keskiviikko 8. tammikuuta 2014

DESSERT FOR DINNER



















Kävin tänään etsimässä itselleni tanssiaispukua. Meillä on tanssiaiset puolentoista viikon kuluttua samana päivänä poikamme Axelin kanssa, joskin kysymys on täysin eri tilaisuuksista. Axel lähtee tanssimaan koululleen... uusi tumma puku päällään, rusetti kaulassa...Matilda toivottavasti pääsee kuvaamaan... Minä ja mieheni Micke taas matkustamme Wroclawiin, entiseen kotikaupunkiimme vuosittaiseen suuren tanssijais/hyväntekeväisyystilaisuuteen...juhlat ovat UPEAT, kauniita naisia kauniissa iltapuvuissaan, pitkissä ja lyhyemmissä...ajattelin ottaa tällä kertaa kameran mukaani, jospa saisin otetuksi kuvia tapahtumasta. Palaan tähän myöhemmin.
No, enhän minä mitään tanssijaispukua löytänyt, ehei...ostin lapsille alennusmyynnistä jotakin, jota olivat toivoneet. Täällä Varsovassa on todella hyviä alennuksia, kaikki tuntuu olevan vähintäänkin puoleen hintaan.
Koska touhusin kaupungilla, en ehtinyt laittaa ruokaa (ihana tekosyy :-)) vaan ostin valmiita nuudeleita, mutta ''kunnon'' äitinä päätin tehdä lapsille herkkujälkiruuan, nimittäin mansikkamustikkarahkaa, jossa on mukana paljon kermavaahtoa...pehmeää kuin unelma. Oma vatsa on kyllä niin killillään, täynnä siis. Eipä tänne sitten oikein muuta kuulukkaan, mies on reissussa ja tulee huomenna illalla myöhään lähteäkseen taas perjantaina aikaisin matkaan, voi minua vaimoparkaa...tänään oli muuten taas upea keväinen päivä, satoi välillä vettä, mutta aurinko paistoi silti, hienoa. 
Kullkaas se on huomenna jo torstai, joten viikonloppu lähestyy uhkaavasti, hei hei täältä!!
XX Päivi

24 kommenttia:

  1. Ompa mukavaa, kun siellä aurinko näyttäytyy, täällä sitä ei ole näkynyt viikkoihin! Jotenkin sitä vain kaipailee jo... Tuo rahka näytti kyllä niin herkulliselta! Mielenkiintoista, kun saa nähdä kuvia sieltä tanssiaisista sitten myöhemmin !
    Leppoisaa loppuviikkoa sinulle Päivi :) Meillä täällä pohjoisessa sataa lunta ja sitä on luvannut n. 15 cm, joten nyt tuntuu talviselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sari ja kiitos kommentistasi, täällä onkin se ihmeellistä, että aurinko pilkottaa joka päivä jossakin kohtaa, kohta se talvi kai saapuu tännekin ja pilvet pudottavat ensimmäsiet lumihiutaleensa, talvista viikonloppua sinne!
      Xx

      Poista
  2. Oi, ihanaa, jos saat kuvia tanssiaisista! Mutta älä ota paineita, itselläni on mennyt monet hyvät hetket ohi, kun olen keskittynyt kuvaamaan. Muista nauttia :). Tiedän, millaista on kun mies on jatkuvasti reissussa. Tosin siihenkin tottuu niin, että kun sitten vihdoin asetuimme paikoillemme ja mieheni toimipaikka vakiintui, matkapäivät vähenivät puoleen, niin odotin koko ajan hänen lähtevän. Suorastaan toivoin, jotta olisin saanut ns. ihan omaa aikaa. Suo siellä, vetelä täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olemme olleet kyseisissä juhlissa jo useamman kerran, joten voisin sallia itselleni muutaman kuvaussession. Ai, että minua ihan nauratti, kun on niin samat sävelet sen kanssa, että sitä on tottunut sooloilemaan kotihommat yksinään kun mies on niin paljon poissa ja sitten kun ollaan pidempään yhdessä, niin jo hiukan odottaa, että eikö se toinen jo siitä lähde :-))
      xx

      Poista
  3. Yummy! Next time I feel invited for the dessert!;)

    VastaaPoista
  4. Ihanaa jälkkäriä! Meillä vähän samanlaista, viikonlopusta yliääneistä aineksista. Kiiviä, sharonia, kermaa, jugurttia ja marenkia... nam!

    VastaaPoista
  5. Ihanaa, että jossain sentään paistaa aurinko! Se siis on vielä olemassa. Täällä sitä ei ole näkynyt kuukauteen:)

    Toivottavasti saat muutaman kuvan hienoista tanssiaisista.
    Mustikka rahka on kyllä ihan täyttävää ja ihanaa syötävää, nam, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se aurinko kohta saa meilläkin kyytiä, kunhan lunta alkaa tulla ja uskon että näin saattaa käydä piankin.
      xx

      Poista
  6. Aurinko! Katsoin jo kuviasi, että ovat niin valoisan näköisiä (ja ihania tietysti jälleen kerran;). Minulla kellertävät kuvat vaan jatkavat olemassaoloaan, koska kuvata ei ehdi kuin illalla. Mutta sieltä se kevät ja aurinko lähestyy. Kunnon iltapuku juhlat ovat ihana piriste arjen keskellä. Nauti, äläkä ota paineita kuvaamisesta :)

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. Simppeli ja ihan sieltä parhaasta päästä...minusta :-))
      xx

      Poista
  8. I'm of the persuasion that dessert should be for dinner far more often!! Yum.

    VastaaPoista
  9. Olipa ihanan näköinen jälkkäri.Jälkkäriä pitää aina olla... Ja niistä "härkäviikoista" on ilmeisesti karjalainen sanonta ainakin täällä on ihan yleisesti käytössä ja tarkoittaa: kun joulunpyhät, uudet vuodet ja loppiainen on vietetty, niin alkaa pitkä juhlaton kausi ennen pääsiäistä.Näitä väliviikkoja kutsutaan siis "härkäviikoiksi". Ei täällä kyllä niitä härkiä näy.... Sinulla on ihanat juhlat tiedossa! Olen aivan varma,että löydät kauniin tanssiaisasun. Aurinkoista päivää ja loppuviikkoa./Helena :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, tänään tulin viisammaksi, härkäviikot ovat siis melko monta viikkoa kestävät ja siksi niitä pitääkin katkaista jollakin ja juhlistaa milloin milläkin vai kuinka :-))
      xx

      Poista
  10. Näytti tosi herkulliselta ja niin nätiltä tuo rahkaunelma. Täytyykin laittaa. Tanssiaispuvun etsintä on haasteellista vaikkakin kivaa. Laitathan kuvia, kun löytyy:) Täällä tämä arki on alkanut ja vaikka päivät pitenevät ei päivä tunnu valkenevan oikein millään. Onneksi on tämä sinun aurinkoinen blogisi.
    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ei löydy pukua ei, koska alennusmyynnit ja parhaat viety, eikä uutuuksista tietoakaan :-((
      Kiitos Leena kommentista!!
      xx

      Poista
  11. Ihana postaus, ja miten nauratti, kun huomasin että meillä on tänään menty ihan samalla teemalla... Desserts for dinner;) Isot halit sinne uuteen hyvään vuoteen, ja tuskin maltan odottaa kuvia tanssiaisunelmaleningistä. Jx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu näinhän se on, että joskus mennään kakuilla ja jälkkäreillä... :-)) Ei taida minun tanssijaisunelmaleningistä kuvia tulla, kun en sitä unelmaa mistään löydä :-) Yritän ottaa kuvia muiden unelmista.
      xx

      Poista
  12. Hyvää tätä vuotta! Voi vitsi Päivi, nää siun kuvat on niin mahtavia kauttaaltaan... Kerro heti jos sinulta on tulossa sisustus/lifestyle-kirja niin täällä innokas hankkija... Ahmin näitä kuviasi aina! Ihania, elämänmakuisia... ei pelkkiä kuvia. Ei voi kuin ihailla!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...