maanantai 13. tammikuuta 2014

EASY LIKE SUNDAY MORNING















Ensinnäkin...millähän sanoilla kiittäisin kaikista ihanista kommenteista, joita minulle lähetitte...olen häkeltynyt...KIITOS ihan hurjasti, ihmeellinen voima on tuolla energialla ja lämmöllä joka sieltä virtaa...<3<3<3

Sunnuntait taitavat olla vähän sellaisia laiskurin päiviä, vai kuinka? Minä ainakin rakastan pyjamassa lojumista, lehtien ja kirjojen lukemista, kahvin juontia ja vähän epämääräistäkin vaeltamista kotona. 
Naurattaa tuo tyynykasa (korituoliin kasattuna)... vuoteessamme on nimittäin kymmenen tyynyä nukkumatyynyt mukaanlukien...miehet eivät sitä ymmärrä, että tyynyt ovat naiselle tärkeä elementti ja niitä ei pidä väheksyä...
Eilen ei mennyt liian ''iisiksi'' tuo sunnuntai, vaan tein kyllä vähän pientä hommaakin koneella ja kävimme mieheni kanssa rakennustarvikeliikkeessä mielessä tuo kesällä alkava remontti...hyvin suunniteltu on puoleksi tehty... :-)) 
Kävimme myös syömässä ihan kaksistaan samalla reissulla ja lapset lämmittivät kotona edellisen päivän lihapullapastaa...
Nyt on sitten maanantai jo kääntymässä kohta illan puolelle, aurinko paisteli aamupäivällä ihanasti, vaikka aika kylmä jo on, tänään nollan tienoilla. Sanon teille hei ja toivottelen ihastuttavaa alkavaa viikkoa!


XX Päivi

14 kommenttia:

  1. Sunnuntait on todellakin vähän semmoisia "himmailupäiviä" mukava lukea lehtiä kaikessa rauhassa ja suunnitella kaikkea kivaa...
    Inventaari jatkuu ja varaston hyllyt alkavat tyhjentyä kovaa vauhtia.Seuraavaksi onkin suunnitelmissa varastohuoneen remontti!
    Näin,se mopo lähti taas käsistä :)) Ihanaa viikkoa sinulle ja remonttiunelmia./toivottelee Helena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin tykkään niin tuosta himmailu-sanasta, jotenkin se kuvaa niin hyvin...juuri sitä himmailua :-)) Jopas siellä on kova vauhti!
      xx

      Poista
  2. Päivi, sun kuvat on ihania! niihin ihan uppoutuu mukaan ....

    VastaaPoista
  3. Ihania "laiskottelufiiliksiä". Itse en yleensä varaa mitään tärkeitä tekemisiä sunnuntaille, vaan mieluiten otan ihan rauhallisesti koko päivän.

    VastaaPoista
  4. Voi, noita ihania kuviasi, hmm...tuo pasta näytti kyllä herkulliselta! Teillä kuulostaa olleen siellä kiva sunnuntai:)
    Oikein mukavaa viikon jatkoa sinulle Päivi:)

    VastaaPoista
  5. Juu, sunnuntait himmaillaan tai hiihdetään...(lähes) koko Baijeri on kiinni sunnuntaisin kesät, talvet. Vain osa leipomoista auki. Ja niitä leipomoita on ainakin 6-7 joka kylässä.
    Ihanat värit sun kuvissa, niin kuin aina.
    Menossa viikonlopuksi extemporematkalle Madridiin! Onko vinkkejä ravintoloista, putiikeista, ihan mistä vaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina...nyt olenkin kade täällä, minäkin niin haluaisin lähteä johonkin!!! Ihanaa ja kerro matkastasi sitten.
      xx

      Poista
  6. Oi, tuo biisi on yks mun lempikappaleistani ja päivä viikon paras :)

    Hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi <3 En ole ehtinyt tänne kauniiseen blogiisi aikoihin, nyt sain katsella upeat kuvasi ja lukea kuulumisesi pitkältä ajalta. Kaikkea hyvää sinne!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa, että bongasit, että nimi on todellakin siitä laulusta :-))
      Kiitos Riikka!
      xx

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...