torstai 6. marraskuuta 2014

SOME GIFT IDEAS



























Ensinnäkin KIITOS tuhannesti kaikista kivoista kommenteistanne, kiitos...

Isänpäivä on ovella, eikä jouluunkaan ole kuin loikkaus. Minun joulutunnelman tekevät oksat, havut, kynttilät ja muutamat melko yksinkertaiset joulukoristeet, kuuma juoma, pienet herkkupalat, sekä kaunis kattaus. Pikkuhiljaa joulufiilis alkaa hiipimään tännekin taloon. Tänään satoi  lunta ja päätin melko pimeästä päivästä huolimatta kuvata koko aamupäivän, ennen putiikin avaamista.

Kuvasin teille ''hiukan'' joululahjavinkkejä (kuviahan on vain 26!!) Uuninkestävä valkoinen keramiikka on ajaton lahja ja sopii monenlaiseen kotiin. Leivo vaikka leipä viemisiksi ja ''pakkaa'' se kauniiseen keramiikkavuokaan tai vie itsetehtyä omenahilloa purkillinen ja siihen kylkiäisiksi kaunis keraaminen kulho lusikoineen. (Kiitos muuten Leenalle ihanaakin ihanammasta itsetehdystä omenahillosta, nam.)
monday TO sunday - pellavavuodevaatteet sopivat myös hyvin pukinkonttiin tai miksei vaikka isänpäivälahjaksi ja putiikilla kaikkea muutakin ihanaa lahjaksi tai itselle.
Tiedustelut: plemstrom@gmail.com

Tervetuloa putiikkiin ostoksille ja viettämään hetki kanssani :-))
ke-pe 14-18
la 11-15
(poikkeuksellisesti tänä perjantaina putiikki auki aina klo 19 saakka)

XX Päivi

11 kommenttia:

  1. danke für die schönen bilder und inspirationen!!! einen schönen abend wünscht angie aus deutschland

    VastaaPoista
  2. i really love this photo's!!!

    ps. kisses from Poland:*

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia niistä jälleen oli tullut! Mitkä olivat kamerasi valotusaika, aukko ja iso luvut näissä kuvissa? Ne ovat niin valoisia, mutta silti tunnelmallisia! Kiitos kivasta juttutuokiosta eilen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kun kävit kaupalla. Heh, nyt kyllä hävettää, en ole vilkaissutkaan valotusaikoja, aukkoja tai isoja kun otan kuvat, taidan olla vähän tyhmä, säätelen samalla jos näyttää, että valoa ei ole tarpeeksi jne. Juuri sitä mistä puhuttiin, kaikki säädöt saattaa olla ykskaks ihan sekaisin :-))
      XX

      Poista
  4. Kuvat kertakaikkiaan ihastuttavia!
    Arja

    VastaaPoista
  5. great photos and great ideas ! love also the larch star, so simple but so beautiful ! have a great rest week ! xoxo Barbara

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...