tiistai 21. tammikuuta 2014

WROCLAW


HEI ja terveisiä Varsovan talvesta...se on siis saapunut toden teolla tänne, hiukan lunta ja paljon kylmää...hhhuuurrrr...
Nämä kuvat ovat siis viime lauantailta Wroclawista ennen tanssijaisiin menoamme, kun olimme juuri saapuneet kaupunkiin. Ehdimme aikoinamme asua puolitoista vuotta tässä viehättävässä kaupungissa ennen Varsovaan muuttoamme. Wroclaw on hieno yliopistokaupunki ja asukasluvultaan hiukan suurempi kuin Helsinki. Ehdin ottaa kuvia vain vanhan kaupungin osasta, vaikka kaupungissahan olisi vaikka kuinka paljon kuvattavaa. Kävimme syömässä ''Inkkari'' ravintolassa ja sitten olikin jo kiire rullaamaan hiuksia, meikkaamaan, lakkaamaan kynsiä jasensellaista...Ilma oli ihana, aurinkoista ja +9, ei paha, joskin sain juuri ystävältäni viestin Italian pohjoisosasta, jossa hän kertoi luulevansa kevään tulleen, sillä asteita siellä oli +17 ja se nyt ei varsinkaan ole paha...miten kevät voi olla jo tullut, kun talvikin vasta tuloillaan, ihmettelen minä...jos olisin lintu, suuntaisin nyt kohti Italiaa ja nopeasti, pois tulisin huhtikuussa :-))
Ihanaa viikkoa ja KIITOS taas teille kaikille, jotka käytte täällä...kiitos, kiitos...

P.S. Ai niin, katsokaa nyt tuota pientä vaaleaa tennispallonkantajaa (niin ylpeänä tehtävää suorittamassa), eikö olekin suloinen...tuli heti mieleen Bea ja tyttäreni koira Tipsu, ovat sitä samaa Shih Tzu rotua.
XX Päivi

14 kommenttia:

 1. Kaunista on sielläkin, Wrocklawissa - ihan uusi tuttavuus minulle. Voi, kyllä maailmassa olisi hurja määrä ihania paikkoja missä käydä! Ja pieni koiruli on suloisuus itse;)
  Oikein hyvää loppuviikkoa sinne - täällä talvi paukuttelee nyt kunnolla - mutta en valita, sillä myös valon määrä on lisääntynyt - toivoa on;)

  VastaaPoista
 2. Ihana Wroclaw! Tuttuja maisema. Tämä vanhakaupunki onkin kiva paikka. ja Voiiiiiiii ihana shih tzu!! Onpa hassua, sillä näitä näkee niin harvoin. Haleja <3<3<3

  VastaaPoista
 3. Kyllä on Puola on helmi - historiaa, arkkitehtuuria ja ihanaa ruokaa! Kun aika ja tilanne sallii, niin se on ehdottomasti meidän reissulistalla... onneksi matka kotipuolesta on hiukan kohtuullisempi;) Mukavaa viikkoa Päivi!

  VastaaPoista
 4. Oih mitä rakennuksia ja niiden värit! Tuo yksi katto on aivan huippu. Ja entä tuo suloinen koira... jos käytännön puolesta voisin hankkia koiran, niin valinta kohdistuisi juuri tuohon rotuun.

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanista tunnelmista ja hyvät loppuviikot!

  VastaaPoista
 6. Puola on mielenkiintoinen maa jo historiansakin puolesta. Gdansk on tuttu, mutta Varsova ja Krakova kiinnostavat myös. Kaunis on Wroclaw, ihania nuo värikkäät talot!

  VastaaPoista
 7. Niin kauniita kuvia taas! Ihania nuo vanhat rakennukset, sekä väreiltään ,että arkkitehtuuriltaan.
  Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuvia, mutta yliveto on kyllä tuo karvainen pallopoika tai -tyttö! Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 9. Upea näköistä! Olemme lähdössä minilomalle varsovaan viikon päästä :)

  VastaaPoista
 10. Ihanan näköinen kaupunki, kyllä vanhat talot ja kaunis arkkitehtuuri on sykähdyttävää! Voi tuota suloista koiraa... katsoin ensin,että Beako siinä palloa kuljettaa.Täällä meillä pakkanen paukkuu 20-25 asteen välillä,mutta kaunista on kun aurinko paistaa.Pakkasesta huolimatta ilmassa on jo kevään enteitä pulmusparvi pyrähteli puutarhassa lintujen ruokintapaikalla.Oikein mukavaa loppuviikkoa sinulle Päivi./t. Helena p.s. varaston siivouksen ja inventaarin myötä remonttihommat lähtivät lapasesta... tämä jotenkin oli kyllä arvattavissakin.Toivottavasti sinulla pysyy lapaset hyvin käsissä!

  VastaaPoista
 11. Rakastan niin vanhoja taloja! Kiitos vielä että sain nähdä pienen osan vanhaa kaupunkia. Muistoja!,
  Bea on niin suloinen!,
  kts.fb. viesti.
  Arja

  VastaaPoista
 12. Niin kaunista!
  Ja tuo pieni dogi, mikä namu. Tytöt vinkuu lisää koiria vähän väliä, mutta kaksi riittää kerrostaloon oikein hyvin. Jos asuttaisiin maantasalla saattaisin heltyäkin. Tuollaisia kuvia ei pitäisi edes katsoa.

  VastaaPoista
 13. HEI ja kiitos kaikista kommenteistanne!! Anteeksi, etten nyt vastannut jokaiselle erikseen, vaan kiitän tässä teitä yhteisesti...tiedättehän, että olen täällä tahmeana tästä tammikuusta :-))
  XX Päivi

  VastaaPoista
 14. Wrocław is my city :) I wish be there...I hope, you was spent nice time in Wrocław :)

  Paulina

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...