tuo blogin kirjoittelu, mutta sitähän tämä elämä suurimmaksi osaksi onkin ja siitä ne onnenhippuset on vain otettava ja nautittava jokaisesta päivästä ja hetkestä, ainakin yritettävä muistaa tuo ohje!
    Ihania ja mielenkiintoisia kuvia jälleen!
    Mukavaa viikon loppua sinne Päivi, meillä vain pakkaset jatkuvat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täällä sataa hiljakseen lunta, toivottavasti teillä pakkaset hiukan hellittävät...
      xx

      Poista
  3. Oli herkullisen näköiset tarjottavat! Kyllä jokaisessa päivässä ainakin yksi herkkupala pitää olla :)). Pakkaset jatkuvat täälläkin on aurinkoista noin 3 cm lunta (juuri sopiva määrä) timantit kimaltavat hangella,kaunista on. Odotan tanssiaiskuvia,muista myös itse pyörähdellä parketilla. Mukavaa arkipäivää! /Helena :-))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helena, kuulostaa hyvälle tuo aurino ja lumipeitteen paksuus :-))
      xx

      Poista
  4. Todella kaunis mekko ja tuo takki sopii siihen hyvin...:)

    VastaaPoista
  5. Mansikat ja paistovalmiit minicroisantit ja kahvituokio, arjen suloisia hetkiä! Ja tanssiaiset ovat kohta lähellä... Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Ihana blogi sinulla! Löysin jonkin aika sitten blogisi. Nyt liityn lukijaksi ja jään seuraamaan päivityksiäsi:)

    VastaaPoista
  7. Kivan mekon löysit kaapistasi.
    Mukavia pirskeitä sekä teille, että Axelille!

    VastaaPoista
  8. Voi mitä herkkuja taas tarjolla siellä :) Kaunis on tuo pukusi ja voin oikeen kuvitella sen päälläsi :) Kuvia pitää sitten saada näytille juhlatamineista :)
    Mukavaa loppuviikkoa sinne!

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia!! Nauratti Axelin kuvat!! :))) hehehehe

    Haleja sinne!!! ♡♡♡

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...