sunnuntai 30. marraskuuta 2014

CHRISTMAS GREETINGS FROM MATILDA

Terveisiä Varsovasta!
Täällä on kuulkaa -7 astetta ja tuntuu todella kylmältä.
Olemme käyneet Matildan kanssa jouluostoksilla, yhdessä syömässä ulkona kaikki kolme, katsottu televisiota vierekkän jne. 
-IHANAA.

Tapasin myös ystävääni Tiaa, joka toimii Varsovassa arkkitehtinä ja kävimme tietty yhdessä brunssilla, sekä lempikaupassani ihastelemassa sisustustuotteita.

Ihanaa oli tietysti taas päästä kuvaamaan rakasta lastani. 
Ostimme Matildalle jouluksi tämän kuvissa näkyvän ''pikkumustan'' ja neuletakin Hollisterilta.

Minusta tuntuu, että täällä joulu laitetaan esille myöhemmin kuin Suomessa. Ostoskeskuksissa on joulumusiikit ja joulukoristelut, mutta kaupungissa ne olivat vielä työn alla, joten valitettavasti minulla ei siis ole tarjoilla teille jouluisia Varsova-kuvia muuta kuin täältä meidän Varsova-kodistamme.

Olisipa mukavaa saada lapsi mukaan jo nyt kanssani Suomeen, mutta on jaksettava odottaa vielä pari viikkoa!

Puodissani olen taas keskiviikosta alkaen (14-18), huomenna illalla lennän Suomeen.

Vaihdoin muuten putiikissa hiukan järjestystä ennen tänne lähtöä ja pieniä lyhtyjä, sekä puumaljakoita joulukukkasille tuli juuri ennen lähtöäni, sekä ihania paperisia joulukoristeita!!!

Toivotan teille täältä oikein ihanaa alkavaa viikkoa!!

XX Päivi

9 kommenttia:

 1. Olipas ihanaa nähdä taas Matilda kuvissa! Teillä on ollut varmasti kivaa siellä yhdessä. Ja kohta jouluksi taas koko joukko koolla täällä Suomessa. :-))
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, toivottavasti pian tavataan myös kanssasi, puhelin täällä mykkänä kun laturi Suomessa :-))
   XX

   Poista
 2. Täällä ihasteltiin yhdessä Nicolinan kanssa näitä kuvia ja muistelimme lämmöllä viime kesää. Miten voikaan aika rientää näin hurjaa vauhtia! Oikein hyvää joulunodotusta teille ja paljon haleja ja terveisiä täältä rapakon takaa!
  -TiinaA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiina, ensi kesänä jos tulette Suomeen, on tavattava, eikö vain? Aika rientää vähän liiankin nopeasti. Ihanaa joulun aikaa sinne koko perheelle ja halaukset Nicolinalle.
   XX

   Poista
 3. aika jännää, että äiti laittaa tyttärestä aika hmmmm sekstistisiä kuvia pikkuhamosessa nettiin... no ehkä olen vain ns. vanhanaikainen, mutta jotenkin ajattelee, että mitä lie jotkut namusedät kuvilla tekevät.

  Hyvää joulua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka mahtaa olla kommentin takana...?? Olen viiden lapsen äiti, kuten varmasti tiedätkin ja en äitinä laita tai ole laittanut seksistisiä kuvia lapsistani nettiin, se on katsojan silmässä. Tyttäreni muuten käyttää ihan julkisesti tätä mekkoa.
   Terveisin Päivi

   Poista
 4. Olet varmaan nauttinut Varsovan matkastasi ja läheisten kanssa vietetystä ajasta. Oikein hyvää joulun odotusta perheellesi ja mukavaa viikkoa./ t. Helena :)).

  VastaaPoista
 5. Hei Päivi! Olen lukenut ihanaa blogiasi mutta ei ole tullut kommentoitua aikoihin. Upeita kuvia kerrassaan! Kysyisin voiko tuotteitasi tilata postitse, jotain tilasin aiemmin. Löytyykö sinulta vielä noita keraamisia lyhtyjä? T. Maija

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...